Quote (josheide @ Feb 11 2014 10:55pm)
Megis melyik kerdes olyan ??
Europai unios tagsag mondjuk
Egyelore ugy nez ki a dolog, hogy senkinek nem kell megfelelni a gyakorlatban es az orszag tobb penzt lat, mint amennyit belead, politika topikba nemreg egesz jo cikket linkeltek arrol, hogy melyik orszag mire mennyit fizet be es az ujraelosztasnal mennyit kap vissza, kerestem de nem talaltam

Adokedvezmenyt kapjon e aki gyereket vallal, wtf man, mer ne kapna akarki kedvezmenyt ezert, foleg olyan orszagban, ahol csokken a nepesseg, van e egyaltalan butthurt impotenseken es buzolikon kivul valaki, akinek a fejeben megfordul, hogy nemre nyomjon, v dunno el se tudom kepzelni
Aztan a dohanybolt rendszer, gondolom nem kell ragozni. En is egyetertek a dohanyzas visszaszoritasaval, de nem ilyen formaban, mert valljuk be ez nem igazan arrol szolt. Meg az ilyen felesleges kerdesek, hogy felelosseg terheli e a 2006ban tortentekert a rendori vezetoket, ilyen instant ec+agyrak kategoria. Kivancsi vagyok, hogy erre a kerdesre adott valasz alapjan (mert most tekintsunk el attol, hogy maga a kerdes is felesleges+ertelmetlen) hogy szamol az oldal, melyik parthoz allsz kozelebb