én nem kezdtem el semmivel..semmi lazával.. (najó de... a quick happyvel kezdtem mert arra voltam kiv...de azon alapból azért röhögtem mert bennemvolt az a tudat h vmikor röhögni fogok)
de mégis akaratlanul röhögtem
második a hand of god volt ami olyan volt hogy kb 1. percnél elkezdett fájni a fejem a kezem és begörcsölt a lábam és aztán elkezdett erősödni..elkezdtem koncentrállni jobban a hangra mint a fájdalomra hátha elmúlik és sikerült..de abban a 10 mpbe miután az elmult ugy vettem le a fejemről a fülhalgatót ahogy lehetett... a legrosszab félelmem jött elő amit nemszeretnék leírni mert lehetséges hogy csöppet égő lenne... annyi a lényeg h hatott de nem győztem le vele semmit csak jobban félek tőle.
tanulság: többet nem próbálom ki
harmadik a lucid dream ami nekem kurvára tetszik semmi extra csak irányítottam az álmaimat azt ennyi..nem volt rossz mert az álmok mégis olyanok amiket az élővilágban nehezebb igy magunkelé tárolni mint egy álomba..
kelésnél kipróbáltam a french roastot de nem hatott fejfájás és hasonlók de másodjára sikerült és annyi hogy nemannyira voltam álmos de attól még kívántam az ágyikómat

orgasm > szar
quick happy > szar..csak 1x működött...(5-6 ból)
mazoist > nah ez a hand of god utánni ami kurvaszar...
volt még1 amitől még a kép is elriasztott...sajna nemnagy az angoltudásom szal kipróbálni se mertem... (ha azzal kezdtem volna akkor igen)
Farki írj véleményt erre amit írtam.
Ja és hozzáteszem hogy a fülcsim nem takarja be teljesen a fülemet .. elég ha sötétben az ágyon ellazulva hallgatom az egészet.
e: Sajna azt ami nagyon elriasztott annak nemtom a hatásait de a képre emlékszem.. nemakartam megkeresni mert lusta voltam... 1 volt belőle csak a dozisok közül és D betüs volt... egy zombihoz hasonló emberke volt ott ugy h nemvolt szája^^
This post was edited by AngryBug on Jul 29 2007 06:59am