d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > We Are Legion > Na Ez Miez Most
Prev1141516171821Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,630.69
Oct 22 2015 02:32pm
Mivel kibaszott sok a siras csinaltam egy fapados postblockert

1. felrakod firefoxot mert az a legjobb browser)
2. felrakod greasemonkey addont
3. beirod ide akiket blockolni akarsz, rici alapbol rajta van
4. addolod a scripted

Lehet müködik chromeon is, nem fogom kiprobalni.

https://gist.github.com/anonymous/783aff96a6cb3cad67f3#file-postblocker-user-js

This post was edited by Karan2_Returned on Oct 22 2015 02:37pm
Member
Gold: 280.00
Oct 22 2015 02:34pm
Quote (Karan2_Returned @ Oct 22 2015 09:32pm)

3. beirod ide akiket blockolni akarsz, rici alapbol rajta van http://2.1m.yt/QV_iEzndQ.png
4. addolod a scripted

https://gist.github.com/anonymous/15d17441988ba20cb75a#file-postblocker-user-js

Az rókaprém amugy nem répakrém
Member
Gold: 6,352.66
Oct 22 2015 02:36pm
Quote (Karan2_Returned @ 22 Oct 2015 22:32)

3. beirod ide akiket blockolni akarsz, rici alapbol rajta van http://2.1m.yt/QV_iEzndQ.png
4. addolod a scripted

https://gist.github.com/anonymous/15d17441988ba20cb75a#file-postblocker-user-js

keylogger
Member
Gold: 1,630.69
Oct 22 2015 03:00pm
Quote (Karan2_Returned @ Oct 22 2015 09:32pm)

4. addolod a scripted

https://gist.github.com/anonymous/783aff96a6cb3cad67f3#file-postblocker-user-js

Elrontottam 23. sort (((

$( this).closest('.quote1').siblings('.quote2').eq(0).text("ingyom bingyom repakrem mas is buzi nem csak en").css('font-style' , 'italic');
Member
Gold: 206.00
Oct 22 2015 07:00pm
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ Oct 22 2015 08:00pm)
mostanában fordítva van általában a dolog, hozzá se szólok és joey ugrál az én faszomon, meshről meg nem nyilatkozom, nem ide tartozik egyáltalán

+itt te vagy az egyetlen probléma amit meg kéne oldani.
de most nyílván megint jön az, hogy te joey jarabek és a többi foggyos aki még ugrálni szokott jobban ismeri az életemet mint én magam

ja értem, tehát én vagyok itt az egyetlen probléma és a kurva anyámat, hogy úgy érzem, hogy ismerem a csökevényes életedet

először is:

én tökre leszarom, hogy mondjuk 40 aktív hunsubosból 20, 30 vagy 35 utál, szerintem nem sok van, aki azt mondja, hogy én vagyok itt a probléma és el kéne takarodjak
időként tartok jókora szüneteket, nem baszom itt a fajtámat minden nap 10-50 poszt formájában, tehát még ha még sokan utálnának is, nem vagyok itt annyit, hogy olyan borzasztóan zavarjam a subot

az meg, hogy te most elkezdesz duzzogni, hogy mi aztán nem ismerhetjük a te dolgaidat, az életedet, csak néhány apróságot gyűjtök össze pontokba szedve az utóbbi 10 évből, tényleg csak a teljesség igénye nélkül (majd a sub kisegít a többiben):
- 180k
- tacsi zsarolása, hogy ha nem visz el bulizni, feljelented
- egy oldalnyi 'noobok vagytok'
- spambot beállítása hun-1-en arra, hogy kiírja, hogy 'noobok vagytok'
- le akarlak szopni máté
- máté eljött a nyaralónkba
- máté bezárt és meg akart késelni

