Quote (sylke @ 26 Nov 2013 01:56)
ja, azér volt nekem legelöször 60as karim hcban a subrol, mer nem tudok játszani
nincs még pizsi idö?
de amugy ha már save&exit játékoknál járunk
itt legalább nem attol halok meg, hogy konkrétan SZAR a szerver és random ledobál
meg azér kiváncsi lennék mit alkotnál poeban, de kétlem hogy mondjuk normalon már tuljutnál
hát ha lett volna versenytársad, akkor azt mondanám gg
és akkor itt mitől halsz meg, attól hogy nem tudod 1 mp alatt megnyomni a chicken script hotkeyt? ez legalább annyira pro dolognak, tűnik mint a deny dotaban; biztos csak néhány kiválasztott van egyes generációkban, akik erre képesek
//és akkor az offtopic:
btw látom tanítottam egy szót ami nagyon tetszik, szüleidnek kellett volna, majd panaszkodj náluk
mármint azoknál akik fellövik a te pizsidet és megszabják az életedet, mert én több mint 5 éve eltartom magam
touche
de legalább a jó dolgokon szerencsétlenkednél, de nem, neked mindig a hülyeségen kell leragadnod aminek semmi értelme, legfeljebb a te kis fejedben ^^ mintha visszamaradott lennél, és ezt minden féle offenszív hangvétel nélkül mondom.. "oh dicsak, anarkin postolt.. eltolom a napi "pizsi pizsi"-t [utána átmegyek a lol + d3 topicba leszarozni]"
Quote (sylke @ 26 Nov 2013 02:29)
ejj de sirsz teso
ejj nem is vártam mást teso
This post was edited by Anarkin on Nov 25 2013 06:30pm