d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Pubg Topic
Prev1141516171885Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 710.00
Jul 13 2017 05:55am
Quote (bajcli @ 13 Jul 2017 13:50)
ezek a bugok fixalva lesznek mielott a jatek kikerul early accessbol

KAPPA

Genre: Action, Adventure, Massively Multiplayer, Early Access

remélem lassan lesznek olyan gémek, aminél csak az early access lesz kiirva, és az lesz az játék lényege hogy minél bugosabb szar legyen

This post was edited by sylke on Jul 13 2017 05:58am
Member
Gold: 122.92
Jul 13 2017 06:02am
Quote (sylke @ Jul 13 2017 01:55pm)
Genre: Action, Adventure, Massively Multiplayer, Early Access

remélem lassan lesznek olyan gémek, aminél csak az early access lesz kiirva, és az lesz az játék lényege hogy minél bugosabb szar legyen

mondjuk a mai napig nem értem miért fáj a segged az early access miatt
igen egy trágya rendszer, de mivel lehet patchelgetni utólag ezért mindenki használja, cd-s gamet kell venni 2010 előttröl ha a kész játékot akarod sad.gif
diablo 3 nekro ugyan azzal a verzioval ment livera mint ami ptr-en volt, szoval early accesst vett bátyád 15$-ért menj ugasd le (mondjuk d3 ért alapbol megérdemli hiába wowpénz)
nem is azt irtam h atm a #1 game a világon és 1 héten belül nem lesz más competitiv fps verseny, hanem hogy van rá esély h ha minden bekerül amit akarnak + optimalizálják/fixálják akkor kurva jó lesz (és erre reális esély van, mert mint mondtam többet patchelnek meg updatelnek mint ggg, és nem azért mert egyik patch szarját a kövivel kell kijavitani, hanem folyamatos az improvement)

This post was edited by cowding on Jul 13 2017 06:03am
Member
Gold: 710.00
Jul 13 2017 06:07am
Quote (cowding @ 13 Jul 2017 14:02)
igen egy trágya rendszer
, de mivel lehet patchelgetni utólag ezért mindenki használja, cd-s gamet kell venni 2010 előttröl ha a kész játékot akarod sad.gif
diablo 3 nekro ugyan azzal a verzioval ment livera mint ami ptr-en volt, szoval early accesst vett bátyád 15$-ért menj ugasd le (mondjuk d3 ért alapbol megérdemli hiába wowpénz)
nem is azt irtam h atm a #1 game a világon és 1 héten belül nem lesz más competitiv fps verseny, hanem hogy van rá esély h ha minden bekerül amit akarnak + optimalizálják/fixálják akkor kurva jó lesz (és erre reális esély van, mert mint mondtam többet patchelnek meg updatelnek mint ggg, és nem azért mert egyik patch szarját a kövivel kell kijavitani, hanem folyamatos az improvement)

ha te is tudod hogy szar akkor mit nem értesz azon hogy sirok miatta ?:D
Member
Jul 13 2017 06:09am
Quote (sylke @ Jul 13 2017 02:07pm)
ha te is tudod hogy szar akkor mit nem értesz azon hogy sirok miatta ?:D

ez olyan mint észak koreában sirni hogy szar neked
nem lesz jobb
Member
Gold: 11,943.00
Jul 13 2017 07:26am
Quote (cowding @ 13 Jul 2017 13:02)
igen egy trágya rendszer, de mivel lehet patchelgetni utólag ezért mindenki használja, cd-s gamet kell venni 2010 előttröl ha a kész játékot akarod sad.gif

miazhogy mindenki hasznalja, baromira nem hasznalja mindenki

csak az ilyen szar jottment developerek, akik konnyu penzt akarnak keresni a felkesz fosaikkal, amit aztan a budos eletben nem fejeznek be, mert x ezer ember felul a hypenak aztan megveszi es rohog a bugokon ahelyett, hogy refundoltatna

most rakerestem random 3-4 ilyen survival multiplayer retekre (rust, h1z1, forest, ark, etc), meg mindig mindegyik early access, van, amelyik 2014-2015ben kerult ki...

