Quote (Vismajor @ Nov 25 2016 12:04am)
SPOILERSPOILERSPOILER
Nekem tetszett a koncept de néha faszságokkat átszarták az egészt. Pl amikor bemegy az ezredes és lejátsz neki három NYOMNYOMOYNOm hangot és akkor "Ez mit jelent?" hát hogy anyád nigger
Meg eleve sok ?_?_? volt a filmben, most akkor srsly mindenki jövőbe lát a bolygón? Soon suicide
Meg minek kell az alieneknek a mi segítségünk? Kicsit bővebben is kifejthette volna, hogy miben segit a primitiv emberi faj egy olyannak amely űrhajókat teleportál
meg mitől lett a csaj a chosen one? Mindig megette a spenótot kiskorában v wut
spoiler
YY, az első wtf nézésem nekem is akkor volt amikor a csávó igy full srs megkérdezte hogy mi van a felvételeken
kövivel is egyetértek, erre annyi "megoldást" tudtam találni hogy ez volt az ultimate teszt és mivel össze tudtak fogni a nemzetek ez után se lesz baj -topkek
engem a leginkább az lepett meg, hogy gyakorlatilag a gravitációt is uralják meg mindent de 10 darab c4 felrobbanikol és meghal az egyik
meg látja a jövőt, miért nem bassza ki az embereket 2 percnél aztán takarodik biztonságba és utolag megbeszélik h sorry
a csaj meg sztem az érzelmi szál miatt chosen one, hogy miután tudja a jövőjét is meglépi azt ami kell hogy beteljesüljön vagy valami hasonlo
azért ha elejtenek 1-2 szót az űrhajóról/gravitációrol etc és nem teljesen faszság azt értékeltem volna, ott volt az az elméleti fizikus csávó aki lényegében csak a csaj leendő faszijának a szerepét töltötte be és 0-val vitte előrébb a cselekményt v bármit