d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Baleset A Minden Napokban > Tűz a konyhában
Prev114151617Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 22.50
Jul 22 2007 06:05am
Quote (farki @ Sun, Jul 22 2007, 10:26am)
En nem tudok helyesen irni, nem is akarok, nem is fogok. Enyi, majd irok helyesen ha muszaj, ha zavar kerlek ne nezd

azért ez így elég érdekes, hogy NEM AKARSZ helyesen írni... a hibáidból kiindulva pedig, ha ezen múlna az életed, akkor se tudnál helyesen írni.
úgy ítélem meg, hogy te egy betegségben szenvedsz [nem jut eszembe a neve], mivel csomószor összekevered az ugyanúgy kinéző betűket/nem tudod, mikor hosszú a mássalhangzó/folyamatosan váltogatod, hogy ékezettel írsz vagy ékezet nélkül. ez van, van ilyen betegség, nem lehet ellene mit tenni.
sajnos az ilyen emberek nem kaphatnak jól fizető állást.

nem értem, miért kell eltitkolni ennyire, h hány éves valaki. azt megértem, h nem írja le a címét + telefonszámát, de az életkorát...

Épp azon szenvedek, hogy ékezetel irjak, mert kb 2 évig nem irtam ékezetel... és beteg sem vagyok sad.gif
Member
Gold: 62.00
Jul 22 2007 07:07am
+1 t-ket rakd ki inkabb az ekezet helyett
Member
Gold: 2.00
Jul 22 2007 07:24am
Quote (Fless @ Sun, Jul 22 2007, 01:07pm)

te meg ne ugass le mindenkit akinek kevesebb a goldja, mint neked! BooN
jah és asszem te vagy az, aki +1zik folyton wink.gif
Member
Gold: 1,080.60
Jul 22 2007 07:32am
Quote (Norless @ Sun, 22 Jul 2007, 12:05)
En nem tudok helyesen irni, nem is akarok, nem is fogok. Enyi, majd irok helyesen ha muszaj, ha zavar kerlek ne nezd

azért ez így elég érdekes, hogy NEM AKARSZ helyesen írni... a hibáidból kiindulva pedig, ha ezen múlna az életed, akkor se tudnál helyesen írni.
úgy ítélem meg, hogy te egy betegségben szenvedsz [nem jut eszembe a neve], mivel csomószor összekevered az ugyanúgy kinéző betűket/nem tudod, mikor hosszú a mássalhangzó/folyamatosan váltogatod, hogy ékezettel írsz vagy ékezet nélkül. ez van, van ilyen betegség, nem lehet ellene mit tenni.

nem értem, miért kell eltitkolni ennyire, h hány éves valaki. azt megértem, h nem írja le a címét + telefonszámát, de az életkorát...

Épp azon szenvedek, hogy ékezetel irjak, mert kb 2 évig nem irtam ékezetel... és beteg sem vagyok sad.gif

hm.. -val/-vel rag.
mivel T-re végződik az ékezeT, ezért nem lehet úgy mondani, hogy ékezetvel. emiatt a v t-re módosul, viszont ezt is ki kell írni, tehát: ékezeTTel.

+ arra kérek magyarázatot, h miért titkolod az életkorod.
Member
Jul 22 2007 07:47am
Quote (farki @ Sun, Jul 22 2007, 01:32pm)
Quote (Norless @ Sun, 22 Jul 2007, 12:05)

hm.. -val/-vel rag.
mivel T-re végződik az ékezeT, ezért nem lehet úgy mondani, hogy ékezetvel. emiatt a v t-re módosul, viszont ezt is ki kell írni, tehát: ékezeTTel.

+ arra kérek magyarázatot, h miért titkolod az életkorod.

farki te jófej vagy, de nem értem minek emelgeted ki ezeket a hibákat, amikor többit is korigálhatnád ennyi erővel, sőt PM-ben is elküdheted neki, h mire figyeljen... oké vannak nyelvtanhelyességi hibái, de ha most ezzel basztatjátok, még nem fogja benyalni a helyesírási kéziszótár összes szabályát.
Member
Jul 22 2007 07:50am
Quote (zsansaccount @ Sun, Jul 22 2007, 03:24pm)

egyrészt, norlesst nyomós okkal "ugatom le"
másrészt mutass még1 vkit akit "leugattam" mert szerintem a kulturalt velemenynyilvanitas nem szamit annak
es harmadreszt ha quoteolas elott olvasnal kicsit az ott nem egy +1 uzenet, hanem egy magyar helyesirast nem ismero ember sulyos hibajara valo figyelmeztetes
ja es biztos nagy spammer vok ien join datel es 500 postal szerintem inkabb nezz korul mielott hulyeseget irsz, es ne vedd leugatasnak az igazsagot plix

farki: treasure trooper . com on tovabb probalkoztam es sikerult kitapasztalni h az amcsi cash offerek igenis ipt neznek, webes feluletu proxyval mar betudok jutni akarmelyikre csak a java alapu urlapokat nem tudom kitolteni mivel javascriptes submit v hasonlo buttonnal nemtudom elkuldeni az adatokat sad.gif nem tamogatja a proxy de majd meg probalkozom massal is

This post was edited by Fless on Jul 22 2007 07:55am
Member
Jul 22 2007 07:55am
Quote (Fless @ Sun, Jul 22 2007, 01:50pm)
Quote (zsansaccount @ Sun, Jul 22 2007, 03:24pm)

egyrészt, norlesst nyomós okkal "ugatom le"
másrészt mutass még1 vkit akit "leugattam" mert szerintem a kulturalt velemenynyilvanitas nem szamit annak
es harmadreszt ha quoteolas elott olvasnal kicsit az ott nem egy +1 uzenet, hanem egy magyar helyesirast nem ismero ember sulyos hibajara valo figyelmeztetes
ja es biztos nagy spammer vok ien join datel es 500 postal szerintem inkabb nezz korul mielott hulyeseget irsz, es ne vedd leugatasnak az igazsagot plix

hát jó, te is elmondtad h szarul írta... hányadik is voltál? kb 12358734287. erre nagy szükség volt smile.gif 557 post aham... ha megnézed én join datemet akkor sztem neked se jutna eszedbe, h nem voltam bejelentkezve több hónapig sztem!

