d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Filmajánló > Avagy Milyen Jó Filmet Láttál Mostanában
Prev1150915101511151215131650Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 411.00
Nov 24 2016 05:32pm
itt csak december 2.tol adjak gyec
kösz löfven
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Nov 24 2016 05:42pm
Quote (cowding @ 24 Nov 2016 22:12)
elozo oldalon irtam rola, discuss ha gondolod
anarkin is inputolhat valamit ha már #1 neki

túl kevés vagyok ahhoz h belemenjek
kell még pár filozófia+fizika óra

minden esetre kihozták belőle amit ki lehetett, ezért a 10/10 részemről

Quote (Vismajor @ 24 Nov 2016 23:04)
SPOILERSPOILERSPOILER
Nekem tetszett a koncept de néha faszságokkat átszarták az egészt. Pl amikor bemegy az ezredes és lejátsz neki három NYOMNYOMOYNOm hangot és akkor "Ez mit jelent?" hát hogy anyád nigger
Meg eleve sok ?_?_? volt a filmben, most akkor srsly mindenki jövőbe lát a bolygón? Soon suicide
Meg minek kell az alieneknek a mi segítségünk? Kicsit bővebben is kifejthette volna, hogy miben segit a primitiv emberi faj egy olyannak amely űrhajókat teleportál
meg mitől lett a csaj a chosen one? Mindig megette a spenótot kiskorában v wut

első ami eszembe jut, h elég sok scifiben az emberek a leggyorsabban fejlődő lények (star trek Q segítséget kér?)
a recsegésről mondja meg h mi az - valószínűleg inkább csak az érdekelte, hogy a csaj hogy kezeli a szitut
az meg imo kimondatlan maradt, hogy az egyik adams family kéz miért halt meg

viszont redditet olvasva újranézős, mert csomó dolog van, amit csak másodikra veszünk észre
Member
Gold: 5,390.00
Nov 24 2016 05:51pm
ezek a marvel filmek meg mindig kurva igenytelenek

gecire betepve beultunk megnezni a doctor strange-et, amit ugye magasabbra akartak pozicionalni, mint a tobbi bullshit hero moviet

konkretan minden adott volt: top tier latvanyvilag, gecijo karakter alapok a kepregenybol, JO SZINESZEK!!!!! es igy is sikerult elbaszni, shit tier story tellinggel es 0 hiteles character developmenttel

jo lenne rakenyszeritene valaki oket, hogy igenyes filmeket csinaljanak, de hat gondolom #murricaban erre van kereslet, meg az idiota ismeroseim kozul is van nehany aki szereti oket, jo lenne ezek az emberek nem jarnanank moziba :S
Member
Gold: 411.00
Nov 24 2016 06:10pm
Quote (jarabekg @ 25 Nov 2016 00:51)
ezek a marvel filmek meg mindig kurva igenytelenek

gecire betepve beultunk megnezni a doctor strange-et, amit ugye magasabbra akartak pozicionalni, mint a tobbi bullshit hero moviet

konkretan minden adott volt: top tier latvanyvilag, gecijo karakter alapok a kepregenybol, JO SZINESZEK!!!!! es igy is sikerult elbaszni, shit tier story tellinggel es 0 hiteles character developmenttel

jo lenne rakenyszeritene valaki oket, hogy igenyes filmeket csinaljanak, de hat gondolom #murricaban erre van kereslet, meg az idiota ismeroseim kozul is van nehany aki szereti oket, jo lenne ezek az emberek nem jarnanank moziba :S

Member
Gold: 3,747.73
Nov 25 2016 07:34am
Quote (cowding @ Nov 24 2016 11:46pm)
spoiler

YY, az első wtf nézésem nekem is akkor volt amikor a csávó igy full srs megkérdezte hogy mi van a felvételeken
kövivel is egyetértek, erre annyi "megoldást" tudtam találni hogy ez volt az ultimate teszt és mivel össze tudtak fogni a nemzetek ez után se lesz baj -topkek
engem a leginkább az lepett meg, hogy gyakorlatilag a gravitációt is uralják meg mindent de 10 darab c4 felrobbanikol és meghal az egyik
meg látja a jövőt, miért nem bassza ki az embereket 2 percnél aztán takarodik biztonságba és utolag megbeszélik h sorry
a csaj meg sztem az érzelmi szál miatt chosen one, hogy miután tudja a jövőjét is meglépi azt ami kell hogy beteljesüljön vagy valami hasonlo

azért ha elejtenek 1-2 szót az űrhajóról/gravitációrol etc és nem teljesen faszság azt értékeltem volna, ott volt az az elméleti fizikus csávó aki lényegében csak a csaj leendő faszijának a szerepét töltötte be és 0-val vitte előrébb a cselekményt v bármit

