d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Kajarendeles
Prev1141516171834Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 22,413.07
May 14 2017 12:39pm
Quote (Cpt_Ghost @ May 14 2017 07:35pm)
igen, csak akkor meg beleköpködnek a kajádba, vagy szarnak rád és direkt utoljára hagy azt baszd meg a hideg kajádat
valószínűleg ez a futár mentalitás az ami a másik oldalon ki kiváltotta a reakciót
ugyan akkor még mindig úgy gondolom, hogy megkéne fizetni a futárokat, de aki a borravalót ELVÁRJA és nem alapból dolgozik lelkiismeretesen az nem is érdemli meg.

"alap"

engem ez triggerelt de hát úgy tűnik hogy vannak itt félreértések szépszámmal...
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
May 14 2017 12:39pm
Quote (-joey- @ 14 May 2017 19:27)
Teljesen tiszta, hogy egy postot sem olvastál el az elmúlt tizensok oldalból.

Bővebben: örülök, hogy kiragadtál egy részletet abból, amit hozzáadtam a témához - aminek az lett a végkimenetele, hogy én sem értek egyet a rendszerrel, másrészről viszont full egyetértek azzal amit pl. Cpt írt. Segítek neked, mert a 2 bites gondolkodásoddal nem sikerült a lényeget meglátni abban, amit rajtam kívül még jópáran elmondtak. 1. Mivel tisztában vagyok azzal, hogy perpill ilyen a rendszer (szarul fizetett futárok), ezért nem állok le szarakodni azon, hogy fillérre pontosan visszaadjon nekem, hanem ott hagyom nála az aprót. Ezt hívják jóindulatnak - igen, ezt sajnos nem tudod egyenlettel ábrázolni, van akiben meg van, van akiben nincs. De ha már nincs, legalább ne álljon le ilyen kibaszott kocka érvekkel, oldalakon keresztül mert a belem kifordul tőle. 2. Nem kezdtem el cinikus megjegyzéseket tenni a srácra, amikor leírta a panaszait, ellentétben veletek, akik azóta is ezen ugrálnak (a care topicban már napok óta lezártuk, ennek ellenére még ma is ezen kellett vergődni ugye). Mindemellett természetesen szívem joga kommentálni a ti nagyképű "mert aztán én mindenkinél sokkal okosabb vagyok" viselkedéseteket, ahogy azt - jól látod - teszem már évek óta, de ez már igazán nem az én hibám, hogy ugyanazok a userek képtelenek normális emberi módon kommunikálni már évek óta.

/e: bocs, hogy én nem tagoltam, megjegyzem felesleges, mert úgy sem olvasod el, csak szokás szerint visszahánysz valami nagyképű maszlagot.

mik voltak azok a kocka érvek?
Member
Gold: 1,630.69
May 14 2017 12:41pm
Quote (anyd @ May 14 2017 10:03am)
krix fejlesszen hunsub upvote downvote számlálót

Ez erdekes lenne, de sajnos elvböl utalom az ilyesmit. Csak a karma rendszer miatt nem jarok redditre.
Member
Gold: 80.00
May 14 2017 12:44pm
Quote (lacketto @ 14 May 2017 20:39)
"alap"

engem ez triggerelt de hát úgy tűnik hogy vannak itt félreértések szépszámmal...

ez engem is a végtelenségig intenzíven triggerel
miközben azért szoktam adni borravalót általában
ha éppen nem az éhhalállal küzdök hónap végén :D
Member
Gold: 2,751.03
May 14 2017 12:44pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ May 14 2017 08:38pm)
hozzád semennyire mert nem érdemled meg lóóóól))))

hát én nemtom, szerintem ez is sarkítás. a legtöbb futár nemhiszem hogy ilyen lenne, selejtes emberek meg mindenhol vannak

nehéz sorsom volt, pont mint bambóónak, bele lettem kényszerítve, egy rendszerbe, mint bambo, ugyanolyan ember vagyok, mint bambó, meg te, csak szerencsétlenebbek a körülményeim, etc
Member
Gold: 834.97
May 14 2017 12:48pm
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ May 14 2017 07:44pm)
nehéz sorsom volt, pont mint bambóónak, bele lettem kényszerítve, egy rendszerbe, mint bambo, ugyanolyan ember vagyok, mint bambó, meg te, csak szerencsétlenebbek a körülményeim, etc

oké, de attól még nem fogom megengedni hogy leszopj

a másik meg hogy nem haragszok rád vagy hibáztatlak, sőt kicsit szánlak is, de nem is vagyok "nyomoréksimogató", szóval simán elkerülöm a szerencsétlen sorsú embereket mostmár inkább, mert csak lehúznak, és segíteni nem tudsz rajtuk. énis megtanultam ám a leckét ricsárdka)))
Member
Gold: 6,352.66
May 14 2017 12:50pm
Quote (CyberPunk666 @ 14 May 2017 20:33)
Csak ugye, ha valahol az nem ingyenes, onnan nem rendel a szarrágó magyar.

tegyuk fel, hogy 2 kaja ugyanolyan, akkor miert fizessek csak ugy random tobbet az egyikert? ennek nincs ertelme
Member
Gold: 5,302.77
May 14 2017 12:52pm
Quote (lacketto @ May 14 2017 07:39pm)
"alap"

Alap = ő mindig ad borravalót, mert neki az a véleménye, hogy a szolgáltatásokért jár. Nem értem mi ezzel a probléma, nem volt abban a mondatban semmi követelés, csak leírta, hogy ő mit gondol erről.

