Quote (zsansaccount @ Sun, Jul 22 2007, 03:55pm)
hát jó, te is elmondtad h szarul írta... hányadik is voltál? kb 12358734287. erre nagy szükség volt

557 post aham... ha megnézed én join datemet akkor sztem neked se jutna eszedbe, h nem voltam bejelentkezve több hónapig sztem!
arrol a postrol senki nem mondta el es a fejlodese erdekeben javitottam

ha meg tobb honapot is kihagytal akkor azzal csak azt mondod h spammer vagy mert keves ido > sok post, persze ezt magadrol mondtad, nem en allitottam, ezzel ellentetben en joval elotted regeltem es 1/3 annyi postom sincs mint neked, tehat ok nelkul sirsz :<
Quote (zsansaccount @ Sun, Jul 22 2007, 03:55pm)
és még1x, ez a topic nem arra való h leugasd, hanem h együttérezz vele (ha nem megy, nyiss egy olyan topicot ahol kedvedre szapulhatod, mert oda akkor nem megy be , mivel nem kíváncsi rá)! ha vki olyan topicot nyit, h bódogszűllinapt XY akkor te elkezded basztatni, h omg lol, h lehet ilyen gyík valaki? ok gg!
ez azt mutatja h ismét csak nem néztél körül, mivel kb 1,5 oldallal ezelőtt részvétemet nyilvánítottam, mivel volt a környezetemben hasonlo esetu ember, es en tudom milyen dolog, de ennek a norlessnek a mondandojaban nagyon sok mindent nem stimmel nem csak a helyesiras.. (pl eletkora)
es bocsi mégegyszer hogy lemertem irni az igazat
nem akarok meg1 postot a neked valo magyarazkodasra szentelni ezert itt valaszolok :
szerinted en 2006 marc joinnal -> 550 post = uberkocka vagyok ? jo a matekod
o maga mondta h poczok + exair v vmi hasonlo parositas eletkoraval egyenlo koru, szoval ennyit errol a profilja linkjet meg tedd be kezdolapnak engem nem erdekel
pl az nem stimmel h mert allitja be magat szentnek mikor ... (ezt pmbe ha erdekel)
This post was edited by Fless on Jul 22 2007 08:29am