Quote (BmA_BeMyAngel @ 24 Mar 2018 20:36)
bármelyik nagy város. viszont arra vigyázz hogy ott tényleg csak a legnagyobb faszú chad-ek kúrnak, ha átlagos bétahím vagy akkor inkább maradj itthon
mondjuk azért a seggvakarás nem egyszerű dolog.
Azóta belegondoltam, hogy ha rámjön, akkor azt sem csinálom mások előtt, türtőztetni kell magam.
Meg csomót aggódom, hogy most nem töröltem meg rendesen, aranyér, esetleg valami betegség?
A seggvakarás pont olyan problémás, mint a nőknél ez a szex dolog.
Quote (TrollBoss @ 24 Mar 2018 20:40)
valami alantas állatias szinten igen. minél nagyobb és magasabb szinten állsz felettük (legyen hatalom, pénz, bármi ilyesmi) náluk minél jobban kattan ez a dolog, viszont kurvára ki tudják szűrni azokat akik kamuzzák ezt az 'alfa' dolgot
tökéletes példa a jelenlegi közvetlen főnököm.
egy kőcigány csávó, ostoba fasz, ronda, nincs meg a fél fogsora, bunkó paraszt, viszont egy smoking hot csaj akar vele baszni. nemtudom mással megmagyarázni, hogy pozició/a fél gyárat végigbaszta a csávó és keringenek róla hogy mekkora fasza van
2/10 csávóról és egy 9/10 csajról beszélünk. a csajnak 100 másik alternatívája van, mert kb mindenkit megkaphatna, és nem kezdő balfasz szinten dolgozik, hanem minőségellenőr-vezető, neki ő kell, továbbra sem tudom miért.
Mondjuk elég vicces történet lenne elmesélni a kollégáknak az ilyeneket ^^
This post was edited by CyberPunk666 on Mar 24 2018 12:48pm