Ofc nem is olvastam el amit írt.

Quote (bazdmegmarnemtudom @ May 14 2017 07:50pm)
tegyuk fel, hogy 2 kaja ugyanolyan, akkor miert fizessek csak ugy random tobbet az egyikert? ennek nincs ertelme

Na ezek a tipikus kocka érvek.

This post was edited by -joey- on May 14 2017 12:54pm
Member
Gold: 834.97
May 14 2017 12:54pm
Quote (-joey- @ May 14 2017 07:52pm)
Alap = ő mindig ad borravalót, mert neki az a véleménye, hogy a szolgáltatásokért jár. Nem értem mi ezzel a probléma, nem volt abban a mondatban semmi követelés, csak leírta, hogy ő mit gondol erről.

Ofc nem is olvastam el amit írt.

hát ez meg szövegértelmezés kérdése. te így értelmezted, más meg úgy hogy "alap hogy borravalót kéne adni". az hogy ő valójában hogy gondolta az meg 1 nyitott kérdés marad
Member
Gold: 2,751.03
May 14 2017 12:58pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ May 14 2017 08:48pm)
oké, de attól még nem fogom megengedni hogy leszopj

a másik meg hogy nem haragszok rád vagy hibáztatlak, sőt kicsit szánlak is, de nem is vagyok "nyomoréksimogató", szóval simán elkerülöm a szerencsétlen sorsú embereket mostmár inkább, mert csak lehúznak, és segíteni nem tudsz rajtuk. énis megtanultam ám a leckét ricsárdka)))

hmm, érdekes perspektíva
miért nem?
szerintem vicces lenne

Quote (-joey- @ May 14 2017 08:27pm)
Teljesen tiszta, hogy egy postot sem olvastál el az elmúlt tizensok oldalból.

Bővebben: örülök, hogy kiragadtál egy részletet abból, amit hozzáadtam a témához - aminek az lett a végkimenetele, hogy én sem értek egyet a rendszerrel, másrészről viszont full egyetértek azzal amit pl. Cpt írt. Segítek neked, mert a 2 bites gondolkodásoddal nem sikerült a lényeget meglátni abban, amit rajtam kívül még jópáran elmondtak. 1. Mivel tisztában vagyok azzal, hogy perpill ilyen a rendszer (szarul fizetett futárok), ezért nem állok le szarakodni azon, hogy fillérre pontosan visszaadjon nekem, hanem ott hagyom nála az aprót. Ezt hívják jóindulatnak - igen, ezt sajnos nem tudod egyenlettel ábrázolni, van akiben meg van, van akiben nincs. De ha már nincs, legalább ne álljon le ilyen kibaszott kocka érvekkel, oldalakon keresztül mert a belem kifordul tőle. 2. Nem kezdtem el cinikus megjegyzéseket tenni a srácra, amikor leírta a panaszait, ellentétben veletek, akik azóta is ezen ugrálnak (a care topicban már napok óta lezártuk, ennek ellenére még ma is ezen kellett vergődni ugye). Mindemellett természetesen szívem joga kommentálni a ti nagyképű "mert aztán én mindenkinél sokkal okosabb vagyok" viselkedéseteket, ahogy azt - jól látod - teszem már évek óta, de ez már igazán nem az én hibám, hogy ugyanazok a userek képtelenek normális emberi módon kommunikálni már évek óta.

/e: bocs, hogy én nem tagoltam, megjegyzem felesleges, mert úgy sem olvasod el, csak szokás szerint visszahánysz valami nagyképű maszlagot.

én csak azt látom, hogy jancsi meg te egyből ugrotok a postra, miután leírtam a véleményem
ezután még egy kalap alá is vesztek mindenkit, gondolom lac, anarkin, cpt, meg tudja még ki a faszom, aki leírta, hogy triggereli, ha a futár _ELVÁRJA_ a kibaszott borravalót, egy fellengzős nyomorék?
de remélem megnyugszik neked is a lelked, ha elárulom nem csináltam meg ebben a postban leírtakat http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=72650012&f=129&p=516372665 de még mindig szívem jogának tartom, hogy egy post felbasszon, ha nem értek egyet vele/nézőpontjával, nem tudom átérezni
Go Back To Magyar Topic List
Prev1141516171834Next
Add Reply New Topic New Poll