d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Milyen Rendszeresseggel Blazolsz > Kerdes
Prev1141516171828Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 710.00
Apr 22 2016 06:07am
Quote (Cpt_Ghost @ 22 Apr 2016 14:03)
Hát mint szokásra igen, de fizikai addikció nem alakul ki a fűnél, mint az alkoholnál. Az alkohol az idegsejtek kommunikációjával baszik, az alkoholistáknak kell orvosi segítség a leszokáshoz, míg egy füvesnek nem. Patrik nem fog kattogni, hogy úristen megfogok pusztulni ha nem tudok elszívni egy dzsót, míg egy előrehaladott alkesznak szüksége van már az alapvető funkcionáláshoz az alkoholra

istenem de kurva idegesitö patrik amikor be van szivva
Member
Gold: 1,630.69
Apr 22 2016 06:10am
Quote (anyd @ Apr 22 2016 12:51pm)
Igen, ahogy a technokol és a higító is ugródeszka mégis legálisak...

Pont azert ugrodeszka mivel a füt egy dealertöl kell venni, aki van hogy mast is be tud szerezni.

Quote (Cpt_Ghost @ Apr 22 2016 01:03pm)
Hát mint szokásra igen, de fizikai addikció nem alakul ki a fűnél, mint az alkoholnál. Az alkohol az idegsejtek kommunikációjával baszik, az alkoholistáknak kell orvosi segítség a leszokáshoz, míg egy füvesnek nem. Patrik nem fog kattogni, hogy úristen megfogok pusztulni ha nem tudok elszívni egy dzsót, míg egy előrehaladott alkesznak szüksége van már az alapvető funkcionáláshoz az alkoholra

Nalunk volt egy srac aki felallt ora közben es üvöltözni kezdett hogy muszaj szivnia egyet különben megörül.

This post was edited by Karan2_Returned on Apr 22 2016 06:11am
Member
Gold: 33,265.80
Apr 22 2016 06:24am
Quote (Karan2_Returned @ 22 Apr 2016 13:10)
Pont azert ugrodeszka mivel a füt egy dealertöl kell venni, aki van hogy mast is be tud szerezni.

Nalunk volt egy srac aki felallt ora közben es üvöltözni kezdett hogy muszaj szivnia egyet különben megörül.

>Svajc

Amugy @Janou a fu talan meg olcsobb is mint az alkohol, megis sokkal jobb statisztikai vannak.
Member
Gold: 0.92
Apr 22 2016 06:30am
Quote (josheide @ Apr 22 2016 12:24pm)
>Svajc

Amugy @Janou a fu talan meg olcsobb is mint az alkohol, megis sokkal jobb statisztikai vannak.

de most kajak, oké én tapasztalataim biztos nem olyanok mint patriké aki bevan állva egész évben mint a gerely, de amikor rápippantottam, nem is volt sok de kb világomat nem tudtam, tehát állítom hogy közveszélyesnek is mondtam volna magam ha felkelek az ágyból, én nem látom itt a mértéket, mert ahogy rápippantottam már gondok voltam, ellenben az alkoholnál ha egy sört beversz nem csúszol szét mint a szar.
Member
Apr 22 2016 06:35am
Quote (rapiddani @ 22 Apr 2016 13:30)
de most kajak, oké én tapasztalataim biztos nem olyanok mint patriké aki bevan állva egész évben mint a gerely, de amikor rápippantottam, nem is volt sok de kb világomat nem tudtam, tehát állítom hogy közveszélyesnek is mondtam volna magam ha felkelek az ágyból, én nem látom itt a mértéket, mert ahogy rápippantottam már gondok voltam, ellenben az alkoholnál ha egy sört beversz nem csúszol szét mint a szar.

Szerintem az alkoholhoz is idovel szoktunk hozza s tanultuk meg adagolni.

A drogok karossagat pedig 3 dimenzioban szokas merni:

-a kar amit onmagadban teszel
-a kar amit a kornyezetedben (csalad, baratok, idegenek)
-fizikai fugges kialakulasanak a veszelye

Ezek alapjan szoktak rangsorolni a tudatmodosito szereket. Persze kicsit nehez ezt sulyozni es almat kortevel osszehasonlitani de vannak akik ezt kutatjak, es talan adhatnank a velemenyukre, ha azt mondjuk a fu valoszinuleg a kevesbe karos szerek koze tartozik.

Fun fact: az LSD is a legartalmatlanabb szerek koze tartozik pedig a koztudatban kemenydrogkent el.
Member
Gold: 5,302.77
Apr 22 2016 06:47am
Quote (josheide @ Apr 22 2016 01:35pm)

Fun fact: az LSD is a legartalmatlanabb szerek koze tartozik pedig a koztudatban kemenydrogkent el.

