Quote (CyberPunk666 @ 22 Aug 2013 17:40)
Lemondtam az előfizetést. Eljátszogatok még ebben a hónapban a hátralévő időben, de nem tudom miért kellett ennyire szétbaszni a gearelődést. Régen, ha éppen becsatlakoztál és max szinten volták, akkor pár órányi hczgatással már legalább egy olyan cuccot össze tudtál szedni, ami bárminek az elkezdésére elég. Most meg azt is farmolni kell, ami még semmire sem jó.
Mindenhez köcsög valor vagy faszom token kell. Az LFR kurvasok boss, de heti egyszer lehet letolni. Letoltam, lenyomtam a questet amiből a cipő jön, letoltam minden ilyen szart, amivel lehet, a gearem fele meg még mindig 363, mert nem esik ki minden. De ugye minden le van korlátozva heti 1-re. Fasza, hogy jó a droprate, magas, egész sok esett is, de mit csináljak szerdáig?
Szerintem az alap gear farmolhatóságát kár volt megváltoztatni.
Eddig nagy csalódás ez az újrakezdés. Nincsenek új 5 fősek, a hc scenárióknak premade kell. A capek miatt ezek a kurva upgradelős dolgok sem igazán segítenek a felzárkózásban. Nincs normális farmolható cucc. 40 ilvl-el a normális gear alatt meg nem valami lelkesítő a játék.
probaltak valahogy visszahozni a vanilla modelt, ahol vegig kellett jarni a raidek "rangletrajat", hogy a legjobb raidbe eleg cuccod legyen (zg-mc-bwl-aq20-aq40-naxx), ha mar annyian sirtak vanilla model miatt
szerintem is van benne racio, hogy az elozo tierben keservesen osszeraidelt cuccodnal ne legyen jobb valami faszfaceroll uj 5man insta dropja, tok sokat elvesz az az ertekebol
meg SZERINTEM elvezetes igy a t14 LFR, hogy orrba-szajba potyog a loot minden szarbol, mivel mindenre coinozhatsz is
scenariokkal meg a social aspectet probaljak erositeni, hogy ne mindenhova random dobjon ossze a gep masik emberekkel, hanem valamennyit kelljen mar mas emberekkel erintkezni is (meg scenariot nem gearelesre talaltak ki imo, az 516os dropok az elso fix utan eleg ritkak, inkabb a gyors valor capelesre, amire tokjo)
semmi bajom a felzarkozassal, a jozan esz hatarain belul... nyilvan ha mop legelejen toltad csak, es hc instas szar geared van, ami meg az elso tier masodik felebe (HoF, ToES) is keves volt, hulyeseg elvarni, hogy adj-uram-isten-de-azonnal mehess a ket tierrel a szinted felett levo raidbe... legalabb 2 lockout kelljen is neki (bar nekem pl a rugomon szerintem 1 lockout alatt megvolt a ToT LFRhez szukseges ilvl)
mi a szar ertelme lenne akkor raidelni meg gearelni, ha 1 nap alatt lecserelhetnel minden szart, ha kijon az uj tier?