d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Politika Topic
Prev11501511521531541468Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 4,673.69
Apr 23 2013 01:00pm
Quote (Rawen @ 23 Apr 2013 20:46)
Lépjél már túl ezen a szemét nagymagyar mentalitáson, kit érdekel mi volt régen, menj rohand le Romániát, biztos jó lenne. 2013 van, itt lenne az ideje átértékelni az ország helyét a világban és túllépni a múlton. Mi közöm van nekem ahhoz, hogy egy olyan országban ahol nem élek, milyen gazdasági vagy szociális vagy politikai döntéseket hoznak? Ha elköltöznék innen(el fogok) és nem fogok itt élni, akkor nem fogok ide szavazni, mert az itteni döntésekhez semmi közöm, az, hogy valamikor itt éltem, vagy itt élnek a szüleim teljesen irreleváns, NEM ÉN VAGYOK ITT.

Melyik országban szeretnél élni? Veszek neked repjegyet. Első osztályra, csak kérlek maradj is ott, és persze onnantól arra a subra járj.
Member
Gold: 33,265.80
Apr 23 2013 01:00pm
Quote (CyberPunk666 @ 23 Apr 2013 19:56)
1, mert pl odaállt az mszp mellé... gondolom azt sem tudod mi a baj az mszpvel

2, nem arra megoldás, de ott a fidesz népszerű, mert ők akartak osztogatni nekik csupa olyan dolgot amiről persze előre tudták, hogy úgysem... pl nyugdíjat, meg ingyen ellátást, meg ilyenek. Persze mindezt csak addig ameddig nem ők voltak kormányon.

igen, könnyen kap állampolgárságot, de ameddig nem akar hivatalosan magyar lenni, itt adózni, élni, addig ne szóljon bele.

Egy évek óta itt élő, itt dolgozó külföldi, ha állampolgárságot szerez, több joga kell legyen, mint annak aki máshol adózik, máshol fizet áfát, és más ország iránt vannak kötelezettségei.

Bezony
Member
Gold: 0.00
Apr 23 2013 01:04pm
Quote (Thomas Cross @ 23 Apr 2013 20:58)
]

Kívánom hogy neked legyen igazad, azt viszont már nem hogy kormányon is megpróbálhassák bizonyítani, előbb inkább a Jobbiknak kéne bizalmat szavazni.

Nem közgazdaságot tanultam, úgyhogy erre sem látok rá teljes egészében, de abban azt hiszem egyetértünk hogy működhetne sokkal jobban is.

Na itt fejeztem be tényleg, Jobbik szavazóval nem fogok vitatkozni, az már rég reménytelen aki ilyen szinten van, ráadásul fogalmad sincs miről beszélsz csak szidod az Uniót mert az milyen hazafi, remélem ezt támogatást( http://ec.europa.eu/regional_policy/thefunds/funding/index_hu.cfm ) is visszafizetnéd amit eddig kaptunk, hogy csak egy kézzel fogható tényt hozzak fel a végtelen előnyük közül.

Quote (Thomas Cross @ 23 Apr 2013 21:00)
Melyik országban szeretnél élni? Veszek neked repjegyet. Első osztályra, csak kérlek maradj is ott, és persze onnantól arra a subra járj.

Nem is véletlenül ment el innen kb félmillió az ember 2010 óta.

This post was edited by Rawen on Apr 23 2013 01:07pm
Member
Apr 23 2013 01:07pm
Quote (Rawen @ 23 Apr 2013 21:04)
Na itt fejeztem be tényleg, Jobbik szavazóval nem fogok vitatkozni, az még rég reménytelen aki ilyen szinten van, ráadásul fogalmad sincs miről beszélsz csak szidod az Uniót mert az milyen hazafi, remélem a ezt támogatást( http://ec.europa.eu/regional_policy/thefunds/funding/index_hu.cfm ) is visszafizetnéd amit eddig kaptunk, hogy csak egy kézzel fogható tényt hozzak fel a végtelen előnyük közül.

Hű ezt eddig nem is tudtam! Mivel minden éremnek két oldala van, ezért kérlek most arról is világosíts fel hogy milyen anyagi hátrányok érték hazánkat az EU miatt. Mindent sorolj fel, nem számít ha TL, DR lesz.

Figyelmesen hallgatlak!
Member
Gold: 33,265.80
Apr 23 2013 01:10pm
Quote (Rawen @ 23 Apr 2013 20:04)
Na itt fejeztem be tényleg, Jobbik szavazóval nem fogok vitatkozni, az még rég reménytelen aki ilyen szinten van, ráadásul fogalmad sincs miről beszélsz csak szidod az Uniót mert az milyen hazafi, remélem a ezt támogatást( http://ec.europa.eu/regional%5Fpolicy/thefunds/funding/index%5Fhu.cfm ) is visszafizetnéd amit eddig kaptunk, hogy csak egy kézzel fogható tényt hozzak fel a végtelen előnyük közül.

