d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Nőgyűlölő Topic > Hiánypótló
Prev1141516171822Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1.00
Mar 24 2018 12:05pm
Quote (-joey- @ 24 Mar 2018 19:44)
Nem, ez nem a világ rendje, ez egy kibaszott sztereotípia. :D

Inb4: valaki beokád egy 2000 oldalas tanulmányt, hogy márpedig nem.

nem komolyan írtam.
én abban hiszek, hogy mindenki azt csinál, amit akar, ameddig azzal másoknak nem árt.

teljesen nevetségesnek tartom, hogy ha két független felnőtt ember le akar egymással feküdni, akkor ilyen társadalmi nyomás baromságok miatt nem lehet.
egy csomót szívok ezzel, hogy a csaj is akarja, én is, de problémázik azon, hogy jajj kollégák vagyunk vagy kapcsolaton kívüli szex vagy egyéjszakás kaland...(végtelen random kifogás), miközben mindketten akarjuk...

aztán a nagyobbik részét rá lehet dumálni, de egyrészt nem mindet, másrészt meg csomó energia és utána is csomót agyalnak rajta. rohadt idegesítő.
Mert ha nem akarja, akkor oké, van ilyen, de ha mindketten akarjuk?...

Utálom ezt a sok társadalmi megbélyegzős szart.
Member
Gold: 834.97
Mar 24 2018 12:11pm
Quote (CyberPunk666 @ Mar 24 2018 07:05pm)
nem komolyan írtam.
én abban hiszek, hogy mindenki azt csinál, amit akar, ameddig azzal másoknak nem árt.

teljesen nevetségesnek tartom, hogy ha két független felnőtt ember le akar egymással feküdni, akkor ilyen társadalmi nyomás baromságok miatt nem lehet.
egy csomót szívok ezzel, hogy a csaj is akarja, én is, de problémázik azon, hogy jajj kollégák vagyunk vagy kapcsolaton kívüli szex vagy egyéjszakás kaland...(végtelen random kifogás), miközben mindketten akarjuk...

aztán a nagyobbik részét rá lehet dumálni, de egyrészt nem mindet, másrészt meg csomó energia és utána is csomót agyalnak rajta. rohadt idegesítő.
Mert ha nem akarja, akkor oké, van ilyen, de ha mindketten akarjuk?...

Utálom ezt a sok társadalmi megbélyegzős szart.

mer az jobb ami amerikában van? hogy nem talalsz olyan huszonéves csajt a városokban aki ne lett volna már minimum 50 csávóval, és a szex kb annyit jelent az embereknek mint 1 seggvakarás?
Member
Gold: 0.00
Mar 24 2018 12:19pm
Quote (-joey- @ Mar 24 2018 06:44pm)
Nem, ez nem a világ rendje, ez egy kibaszott sztereotípia. :D

Inb4: valaki beokád egy 2000 oldalas tanulmányt, hogy márpedig nem.

ez olyan hogy egy férfi is lehet kb kurva, de a nőket vonzza az hogy "GECI MEGFEKTETTE BEÁTÁT ILUSKÁT ÉS MAGDIT BIZTOS ARANYFASZA VAN KI KÉNE PRÓBÁLNI"

férfiak meg így nem akarnak mert hát kurva az kurva

de ez a tipikus kulcs-kulcslyuk dolog, lehetne erről ódákat zengeni

nőkben az felkelti az érdeklődést hogy te egy chad vagy és megbasztad már xyz-t is, ezért vannak elbaszva a nők

This post was edited by TrollBoss on Mar 24 2018 12:23pm
Member
Mar 24 2018 12:33pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ 24 Mar 2018 20:11)
mer az jobb ami amerikában van? hogy nem talalsz olyan huszonéves csajt a városokban aki ne lett volna már minimum 50 csávóval, és a szex kb annyit jelent az embereknek mint 1 seggvakarás?

Melyik részre kell ehhez költözni?

Quote (TrollBoss @ 24 Mar 2018 20:19)
ez olyan hogy egy férfi is lehet kb kurva, de a nőket vonzza az hogy "GECI MEGFEKTETTE BEÁTÁT ILUSKÁT ÉS MAGDIT BIZTOS ARANYFASZA VAN KI KÉNE PRÓBÁLNI"
nőkben az felkelti az érdeklődést hogy te egy chad vagy és megbasztad már xyz-t is, ezért vannak elbaszva a nők

azt mondod a nőknek imponál, ha tudják, hogy megdugtad a többit?
szerintem nem, mert félnek, hogy kiderül róluk is. a látszatra nagyon adnak, nem kürtölik világgá a barátság extrákkal kapcsolatot.
Member
Gold: 834.97
Mar 24 2018 12:36pm
Quote (CyberPunk666 @ Mar 24 2018 07:33pm)

bármelyik nagy város. viszont arra vigyázz hogy ott tényleg csak a legnagyobb faszú chad-ek kúrnak, ha átlagos bétahím vagy akkor inkább maradj itthon
Member
Gold: 0.00
Mar 24 2018 12:40pm
Quote (CyberPunk666 @ Mar 24 2018 07:33pm)

azt mondod a nőknek imponál, ha tudják, hogy megdugtad a többit?
szerintem nem, mert félnek, hogy kiderül róluk is. a látszatra nagyon adnak, nem kürtölik világgá a barátság extrákkal kapcsolatot.

