Quote (Baleee @ Oct 12 2011 04:05pm)
Én sem hívnák kereskedőt, inkább adnék egy jó szerelőnek 100e ft-ot, hogy csekkolja az autót, hogy megéri-e megvennem, (nem afféle értelemeben megéri-e, amit a cikk ír) hanem, hogy mennyi ráfordítással tudom kihozni belőle az olyat, amivel nem robbanok le a sivatagban (inb4 magyar sivatag). Akkor én is jól járok, mert olyan nézi meg aki ért hozzá, a 100e miatt átnézi normálisan, nem csak belerúg 2-t az alvázba és mégsem 300e-t fizettem rá.
csak éppen kevés a jó szerelő, gondolj bele, elviszed egy szervízbe az autót olajcserére, tök8 hogy maszek vagy márkakereskedés
munkadíj 4-8k ft/óra, egy olajcserét két óra alatt csinálnak meg... otthon egyedül megcsináltam 20 perc alatt és csak az 5000 ftos olajat fizettem ki
ugyanez bármi mással, mint mondtam viszem futóztatni az autót, ki kell benne cserélni 1 alkatrészt meg be kell állítani az autót mert van egy enyhe balra húzása
a csóka azt mondta kb 3 óra meló lesz vele, 5ezer forintos óradíjjal, hát itt csuklottam egyet és az alkatrész meg a beállítás nincs is benne.