Talán mert az emberek többsége szerint nem normális beszedni valamit azért hogy mindenféle nem létező dolgot kezdj el látni/gondolni.
Member
Apr 22 2016 06:56am
Quote (-joey- @ 22 Apr 2016 13:47)
Talán mert az emberek többsége szerint nem normális beszedni valamit azért hogy mindenféle nem létező dolgot kezdj el látni/gondolni.

a hallucinaciok csupan az egyik lehetseges hatasa az lsdnek

altered thinking processes
closed- and open-eye visuals
synesthesia
altered sense of time
spiritual experiences

Probalj meg a drogokra, alkoholt, kavet beleertve ugy gondolni, mint egy elmeny amit te vagy at akarsz elni vagy nem.

Alkoholt feszultsegoldas celjabol iszol. Nem dobja meg a kreativitasod, nem fogsz tole igazan maskepp gondolkozni, csak lazit rajtad egyet.

Es kell is a 21. szazadi embernek a feszultsegoldas, mert eleg sok stressz er.

De lehet, hogy valaki epp egy megvaltozott gondolkodasmodra vagyik es nem feszultsegoldasra.

Sok traumat, problemat, belso konfliktust segithet megoldani ha neha el tudsz rugaszkodni attol a gondolkodasi-kerettol amibe beleszorultal.

Persze ez egy nagyon specifikus hasznalat, (gondolj az lsdre mint vmi celszerszamra) epp ezert ezt se, ahogy semmi mast nem erdemes tultolni.

De ha minden kutatas azt mutatja, hogy amugy ez nem karos se rad, se a tarsadalomra - akkor folosleges demonizalni.
Member
Gold: 0.00
Apr 22 2016 06:59am
Quote (rapiddani @ 22 Apr 2016 12:27)
igazából ha legális lenne a fű és minden boldog boldogtalan hozzáférne, akkor többen halnának meg benne, én pl piásan vezettem már a környéken, van baj ott is, de amikor betéptünk ott azért kurvára nem mernék az autóba ülni.

hát míg részegen a legtöbb emberke hirtelen felerősödik és Fittipaldinak képzeli magát, majd elkezdeni tolni neki, ezt fűnél elképzelhetetlenek tartom

kibaszott sokszor vezettem betépve és a legnagyobb problémám az volt, hogy ne dudáljanak le az útról ahol 90-nel lehetne menni, mert én 45-el megyek de még így is úgy érzem, hogy túl gyorsan hajtok

ezzel amit mondani akarok, hogy betépve max egy parkolásos koccanást tudok elképzelni 20-al, míg nem egy történetet ismerek, mikor a 17 éves gyerek megivott 3 sört, hirtelen nagyon bátor lett és megmutatta a spanoknak, milyen jó 170-el egy fának csapódni
Member
Gold: 710.00
Apr 22 2016 07:02am
Quote (Fej @ 22 Apr 2016 14:59)
hát míg részegen a legtöbb emberke hirtelen felerősödik és Fittipaldinak képzeli magát, majd elkezdeni tolni neki, ezt fűnél elképzelhetetlenek tartom

kibaszott sokszor vezettem betépve és a legnagyobb problémám az volt, hogy ne dudáljanak le az útról ahol 90-nel lehetne menni, mert én 45-el megyek de még így is úgy érzem, hogy túl gyorsan hajtok

ezzel amit mondani akarok, hogy betépve max egy parkolásos koccanást tudok elképzelni 20-al, míg nem egy történetet ismerek, mikor a 17 éves gyerek megivott 3 sört, hirtelen nagyon bátor lett és megmutatta a spanoknak, milyen jó 170-el egy fának csapódni

hurrá
gecijo ilyen emberek között közlekedni, hogy a jo kurva anyját az összesnek aki BÁRMIT is beszed/iszik mielött kocsiba ülne
Member
Gold: 0.00
Apr 22 2016 07:08am
Quote (sylke @ 22 Apr 2016 14:02)
hurrá
gecijo ilyen emberek között közlekedni, hogy a jo kurva anyját az összesnek aki BÁRMIT is beszed/iszik mielött kocsiba ülne

amúgy azt még hozzátenném, hogy véletlenül sem azt akartam ezzel mondani, hogy betépve jobban fogsz vezetni, tapasztalataim szerint én is akkor vezetek a legjobban ha teljesen tiszta vagyok és kipihent

szóval ja, elég nagy felelőtlenség mindkettő, de betépve akkor sem tudom elképzelni, hogy toljam neki, míg részegen igen, többek között ezért sem vezettem még sosem részegen

Go Back To Magyar Topic List
Prev1141516171828Next
Add Reply New Topic New Poll