ezekről baszd meg te nyitogattál topikot, napi, heti szinten huszanpár topikot, nem én és nem más, te saját magad, de azért nem ismerünk :D
igen, nekem is volt egy bebaszós estém, amikor az első oldalt végigspammoltam, még mielőtt felhoznád, én tökre vállalom, az is én voltam, ez is én vagyok, nem szégyellem magam 10 év távlatából sem, ik-barbomra is büszke vagyok, a sojomra is, a gyerekkori képemre is, nem szégyellem a nyári arab képemet se (aka mesh : avám :santa: ), én ez vagyok, csak te fogalmazol már kurva óvatosan, hogy nehogy kibannolják a 15. multidat is, mert akkor nem fogsz tudni mihez kezdeni a szerencsétlen életeddel

a legfelháborítóbb nekem az, amikor van pofád baszdmeg beírni, hogy biza' rezsnek 30% warnt kellett volna kiosztani, amikor te már 400%-ot szedtél össze 10 év és 15 acc alatt :D ilyenkor nem sül le a pofádról a bőr? nem érzed az iróniát egy kicsit sem? nem érzed, hogy be kéne fogni az internetes nagy pofádat egyszer az életben, hogy egy társaság megtűrjön téged? nem gondolod, hogy inkább kussban kéne maradni?

This post was edited by Jancsipapa on Oct 22 2015 07:10pm
Member
Gold: 5,302.77
Oct 23 2015 12:24am
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ Oct 22 2015 07:37pm)
nem olyan stílusban nyílvánul meg mint én, ez elég sok embernek leesett a subrol

seneenek irtam is egy pmet rola, ez volt az első dolgom http://4.1m.yt/FbNAEOr3s.png
neked is, úgy emlékszem, mikor láttam hogy beszólogat neked, és te úgy reagálsz rá, mintha én lennék, csak neked ugye valamiért nem jött át :)

xénával ellentétben en rawenre tippelnek, mert nyílván bárki tudna utánozni ennyire, de egyedül ő áll elég magasan az autizmus skálán ahhoz, hogy ezt hónapokon keresztül is tolja
de az igazság az, hogy leszarom

innentől: anyad szajaba kopok aztan leszopatom minden este kalauz sigem avam etc

Közben megtudtam, hogy Máté volt az.

Gg.

This post was edited by -joey- on Oct 23 2015 12:26am
Member
Gold: 710.00
Oct 23 2015 12:48am
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ 22 Oct 2015 20:00)
mostanában fordítva van általában a dolog, hozzá se szólok és joey ugrál az én faszomon, meshről meg nem nyilatkozom, nem ide tartozik egyáltalán

+itt te vagy az egyetlen probléma amit meg kéne oldani.
de most nyílván megint jön az, hogy te joey jarabek és a többi foggyos aki még ugrálni szokott jobban ismeri az életemet mint én magam

geci és tényleg elhiszi amikor ezeket irja :DDD
Member
Gold: 80.00
Oct 23 2015 02:38am
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ezt a kibaszott vergődést istenem
Member
Gold: 343.00
Oct 23 2015 03:24am
Quote (-joey- @ Oct 23 2015 06:24am)

Gg.

honnan

akkor ezúton kérnék elnézést jarabekgtől
shame
Member
Gold: 2,751.03
Oct 23 2015 06:40am
Quote (Jancsipapa @ Oct 23 2015 03:00am)
ja értem, tehát én vagyok itt az egyetlen probléma és a kurva anyámat, hogy úgy érzem, hogy ismerem a csökevényes életedet

először is:

én tökre leszarom, hogy mondjuk 40 aktív hunsubosból 20, 30 vagy 35 utál, szerintem nem sok van, aki azt mondja, hogy én vagyok itt a probléma és el kéne takarodjak
időként tartok jókora szüneteket, nem baszom itt a fajtámat minden nap 10-50 poszt formájában, tehát még ha még sokan utálnának is, nem vagyok itt annyit, hogy olyan borzasztóan zavarjam a subot

az meg, hogy te most elkezdesz duzzogni, hogy mi aztán nem ismerhetjük a te dolgaidat, az életedet, csak néhány apróságot gyűjtök össze pontokba szedve az utóbbi 10 évből, tényleg csak a teljesség igénye nélkül (majd a sub kisegít a többiben):
- 180k
- tacsi zsarolása, hogy ha nem visz el bulizni, feljelented
- egy oldalnyi 'noobok vagytok'
- spambot beállítása hun-1-en arra, hogy kiírja, hogy 'noobok vagytok'
- le akarlak szopni máté
- máté eljött a nyaralónkba
- máté bezárt és meg akart késelni

ezekről baszd meg te nyitogattál topikot, napi, heti szinten huszanpár topikot, nem én és nem más, te saját magad, de azért nem ismerünk :D
igen, nekem is volt egy bebaszós estém, amikor az első oldalt végigspammoltam, még mielőtt felhoznád, én tökre vállalom, az is én voltam, ez is én vagyok, nem szégyellem magam 10 év távlatából sem, ik-barbomra is büszke vagyok, a sojomra is, a gyerekkori képemre is, nem szégyellem a nyári arab képemet se (aka mesh : avám :santa: ), én ez vagyok, csak te fogalmazol már kurva óvatosan, hogy nehogy kibannolják a 15. multidat is, mert akkor nem fogsz tudni mihez kezdeni a szerencsétlen életeddel

a legfelháborítóbb nekem az, amikor van pofád baszdmeg beírni, hogy biza' rezsnek 30% warnt kellett volna kiosztani, amikor te már 400%-ot szedtél össze 10 év és 15 acc alatt :D ilyenkor nem sül le a pofádról a bőr? nem érzed az iróniát egy kicsit sem? nem érzed, hogy be kéne fogni az internetes nagy pofádat egyszer az életben, hogy egy társaság megtűrjön téged? nem gondolod, hogy inkább kussban kéne maradni?

wut, senki nem mondott ilyesmit, engem zavarsz, nem a sub nevében nyilatkoztam

ilyesmi nem volt tacsival
máté péniszét ki nem akarja ? most is nyitogathatok neki topikokat ha neked ez hiányzik :~)
spambotom soha nem volt hun1 channelen, kézzel toltam és élveztem, most is tolom dota2 hun channelen természetesen
nyaralónak én nem is nyitottam topikot, nem hogy heti szinten, de egyet se.

évekig fel se néztem ide, tehát azt továbbra se értem, értelmes ember hogy vonhatja le azt a következtetést, hogy márpedig nekem azértis itt kell postolgatnom mert ez lételemem meg nem érek semmit etc, márpedig te nem érsz semmit és itt kell postolgatnod, NEM ÉRTED???? NEM ÉRTED HOGY TÉNYLEG ÍGY VAN, ÉN JOBBAN ISMERLEK MINT TE MAGAD, hetek óta minden topikban ezzel "érvvelsz"

természetesen egy multim sincs, de nyugodtan számold ossze azokat amiket az accaimnak vélsz de nem hogy 400%ot, a felét se fogsz valószínűleg, ez is elég fontos különbségnek tartom köztünk, akárkinek akármikor beszólok, nem írok le olyat ált ami nem történt meg, nem túlzok, illetve nem írom azt hogy "minden alkalommal részegre itta magát és vigyázni kellett rá", ha megtörtént egyszer. és hasonlók
rezst végtelenül ostoba és egyszerű embernek tartom, nem fog belehalni szerintem világon még 3 milliárd hasonló ember lehet kb akikről ez a véleményem, ők is megvannak szerintem. régen máté mesélte, hogy feltételesen is volt a gyerek, meg eltörte egy srác bordáit, aki beszólt a haverjának :D nem tudom mi igaz belőle, de pont így viselkedik itt is
Quote (-joey- @ Oct 23 2015 08:24am)

Gg.
honnan?
Go Back To Magyar Topic List
Prev1141516171821Next
Add Reply New Topic New Poll