Quote (cowding @ Nov 24 2016 11:46pm)
spoiler
YY, az első wtf nézésem nekem is akkor volt amikor a csávó igy full srs megkérdezte hogy mi van a felvételeken
kövivel is egyetértek, erre annyi "megoldást" tudtam találni hogy ez volt az ultimate teszt és mivel össze tudtak fogni a nemzetek ez után se lesz baj -topkek
engem a leginkább az lepett meg, hogy gyakorlatilag a gravitációt is uralják meg mindent de 10 darab c4 felrobbanikol és meghal az egyik
meg látja a jövőt, miért nem bassza ki az embereket 2 percnél aztán takarodik biztonságba és utolag megbeszélik h sorry
a csaj meg sztem az érzelmi szál miatt chosen one, hogy miután tudja a jövőjét is meglépi azt ami kell hogy beteljesüljön vagy valami hasonlo
azért ha elejtenek 1-2 szót az űrhajóról/gravitációrol etc és nem teljesen faszság azt értékeltem volna, ott volt az az elméleti fizikus csávó aki lényegében csak a csaj leendő faszijának a szerepét töltötte be és 0-val vitte előrébb a cselekményt v bármit
Ja a tudos csavo kokretan semmit nem csinalt csak benyomott par faszan hangzo tudomanyos nevet meg rajott h egy tizenketted azt cso
Nekem total eroltetett volt ez a jovobelatas dolog, eleve ha jovobelatas dolog van akkor mindig csomo minden megmagyarazatlan marad...
Es azt az utalast a filmben srsly nem ertem h megirja a konyvet meg tanitja h na majd most mindenki beszelni fogja ezt a nyelvet mindenki latni fogja a jovot
valszeg mindenki olyan jol fogja viselni mint o, amikor a 19 eve jsp user latja h mekiben fog dolgozni 40 evesen es a legtobb amit birtokol az egy razer zsebkendo, biztos bevallalja, nem.
Meg amit te is irsz, teleportalnak urhajokkal, gravitaciot gorbitenek meg faszomtudja, de felrobbanikol a bomba es fel kell valamelyikojuket aldozni??
Meg amikor kinaiul pofazik a telefonba es sose derul ki mit mondott? Mi a szarome nem lehetett feliratozni?
Meg a szuperintelligens szuperfejlett faj idejon h megtanitsa nekunk a nyelvet, ami foleg irasbol all, de nem irnanak am semmit, csak brummognak meg nyognek mint szilszakall fangornban, aztan jon a csaj aki tablara irja h human meg levetkozik es akkor JAJ TENYLEG HAT IRJUNK EZEKNEK, mekkora otlet, nekunk ez nem jutott eszunkbe pedig azert jottunk h megtanitsuk a nyelvet
Meg uvegfal mogul dumalnak, meg 18 oraig tart kiegyenliteni az eltero atmoszferikus kornyezetet, a film elejen, JAJ DE TUDOMANYOS
oh wait a film vegen siman felviszik a csajt a kodbe es csak piheg kicsit meg lebeg a haja