de amugy biztos mindegyiken gozerovel dolgoznak miutan cash ineltek, pont ugyanolyan erofeszitessel, mintha meg senki nem vette volna meg a jatekot es semmi penzt nem latnanak belole, amig ki nem adjak veglegesen!!!1negy1! (remelem, ezt senki nem gondolja komolyan)

nekem pl azert faj a seggem emiatt, mert a sok ilyen szar neveli ki ezt a buzi early access kulturat (ugyanugy, ahogy a AAA kiadok meg a preorder kulturat), es alig van mar olyan jatek, amit normalisan befejeznek, mielott kiadnak, es nem akarnak mindenkit elore lehuzogatni penzzel

mast meg nem tudsz csinalni ezzel azon kivul, hogy nem veszel szart + esetleg hoborogsz neha egyet

Member
Gold: 834.97
Jul 13 2017 01:08pm
gyertek jatszani es minden jo lesz!
Member
Gold: 80.00
Jul 13 2017 01:41pm
Quote (bajcli @ 13 Jul 2017 15:26)
miazhogy mindenki hasznalja, baromira nem hasznalja mindenki

csak az ilyen szar jottment developerek, akik konnyu penzt akarnak keresni a felkesz fosaikkal, amit aztan a budos eletben nem fejeznek be, mert x ezer ember felul a hypenak aztan megveszi es rohog a bugokon ahelyett, hogy refundoltatna

most rakerestem random 3-4 ilyen survival multiplayer retekre (rust, h1z1, forest, ark, etc), meg mindig mindegyik early access, van, amelyik 2014-2015ben kerult ki...

de amugy biztos mindegyiken gozerovel dolgoznak miutan cash ineltek, pont ugyanolyan erofeszitessel, mintha meg senki nem vette volna meg a jatekot es semmi penzt nem latnanak belole, amig ki nem adjak veglegesen!!!1negy1! (remelem, ezt senki nem gondolja komolyan)

nekem pl azert faj a seggem emiatt, mert a sok ilyen szar neveli ki ezt a buzi early access kulturat (ugyanugy, ahogy a AAA kiadok meg a preorder kulturat), es alig van mar olyan jatek, amit normalisan befejeznek, mielott kiadnak, es nem akarnak mindenkit elore lehuzogatni penzzel

mast meg nem tudsz csinalni ezzel azon kivul, hogy nem veszel szart + esetleg hoborogsz neha egyet

en ertem h mi a gond az early accessel, de azert lassuk be, hogy van pozitiv oldala is, ha pl valaki valami kibaszott jot akar csinalni es mas modja nincs toket szerezni hozza
Member
Gold: 200.00
Jul 13 2017 01:43pm
Subnautica meg ez, ami tetszik a híresebb early access címek közül. Maga az Early Access - és amúgy a DLC -, mint "műfaj" egyáltalán nem szimpatikus számomra, sőt. Remélem ez a játék tényleg nem marad meg ott, ahol az egykori vetélytársak, mert amíg nem jelenik meg, biztos nem veszem meg.
Member
Gold: 80.00
Jul 13 2017 01:47pm
https://robertsspaceindustries.com/about-the-game/spaceflight
azert ez egy eleg jo crowd funding es deliverelnek rendesen
Member
Jul 13 2017 02:08pm
Quote (afflect @ Jul 13 2017 09:43pm)
Subnautica meg ez, ami tetszik a híresebb early access címek közül. Maga az Early Access - és amúgy a DLC -, mint "műfaj" egyáltalán nem szimpatikus számomra, sőt. Remélem ez a játék tényleg nem marad meg ott, ahol az egykori vetélytársak, mert amíg nem jelenik meg, biztos nem veszem meg.

subnautica is olyan early access hogy előre megvannak a dátumok mi mikor jelenik meg ( http://subnautica.wikia.com/wiki/Update_History ) és tartják is, minden "early access update" kb egy nekroval ér fel és a játék maga már most teljesen kiélvezhető

az hogy volt az elmult idoben jopar cigany ceg aki felvette a pénzt az sajnálatos de nem ez az early access célja hanem amit pld cpt irt
Go Back To Magyar Topic List
Prev1141516171885Next
Add Reply New Topic New Poll