Quote (CyberPunk666 @ Feb 17 2013 10:55pm)
te ütsz először..., onnantól csak veszíthetsz. Pláne kiskorúak esetében...
amúgy pontosan az volt a mondandóm lényege, hogy hiába vagy nagy, és kicsi az ellenfél, nem kell képzettnek lennie, az egyik rádcsimpaszkodik és fogja mondjuk a szemed, a másik meg támad. Kész, nem tudsz mit csinálni 4 kéz és láb ellen, amik egymástól függetlenül mozognak.
De mindegy, ennyire nem érdekel a téma.
őőő kb eltörtem volna a kis szaros kezét úgy rögtön azzal a lendülettel, h befogja a szemem (ha nem is a kezét az egyik ujját rögtön) : D meg én verekedésnél jobban védem a faszom mint a fejem megpróbálna tökön rúgni valamelyik szinte biztos h a térdembe rúgna

Quote (Saenchai @ Feb 18 2013 12:19am)
jézusom, te nagyon álomvilágban élsz
amúgy annyira nem.. egy átlag embert combon rúgsz aki nem szokott hozzá (és rendesen combon rúgod, amit azért gyakorolni kell, h elsajátítsd a teknikát) akkor kurvára nem fog lábon maradni .. és ezután rögtön mehet térdel 1 fejes és bb.
amúgy meg ha 2 embernél több megy rád nem szabad hagyni, hogy körül vegyenek és csak mindig a legközelebbit szurkálni szép egyenesekkel ~ egy ütésből simán eltöröd az orrát -> bekönnyezik, ömlik a vér az orrából nem fog az már pattogni ... 2 embert olyan pikk pakk harcképtelennél lehet tenni, hogy csak na.. kb 5másodperc
nyáron balaton soundon 3 kis buzi odajött kötekedni az egyiket rögtön orron fejeltem eltört az orra a másiknak meg ment egy lendületes pörgésből a fejes (kézzel) ami olyan kibaszott gyors, hogy elhajolni nem tud előle a kezét meg hiába teszi bele mert akkora lendülettel megy az ütés, hogy lófaszt sem ér ... (2/2 ezzel a teknikával a kiütés) a 3. gyerek meg totál lesokkolt meg sem próbált megütni vagy védekezni
Verekedésnél ami kurvára számít, h te üss először mert kurva nagy helyzeti előnyhöz juttat imo.
This post was edited by SnoopDogg on Feb 17 2013 09:39pm