Ja a tudos csavo kokretan semmit nem csinalt csak benyomott par faszan hangzo tudomanyos nevet meg rajott h egy tizenketted azt cso
Nekem total eroltetett volt ez a jovobelatas dolog, eleve ha jovobelatas dolog van akkor mindig csomo minden megmagyarazatlan marad...
Es azt az utalast a filmben srsly nem ertem h megirja a konyvet meg tanitja h na majd most mindenki beszelni fogja ezt a nyelvet mindenki latni fogja a jovot
valszeg mindenki olyan jol fogja viselni mint o, amikor a 19 eve jsp user latja h mekiben fog dolgozni 40 evesen es a legtobb amit birtokol az egy razer zsebkendo, biztos bevallalja, nem.
Meg amit te is irsz, teleportalnak urhajokkal, gravitaciot gorbitenek meg faszomtudja, de felrobbanikol a bomba es fel kell valamelyikojuket aldozni??
Meg amikor kinaiul pofazik a telefonba es sose derul ki mit mondott? Mi a szarome nem lehetett feliratozni?
Meg a szuperintelligens szuperfejlett faj idejon h megtanitsa nekunk a nyelvet, ami foleg irasbol all, de nem irnanak am semmit, csak brummognak meg nyognek mint szilszakall fangornban, aztan jon a csaj aki tablara irja h human meg levetkozik es akkor JAJ TENYLEG HAT IRJUNK EZEKNEK, mekkora otlet, nekunk ez nem jutott eszunkbe pedig azert jottunk h megtanitsuk a nyelvet
Meg uvegfal mogul dumalnak, meg 18 oraig tart kiegyenliteni az eltero atmoszferikus kornyezetet, a film elejen, JAJ DE TUDOMANYOS
oh wait a film vegen siman felviszik a csajt a kodbe es csak piheg kicsit meg lebeg a haja
Member
Gold: 1,694.20
Nov 25 2016 10:25am
Minden oke?
Member
Gold: 2,496.00
Nov 25 2016 03:05pm
Quote (Anarkin @ Nov 25 2016 12:42am)
túl kevés vagyok ahhoz h belemenjek
kell még pár filozófia+fizika óra

minden esetre kihozták belőle amit ki lehetett, ezért a 10/10 részemről

első ami eszembe jut, h elég sok scifiben az emberek a leggyorsabban fejlődő lények (star trek Q segítséget kér?)
a recsegésről mondja meg h mi az - valószínűleg inkább csak az érdekelte, hogy a csaj hogy kezeli a szitut
az meg imo kimondatlan maradt, hogy az egyik adams family kéz miért halt meg

viszont redditet olvasva újranézős, mert csomó dolog van, amit csak másodikra veszünk észre

a star trekben az emberek pont nem a leggyorsabban fejlodo nepek, ha a kalsszikus sorozatokat meg reszeket nezed akkor mindig is egyfajta "underdog" az ember es csak az erkolcsi tartasaval meg a kreativitasaval talal utat

valami oylasmi az alapelkepzeles, hogy az emberiseg levetkozi a jelenlegi problemait es megalkot egy idealis tarsadalmat, es az ember kepviseli az erkolcsi idealt

ehhez kepest az osszes klasszikus faj az emberi viselkedesformak egyikere epit, a klingonok a harcosok, a ferengik a kereskedok, a vulkaniak az onuralomban es a logikaban hisznek mindeneke folott etc

a vulkaniak nelkul egyhamar kise jutottunk volna a naprendszerbol es Q nak sem lett volna lehetosege segitseget kerni a franciatol
Member
Gold: 6,373.20
Nov 25 2016 07:34pm
ezt látta valaki? nem értem eddig hogy kerülhette el a figyelmem

Member
Gold: 122.92
Nov 26 2016 05:22am
Quote (XxPiTyUkAxX @ Nov 26 2016 03:34am)
ezt látta valaki? nem értem eddig hogy kerülhette el a figyelmem

http://www.youtube.com/watch?v=0qlxTw--4qw

nem de tetszetős
Member
Gold: 2,650.01
Nov 27 2016 04:11am
Quote (Vismajor @ 25 Nov 2016 15:34)
Ja a tudos csavo kokretan semmit nem csinalt csak benyomott par faszan hangzo tudomanyos nevet meg rajott h egy tizenketted azt cso
Nekem total eroltetett volt ez a jovobelatas dolog, eleve ha jovobelatas dolog van akkor mindig csomo minden megmagyarazatlan marad...
Es azt az utalast a filmben srsly nem ertem h megirja a konyvet meg tanitja h na majd most mindenki beszelni fogja ezt a nyelvet mindenki latni fogja a jovot
valszeg mindenki olyan jol fogja viselni mint o, amikor a 19 eve jsp user latja h mekiben fog dolgozni 40 evesen es a legtobb amit birtokol az egy razer zsebkendo, biztos bevallalja, nem.
Meg amit te is irsz, teleportalnak urhajokkal, gravitaciot gorbitenek meg faszomtudja, de felrobbanikol a bomba es fel kell valamelyikojuket aldozni??
Meg amikor kinaiul pofazik a telefonba es sose derul ki mit mondott? Mi a szarome nem lehetett feliratozni?
Meg a szuperintelligens szuperfejlett faj idejon h megtanitsa nekunk a nyelvet, ami foleg irasbol all, de nem irnanak am semmit, csak brummognak meg nyognek mint szilszakall fangornban, aztan jon a csaj aki tablara irja h human meg levetkozik es akkor JAJ TENYLEG HAT IRJUNK EZEKNEK, mekkora otlet, nekunk ez nem jutott eszunkbe pedig azert jottunk h megtanitsuk a nyelvet
Meg uvegfal mogul dumalnak, meg 18 oraig tart kiegyenliteni az eltero atmoszferikus kornyezetet, a film elejen, JAJ DE TUDOMANYOS
oh wait a film vegen siman felviszik a csajt a kodbe es csak piheg kicsit meg lebeg a haja

van rá emberem :D
Go Back To Magyar Topic List
Prev1150915101511151215131650Next
Add Reply New Topic New Poll