Quote (cowding @ 13 Jul 2017 13:02)
mondjuk a mai napig nem értem miért fáj a segged az early access miatt
igen egy trágya rendszer, de mivel lehet patchelgetni utólag ezért mindenki használja, cd-s gamet kell venni 2010 előttröl ha a kész játékot akarod sad.gif
diablo 3 nekro ugyan azzal a verzioval ment livera mint ami ptr-en volt, szoval early accesst vett bátyád 15$-ért menj ugasd le (mondjuk d3 ért alapbol megérdemli hiába wowpénz)
nem is azt irtam h atm a #1 game a világon és 1 héten belül nem lesz más competitiv fps verseny, hanem hogy van rá esély h ha minden bekerül amit akarnak + optimalizálják/fixálják akkor kurva jó lesz (és erre reális esély van, mert mint mondtam többet patchelnek meg updatelnek mint ggg, és nem azért mert egyik patch szarját a kövivel kell kijavitani, hanem folyamatos az improvement)
miazhogy mindenki hasznalja, baromira nem hasznalja mindenki
csak az ilyen szar jottment developerek, akik konnyu penzt akarnak keresni a felkesz fosaikkal, amit aztan a budos eletben nem fejeznek be, mert x ezer ember felul a hypenak aztan megveszi es rohog a bugokon ahelyett, hogy refundoltatna
most rakerestem random 3-4 ilyen survival multiplayer retekre (rust, h1z1, forest, ark, etc), meg mindig mindegyik early access, van, amelyik 2014-2015ben kerult ki...
de amugy biztos mindegyiken gozerovel dolgoznak miutan cash ineltek, pont ugyanolyan erofeszitessel, mintha meg senki nem vette volna meg a jatekot es semmi penzt nem latnanak belole, amig ki nem adjak veglegesen!!!1negy1! (remelem, ezt senki nem gondolja komolyan)
nekem pl azert faj a seggem emiatt, mert a sok ilyen szar neveli ki ezt a buzi early access kulturat (ugyanugy, ahogy a AAA kiadok meg a preorder kulturat), es alig van mar olyan jatek, amit normalisan befejeznek, mielott kiadnak, es nem akarnak mindenkit elore lehuzogatni penzzel
mast meg nem tudsz csinalni ezzel azon kivul, hogy nem veszel szart + esetleg hoborogsz neha egyet