Quote (Aston @ Oct 12 2011 02:50pm)
a kereskedők szerintem a legtöbb nemzetnél megérnek egy misét

itt az tesz rá a lapátra, hogy a magyar úgy akar autót venni a kereskedőtől, hogy a kereskedő haszna 0 és 1% között legyen, mert nehogy már rossz üzletet csináljon.
amúgy szerintem ha az ember nem hülye, akkor a netről összenézve egy csomó infót, lejegyzetelve + szervizes kollégának feltéve őket elég jól belőhető kb. mindennek a valósága. bár igazság szerint én sosem vennék másodkézből autót legyen akármilyen. tökre irtózok tőle, de egyszer még lehet rákényszerülök.
Én úgy vagyok vele, hogy van tisztes haszon: ha megspórolom vele az utánajárást, kapok tanácsot, biztosan tudom, hogy mi az, amit veszek, nem nekem kell a külföldről behozatallal pöcsölni (nem csak autónál, hanem egyéb cuccoknál is) stb stb. Ebben az esetben nem sajnálom honorálni a dolgot. De futottam én már bele olyanokba is, hogy "nagyhaver kereskedő" mondta, hogy olcsón hozza a cuccot, amit én szeretnék és végül kiderült, hogy többe volt, mintha szimplán besétáltam volna az egyik boltba és megvettem volna...
Én az új auto vásárlással vagyok úgy, hogy a sok hülye ne vegyen 10 éves frank hitelre zsír új szuzukit, mikor harmadából vehetne egy ugyanolyat használtan. Én is inkább vennék 2 milláért valami fasza használtat, mint 5ért ugyanazt csak szalonfóliával a seggén.
Quote (Baleee @ Oct 12 2011 02:51pm)
Vegyél iCar -t.
mikor dobják piacra? megvárom