This,

Probald megalapozni miert lenne az jobb, es talan vitatkozhatunk de az ilyen mentalitas nem visz elorebb minket.
Member
Apr 23 2013 01:24pm
Quote (josheide @ 23 Apr 2013 21:10)
This,

Probald megalapozni miert lenne az jobb, es talan vitatkozhatunk de az ilyen mentalitas nem visz elorebb minket.

Igazából ez csak egy fórum és gyanítom egyikünk sem a parlamentben dolgozik, úgyhogy valójában nem visz minket előrébb semmilyen mentalitás.

Mint ahogy mondtad bonyolult téma, és mivel nem közgázt tanultam így nem is látok rá egészében a dologra. De nem is ezzel kéne kezdeni, ebből hatalmas felfordulás lenne, meg a pénzügyi spekulánsok még tovább szítanák aztán a forint megint a béka segge alatt lenne. Először a 20 éve gyarapodó szemetet kéne kivinni, biztos vagyok benne hogy az ő számlájukról nem egy éves EU támogatást lehetne a kincstárba lapátolni. Hány vagonnyi húszezresről is beszélt Orbán?

Rawen, tudom hogy neked a "Hazaszeretet" ismeretlen fogalom és én ennek örülök is mert ebben sem szeretnék veled közösséget vállalni.
Member
Apr 23 2013 01:29pm
Quote (Thomas Cross @ 23 Apr 2013 21:24)
Igazából ez csak egy fórum és gyanítom egyikünk sem a parlamentben dolgozik, úgyhogy valójában nem visz minket előrébb semmilyen mentalitás.

Mint ahogy mondtad bonyolult téma, és mivel nem közgázt tanultam így nem is látok rá egészében a dologra. De nem is ezzel kéne kezdeni, ebből hatalmas felfordulás lenne, meg a pénzügyi spekulánsok még tovább szítanák aztán a forint megint a béka segge alatt lenne. Először a 20 éve gyarapodó szemetet kéne kivinni, biztos vagyok benne hogy az ő számlájukról nem egy éves EU támogatást lehetne a kincstárba lapátolni. Hány vagonnyi húszezresről is beszélt Orbán?

Rawen, tudom hogy neked a "Hazaszeretet" ismeretlen fogalom és én ennek örülök is mert ebben sem szeretnék veled közösséget vállalni.

Baszhatod a hazaszereteted ha csak ártasz vele az országnak és ezt nem látod mert nem nézel utána annak amit hallasz. Most is csak a levegőbe beszélsz, fogalmad sincs a gazdaságról, a csúnya gonosz külföldiek tönkre akarják tenni a szeretett hazámat, ok.
Member
Apr 23 2013 01:32pm
Quote (Rawen @ 23 Apr 2013 21:29)
Baszhatod a hazaszereteted ha csak ártasz vele az országnak és ezt nem látod mert nem nézel utána annak amit hallasz. Most is csak a levegőbe beszélsz, fogalmad sincs a gazdaságról, a csúnya gonosz külföldiek tönkre akarják tenni a szeretett hazámat, ok.

Valóban ártok, mert én csak egy könnyen manipulálható ostoba segélyes megélhetési bűnöző vagyok, akinek a szavazatát alkalmanként egy felesért meg egy fröccsért meg lehet venni.
Member
Gold: 206.00
Apr 23 2013 01:34pm
Quote (Rawen @ Apr 23 2013 09:04pm)
Na itt fejeztem be tényleg, Jobbik szavazóval nem fogok vitatkozni, az már rég reménytelen aki ilyen szinten van, ráadásul fogalmad sincs miről beszélsz csak szidod az Uniót mert az milyen hazafi, remélem ezt támogatást( http://ec.europa.eu/regional%5Fpolicy/thefunds/funding/index%5Fhu.cfm ) is visszafizetnéd amit eddig kaptunk, hogy csak egy kézzel fogható tényt hozzak fel a végtelen előnyük közül.

Nem is véletlenül ment el innen kb félmillió az ember 2010 óta.

a félmillió ember is a jobbik miatt ment ki, gondolom
Member
Apr 23 2013 01:37pm
Quote (Jancsipapa @ 23 Apr 2013 21:34)
a félmillió ember is a jobbik miatt ment ki, gondolom

Nem ezt mondtam, nem annyira releváns maga a párt, viszont engem pl eléggé zavar, hogy látom a párthoz köthető mentalitás térnyerését és semmi kedvem ilyen emberek között élni. Igen, ez biztos máshol is megvan, mégsem ennyire nyíltan és messze nem ekkora mértékben.
Go Back To Magyar Topic List
Prev11501511521531541468Next
Add Reply New Topic New Poll