Quote (TrollBoss @ Dec 7 2018 09:43am)
tfw mindenki kurvasokat tud félrerakni, vagy kurvasokat keres
mezei operátorként 150/hóként kezdtem, de hamar sikerült ledolgozni a csoportvezetőmet aki egy mocskos cigány volt, megtett helyettesének, utána ~3 hónapra rá már meg is kaptam a kinevezést
csoportvezető voltam a Continentalnal nettó 250-ért
onnan egy éven belül előreléptem műszakvezetőnek viszont a béremelést amit ígértek nem kaptam meg így dobbantottam a gecibe
most a pennynél vagyok logisztikai JARABEKG manager nettó 300-ért
no stressz, nem műszakozás, és nekem nincs felsőfokú végzettségem, egyetemre nem jártam, idén kezdtem el egy levelezősön valami büfészakot hogy meglegyen a művez pozició
durván középsuli óta folyamatosan dolgozom (infósként végeztem), 24 évesen 5 év főleg vezetői tapasztalatot tudok felmutatni
otthonról segítség nagyon nem jött, inkább tapasztalat, pl. bátyám (régi TB, 4 éve nem jspzik már) adott tanácsokat hogy mit hogy csináljak, milyen poziciókat huzzak meg, meg képzésekre jelentkezzek
lakást idén sikerült venni, egyszerű panel 13m-ért, saját pénzből. 5 éve nem lakom otthon. felújítás, bútorok, stb stb, 16 lett a vége kb
anyámék nyugdíjasok, semmi támogatást nem kapok tőlük, csak a közösköltségemet fizetik (~10k)
igazából nekem mindig is kurvanagy szerencsém volt, jókor jó helyen, meg azért sikerült előrelépkedni mert kibaszottul sokat tudok vállalni, like havonta 3-4-5 túlórákat toltam, ami azért műszakozás mellett nagyon kikurja az embert
olyan ~med osztályban lehetek kb, nem rég vettem autót is, elég jól élek, kutyámmacskám sincs jelenleg (volt egy 2,5 éves kapcsolatom, de az toxic szar volt szóval dobtam a csajt) így ha nagyon összehúzom magam havi 180-200 félre tud menni
van még két fundamentám is, jövőre jár le mindkettő, ezt csak ajánlani tudtam mindenkinek anno amikor kötöttem, kb ez lesz az összes spórolt pénzem tekintettel a kiadásokra
nyilván szeretnék majd pestre felköltözni, mert sokan mondják hogy a jelenlegi munkakörömmel odafenn simán meg tudnám keresni a 4-500at, w/e, nagyon szeretem a kisvárosi életet
Te csak azért vagy ott ahol mert velem ittál együtt, utólag is nincs mit