Quote (BmA_BeMyAngel @ May 14 2017 08:48pm)
oké, de attól még nem fogom megengedni hogy leszopj
a másik meg hogy nem haragszok rád vagy hibáztatlak, sőt kicsit szánlak is, de nem is vagyok "nyomoréksimogató", szóval simán elkerülöm a szerencsétlen sorsú embereket mostmár inkább, mert csak lehúznak, és segíteni nem tudsz rajtuk. énis megtanultam ám a leckét ricsárdka)))
hmm, érdekes perspektíva
miért nem?
szerintem vicces lenne
Quote (-joey- @ May 14 2017 08:27pm)
Teljesen tiszta, hogy egy postot sem olvastál el az elmúlt tizensok oldalból.
Bővebben: örülök, hogy kiragadtál egy részletet abból, amit hozzáadtam a témához - aminek az lett a végkimenetele, hogy én sem értek egyet a rendszerrel, másrészről viszont full egyetértek azzal amit pl. Cpt írt. Segítek neked, mert a 2 bites gondolkodásoddal nem sikerült a lényeget meglátni abban, amit rajtam kívül még jópáran elmondtak. 1. Mivel tisztában vagyok azzal, hogy perpill ilyen a rendszer (szarul fizetett futárok), ezért nem állok le szarakodni azon, hogy fillérre pontosan visszaadjon nekem, hanem ott hagyom nála az aprót. Ezt hívják jóindulatnak - igen, ezt sajnos nem tudod egyenlettel ábrázolni, van akiben meg van, van akiben nincs. De ha már nincs, legalább ne álljon le ilyen kibaszott kocka érvekkel, oldalakon keresztül mert a belem kifordul tőle. 2. Nem kezdtem el cinikus megjegyzéseket tenni a srácra, amikor leírta a panaszait, ellentétben veletek, akik azóta is ezen ugrálnak (a care topicban már napok óta lezártuk, ennek ellenére még ma is ezen kellett vergődni ugye). Mindemellett természetesen szívem joga kommentálni a ti nagyképű "mert aztán én mindenkinél sokkal okosabb vagyok" viselkedéseteket, ahogy azt - jól látod - teszem már évek óta, de ez már igazán nem az én hibám, hogy ugyanazok a userek képtelenek normális emberi módon kommunikálni már évek óta.
/e: bocs, hogy én nem tagoltam, megjegyzem felesleges, mert úgy sem olvasod el, csak szokás szerint visszahánysz valami nagyképű maszlagot.
én csak azt látom, hogy jancsi meg te egyből ugrotok a postra, miután leírtam a véleményem
ezután még egy kalap alá is vesztek mindenkit, gondolom lac, anarkin, cpt, meg tudja még ki a faszom, aki leírta, hogy triggereli, ha a futár _ELVÁRJA_ a kibaszott borravalót, egy fellengzős nyomorék?
de remélem megnyugszik neked is a lelked, ha elárulom nem csináltam meg ebben a postban leírtakat
http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=72650012&f=129&p=516372665 de még mindig szívem jogának tartom, hogy egy post felbasszon, ha nem értek egyet vele/nézőpontjával, nem tudom átérezni