Quote (BmA_BeMyAngel @ 23 Feb 2017 20:14)
Sajnos most nem tomieknak es a momentumosoknak van igaza, relative objektiven nezve. En megertem hogy sikeres volt az olimpia elleni tema es ezert maradni akartok a sport vonalon, de ez nem jo irany. Politikat sztem ennel okosabban kell csinalni, nem ilyen erzelmi alapon es erzelmileg elkotelezodve 1-1 tema mellett
Ez amugy nekem is feltunt, hogy valamennyire a sport ellen(?) vannak, de kozben meg azt hangoztatjak hogy ok amugy nem sajnalnak a penzt xy sportba.
Sikeres sportolok akkor lesznek ha jo kornyezetben sportolhatnak az emberek, ehhez jol felszerelt termek/palyak kellenek, illetve jo szakemberek, ezekhez pedig penz kell, nem is keves.
Persze, minden orszagban van sikersztori hogy ennyire szegeny csaladbol szarmazott a lakatos krixronaldo es most meg o az atyauristen, de nem ez a normalis.
Ha minosegi sportolokat akarunk, akkor abba 10-15 evig tolni kell a penzt, persze csak esszel.
Magyarorszagon pl foci majd akkor lesz amikor jonnek az arab meg azsiai tulajok csilliokkal, es elkezdik epiteni a jatekos kereteket. Ez a terv mukodott amerikaban, indiaban, arab orszagokban, most pedig kina a legforrobb ilyen szempontbol, szoval ez egyaltalan nem hulyeseg, csak ez meg nagyon tavoli jovokep.