valami alantas állatias szinten igen. minél nagyobb és magasabb szinten állsz felettük (legyen hatalom, pénz, bármi ilyesmi) náluk minél jobban kattan ez a dolog, viszont kurvára ki tudják szűrni azokat akik kamuzzák ezt az 'alfa' dolgot

tökéletes példa a jelenlegi közvetlen főnököm.
egy kőcigány csávó, ostoba fasz, ronda, nincs meg a fél fogsora, bunkó paraszt, viszont egy smoking hot csaj akar vele baszni. nemtudom mással megmagyarázni, hogy pozició/a fél gyárat végigbaszta a csávó és keringenek róla hogy mekkora fasza van

2/10 csávóról és egy 9/10 csajról beszélünk. a csajnak 100 másik alternatívája van, mert kb mindenkit megkaphatna, és nem kezdő balfasz szinten dolgozik, hanem minőségellenőr-vezető, neki ő kell, továbbra sem tudom miért.

This post was edited by TrollBoss on Mar 24 2018 12:42pm
Member
Mar 24 2018 12:48pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ 24 Mar 2018 20:36)
bármelyik nagy város. viszont arra vigyázz hogy ott tényleg csak a legnagyobb faszú chad-ek kúrnak, ha átlagos bétahím vagy akkor inkább maradj itthon

mondjuk azért a seggvakarás nem egyszerű dolog.
Azóta belegondoltam, hogy ha rámjön, akkor azt sem csinálom mások előtt, türtőztetni kell magam.
Meg csomót aggódom, hogy most nem töröltem meg rendesen, aranyér, esetleg valami betegség?

A seggvakarás pont olyan problémás, mint a nőknél ez a szex dolog.

Quote (TrollBoss @ 24 Mar 2018 20:40)
valami alantas állatias szinten igen. minél nagyobb és magasabb szinten állsz felettük (legyen hatalom, pénz, bármi ilyesmi) náluk minél jobban kattan ez a dolog, viszont kurvára ki tudják szűrni azokat akik kamuzzák ezt az 'alfa' dolgot

tökéletes példa a jelenlegi közvetlen főnököm.
egy kőcigány csávó, ostoba fasz, ronda, nincs meg a fél fogsora, bunkó paraszt, viszont egy smoking hot csaj akar vele baszni. nemtudom mással megmagyarázni, hogy pozició/a fél gyárat végigbaszta a csávó és keringenek róla hogy mekkora fasza van

2/10 csávóról és egy 9/10 csajról beszélünk. a csajnak 100 másik alternatívája van, mert kb mindenkit megkaphatna, és nem kezdő balfasz szinten dolgozik, hanem minőségellenőr-vezető, neki ő kell, továbbra sem tudom miért.

Mondjuk elég vicces történet lenne elmesélni a kollégáknak az ilyeneket ^^

This post was edited by CyberPunk666 on Mar 24 2018 12:48pm
Member
Gold: 10,257.50
Mar 24 2018 02:18pm
Quote (TrollBoss @ 24 Mar 2018 15:29)
pörög egy kis vent

van munkahelyen egy ilyen 7/10 csaj, semmi extra, kis aranyos, normálisnak GONDOLTAM VOLNA. visszahúzódó, etc csak az anyjával láttam, na mondom frissen előléptetettként előcsapom a mighty faszomat neki hogy helo.

jönnek a redflagek egymás után:

- 2. nap beszélgetés utána nudet küld
- 5. napon menjek fel hozzá baszni

itt így elkezdtem gondolkozni hogy hm, lehet egy kurva, átmegyek a másik területre és ott megkérdeztem egy két ismerőst (ahol dolgozik területen) hogy mi fáról terem a kiscsaj. kiderült geci vagy 6 embernek küldözgeti UGYANAZT a képet magáról, etc. magyarul rüheskurva

megbeszéltük ezekkel a kollegákkal hogy lehívjuk egy ilyen piálós napra (sorry nerfhydra ezért nem mentem inni XD) mind a 6an ráírtunk hogy jöjjön le xy helyre itt vagyunk (másodpercre pontosan egyszerre küldtük el az üzenetet). kettőnek nem válaszolt, 3at lekoptatott hogy más programja van, nekem aztmondta hogy oké, van kedve.

mondom hívhatom a barátaimat?
persze

nyilván lehívtam a másik 5 kollegát ugyanarra a helyre, szegénykének nem esett le mi a helyzet. bejön a kocsmába és jópáran körülültük az asztalt, de még mindig nem esett le neki hogy amúgy mivan, ennyire sötét rohadt hülye faszt még nem láttam

na lényeg a lényeg hogy mindannyiunkat lekoptatott a gecibe (ofc mi töröltük) azt most érkezett egy új kollega hozzánk, nagyon falják egymást, és a kollega már beleélte magát hogy "lehet ő az igazi"

also morális kérdés: felvilágosítsuk? jófej arcnak tűnik, kicsit naív, also kiderült hogy közkincsnek nevezik az ilyeneket az üzem területén

(nem az anyját nem basztam meg)

Csak én nem látom a képet?
Member
Gold: 6,352.66
Mar 24 2018 03:14pm
Quote (Genthor @ 24 Mar 2018 22:18)
Csak én nem látom a képet?

en se latom
jo lenne ha mki imgurt hasznalna pl, nem kepfeltoltes.hu -t ._.
Member
Gold: 1,593.00
Mar 24 2018 06:47pm
Lyo a topique.
Kvaliti kontent.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1141516171822Next
Add Reply New Topic New Poll