és még1x, ez a topic nem arra való h leugasd, hanem h együttérezz vele (ha nem megy, nyiss egy olyan topicot ahol kedvedre szapulhatod, mert oda akkor nem megy be , mivel nem kíváncsi rá)! ha vki olyan topicot nyit, h bódogszűllinapt XY akkor te elkezded basztatni, h omg lol, h lehet ilyen gyík valaki? ok gg!
Member
Jul 22 2007 08:02am
Quote (zsansaccount @ Sun, Jul 22 2007, 03:55pm)

hát jó, te is elmondtad h szarul írta... hányadik is voltál? kb 12358734287. erre nagy szükség volt smile.gif 557 post aham... ha megnézed én join datemet akkor sztem neked se jutna eszedbe, h nem voltam bejelentkezve több hónapig sztem!

arrol a postrol senki nem mondta el es a fejlodese erdekeben javitottam biggrin.gif ha meg tobb honapot is kihagytal akkor azzal csak azt mondod h spammer vagy mert keves ido > sok post, persze ezt magadrol mondtad, nem en allitottam, ezzel ellentetben en joval elotted regeltem es 1/3 annyi postom sincs mint neked, tehat ok nelkul sirsz :<

és még1x, ez a topic nem arra való h leugasd, hanem h együttérezz vele (ha nem megy, nyiss egy olyan topicot ahol kedvedre szapulhatod, mert oda akkor nem megy be , mivel nem kíváncsi rá)! ha vki olyan topicot nyit, h bódogszűllinapt XY akkor te elkezded basztatni, h omg lol, h lehet ilyen gyík valaki? ok gg!

ez azt mutatja h ismét csak nem néztél körül, mivel kb 1,5 oldallal ezelőtt részvétemet nyilvánítottam, mivel volt a környezetemben hasonlo esetu ember, es en tudom milyen dolog, de ennek a norlessnek a mondandojaban nagyon sok mindent nem stimmel nem csak a helyesiras.. (pl eletkora)

es bocsi mégegyszer hogy lemertem irni az igazat

nem akarok meg1 postot a neked valo magyarazkodasra szentelni ezert itt valaszolok :
szerinted en 2006 marc joinnal -> 550 post = uberkocka vagyok ? jo a matekod
o maga mondta h poczok + exair v vmi hasonlo parositas eletkoraval egyenlo koru, szoval ennyit errol a profilja linkjet meg tedd be kezdolapnak engem nem erdekel
pl az nem stimmel h mert allitja be magat szentnek mikor ... (ezt pmbe ha erdekel)

This post was edited by Fless on Jul 22 2007 08:29am
Member
Jul 22 2007 08:15am
Quote (Fless @ Sun, Jul 22 2007, 02:02pm)

arrol a postrol senki nem mondta el es a fejlodese erdekeben javitottam biggrin.gif ha meg tobb honapot is kihagytal akkor azzal csak azt mondod h spammer vagy mert keves ido > sok post, persze ezt magadrol mondtad, nem en allitottam, ezzel ellentetben en joval elotted regeltem es 1/3 annyi postom sincs mint neked, tehat ok nelkul sirsz :<

ez azt mutatja h ismét csak nem néztél körül, mivel kb 1,5 oldallal ezelőtt részvétemet nyilvánítottam, mivel volt a környezetemben hasonlo esetu ember, es en tudom milyen dolog, de ennek a norlessnek a mondandojaban nagyon sok mindent nem stimmel nem csak a helyesiras.. (pl eletkora)

es bocsi mégegyszer hogy lemertem irni az igazat

nem azt mondtam h spammelek hanem azt h veled ellentétben én nem vagyok [] és el tudok szakadni a géptől
jah részvétet nyilvánítottál és 2 sorral jellebb már oltottad
bazz belinkeltem már a profilját, vess rá 1 pillantást... nem midneki fakel, mert az divat! és mi nem stimmel még? na?
Member
Gold: 1.00
Aug 18 2007 11:32pm
Quote (Norless @ Sun, Jul 22 2007, 02:05pm)

En meg most lattam meg igazan ezt a topicot.
Szerintem nem azzal van a gond, hogy nem irsz ekezeteket... En se irok soha, meg meg tobben nem irnak soha...
A balesetben szerintem az a legrosszabb, hogy masok eletet is veszelybe soroltad (ezt olvastam ki az irasodbol). Es ez tenyleg a legrosszabb, hogy olyanok is meghalhattak volna, akik egyalatlan nem erdemeltek volna meg, a te hibadbol, mert melegben elbambulatal. Ez egyalataln nemvicces, szuleid jot nevettek rajta... GG
Go Back To Magyar Topic List
Prev114151617Next
Closed New Topic New Poll