Quote (lakatosmegatron @ 26 Dec 2011 18:24)
+ bence
enyém előfizus, de nincs net. Albiban meg itthon meg egyetemen, mindenhol van net szóval én se hiányolom annyira ,hogy oh noez net nélkül kell az utcán mászkálnom. Most kezd hajladozni a htcre szal WINRAR SZAGOT ÉRZEK KECI.
kérdés: 256 ezer szín van htc míg acen 16millió, révén elég gyökér vagyok a telefonokhoz ez a skinskála hiány feltünő , vagy ahhoz kb sasnak kell lennie az embernek ,hogy érzékelje a különbséget ?
Észre lehet venni, de csak hozzáértő szemekkel, szerintem. Őszintén szólva logikusan belegondolva, minél több szín annál nagyobb erőforrás kell a gpu-hoz is. Most egy alsó-középkategóriás telefont nézünk, ahol azért a gpu nem igazán combos (Ace-ben adreno 200 van, ami azért nem egy erőművész). Ace-ben TFT-LCD van, szó sincs Amoledről/Super Amoledről (itt jönnek ki igazán a szép színek). Ace-ben gyorsabb a proci, viszont kevesebb a ram. Én a több ramot választanám, bármikor 200 mhz-cel kevesebbért cserébe. Mondom, nézzétek meg a HTC-t, az Ace-t élőben, úgyis rájön asszony hogy a HTC kell neki, ha meg nem, két arcsimogatással megtámogatva jobb belátásra bírod.
This post was edited by ecneB on Dec 26 2011 10:32am