Quote (Fej @ 6 Nov 2012 15:21)
jo nem akarlak felbaszni

(mondjuk ez nem teljesen igaz, ahányszor te már felbasztál engem, igazán megérdemled) értem én mirol beszélsz, alsobb ligákban, ha az elején tudod zerggel holdoni a mocskokat akkor kb S / D és nyertél, de azért dia / master szinten vannak olyan terranok is akik támadnak, vagy csak egyszeruen dia / master szinten játszanak, és bizony egy jo timing véget vet a mokának, ha viszont hagyja h felzablajam a mapet 12 perc alatt akkor ne sirjon már utána h zerg op
mint pl az utolso meccsunkon ( asszem az volt az utolso, sarge volt még bent), mechet csinálsz, bejössz 8 hellionnal, meg hal mind, 0 workert öltél meg, én utana kinyirom a rejtett expod, majd delayelem még1x a 3-at, és utána irod h nem érted miért nyertem
ott nem is volt hidden expem lol
volt egy forward thirdem meg talán már szedtem be a negyediket, de mindegy, az tényleg egy rakás szar volt
viszont a kedvencem az, amikor a pofájába baszom az idióta zergnek, hogy mechelek a kurva anyádat, de azért muta ling bling, és még azzal is nyerni tud : DDDDDD
már az ötlet magában is szánalmas, hogy egyeltalán felmerülhet, nagyon hiányoznak dolgok a terranból perpillanat. hotsban amennyire érzem a tvz egy tök király matchup, mindkét félnek kell tényleg csinálnia valamit ahhoz, hogy nyerjen és nem egy törékeny rakás szar az egész matchup.
a tvp-t meg elég keveset játszottam eddig hotsban