d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev114151617184765Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 280.00
May 31 2015 11:22am
Quote (Senee @ May 31 2015 01:55pm)
jelen esetben épp amiatt lesz pénz függvénye ahogyan felfogom az életet (és nem, nem tudok változtatni rajta mert akkor csak hazudnék önmagamnak.. és olyan lennék mint azok akik optimisták; álságosak)
gecire utálom az egész társadalmat és ki akarok szakadni belőle de ez csak pénzzel megy

inb4 nem és menjek el erdőbe halászni vaádszni
ok
mintha az nem lenne legalább ugyanakkora küzdelem a túlélésért mint itt ebbe az ármányos szarba

Menj és élj egy erdoben
Member
Gold: 1,630.69
May 31 2015 11:53am
Faszert olvasom el a ceges emaileket. Par ember körlevelben rekteli egymast, erre 5 valasz is jött körlevelben hogy "rofl", "lol" meg "XD". Nem zavar ha lazara veszik a fazont munkahelyen de ezt tenyleg sokallom.
Member
Gold: 834.97
May 31 2015 11:56am
Quote (Karan2_Returned @ May 31 2015 06:53pm)
Faszert olvasom el a ceges emaileket. Par ember körlevelben rekteli egymast, erre 5 valasz is jött körlevelben hogy "rofl", "lol" meg "XD". Nem zavar ha lazara veszik a fazont munkahelyen de ezt tenyleg sokallom.

felnevettem, úgy mondtad ezt mintha te lennél ott a boss

This post was edited by BmA_BeMyAngel on May 31 2015 11:57am
Member
Gold: 0.00
May 31 2015 12:11pm
Quote (Vismajor @ May 31 2015 04:45pm)
Cp írta te kibaszott fogyatékos én csak próbáltam segíteni megertetni

sikerült a jelentkezés az egyetemre?
Member
Gold: 2.00
May 31 2015 12:18pm
Quote (Karan2_Returned @ 31 May 2015 19:53)

továbbítsd a főnöknek :P
Member
Gold: 1,630.69
May 31 2015 12:19pm
Quote (zsansaccount @ May 31 2015 07:18pm)
továbbítsd a főnöknek :P

Ö is megkapja mivel az egesz csapatnak cimezik ezeket, meg egyebkent is egyik mail töle van.
Member
Gold: 279.00
May 31 2015 12:44pm
Volt ma egy csavo gyereknapon, ~40 eves, gyerekes apuka, felesege is van.
~14 eves tancoslanyok vartak a szinpad mellett (feszulos ruhaban, atlatszo tanga etc ~ [ezzel sem ertek egyet, de ez egy masik tortenet]). Bnom hivta fel ra a figyelmem, hogy mar maskor is latta, hogy fiatalabb lanyokat fenykepez mobillal.
Gyerek a kezeben, a faszi meg kamerazza a csajok segget, mellet, etc.. Odaallok a faszi ele, hogy ne tudjon kamerazni, erre arrebb megy, es nyomja tovabb.. kb egy oran keresztul vette az egeszet.

Gecire felfordult a gyomrom az egesztol, legszivesebben ott helyben agyonvertem volna. Raadasul hithu kereszteny kozosseg tagja. Azt is tudom, hogy hol lakik, mit lehet szerintetek tenni? Azzal, hogy megverem, max meg engem is lesittelnek.. Pedig rohadtul megerdemelne, hogy egy-par szulo kiverje az osszes fogat es minimum satuba rakja a golyoit.. Szerintem ez cso pedofilianak szamit, undorito az egesz. Utolag persze rajottem, hogy a rendezvenyen resztvevo rendoroknek kellett volna szolnom. Igazabol az arckifejezesen is lehetett latni, hogy szinte megcsinalja ezeket a fiatal csajokat, kibaszottul felhuztam magam ezen a nyomorult gecin.

This post was edited by ecneB on May 31 2015 12:46pm
Member
Gold: 6,352.66
May 31 2015 12:46pm
Quote (ecneB @ 31 May 2015 20:44)
Volt ma egy csavo gyereknapon, ~40 eves, gyerekes apuka.
~14 eves tancoslanyok vartak a szinpad mellett (feszulos ruhaban, atlatszo tanga etc ~ [ezzel sem ertek egyet, de ez egy masik tortenet]). Bnom hivta fel ra a figyelmem, hogy mar maskor is latta, hogy fiatalabb lanyokat fenykepez mobillal.
Gyerek a kezeben, a faszi meg kamerazza a csajok segget, mellet, etc.. Odaallok a faszi ele, hogy ne tudjon kamerazni, erre arrebb megy, es nyomja tovabb.. kb egy oran keresztul vette az egeszet.

Gecire felfordult a gyomrom az egesztol, legszivesebben ott helyben agyonvertem volna. Raadasul hithu kereszteny kozosseg tagja. Azt is tudom, hogy hol lakik, mit lehet szerintetek tenni? Azzal, hogy megverem, max meg engem is lesittelnek.. Pedig rohadtul megerdemelne, hogy egy-par szulo kiverje az osszes fogat es minimum satuba rakja a golyoit.. Szerintem ez cso pedofilianak szamit, undorito az egesz. Utolag persze rajottem, hogy a rendezvenyen resztvevo rendoroknek kellett volna szolnom.

inni 1 sort pl
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
May 31 2015 12:48pm
Quote (ecneB @ 31 May 2015 20:44)

Gecire felfordult a gyomrom az egesztol, legszivesebben ott helyben agyonvertem volna. Raadasul hithu kereszteny kozosseg tagja. Azt is tudom, hogy hol lakik, mit lehet szerintetek tenni? Azzal, hogy megverem, max meg engem is lesittelnek.. Pedig rohadtul megerdemelne, hogy egy-par szulo kiverje az osszes fogat es minimum satuba rakja a golyoit.. Szerintem ez cso pedofilianak szamit, undorito az egesz. Utolag persze rajottem, hogy a rendezvenyen resztvevo rendoroknek kellett volna szolnom. Igazabol az arckifejezesen is lehetett latni, hogy szinte megcsinalja ezeket a fiatal csajokat, kibaszottul felhuztam magam ezen a nyomorult gecin.

orbán miséjére kellett volna beülnöd és nem lennél ideges
Member
Gold: 834.97
May 31 2015 12:50pm
Quote (ecneB @ May 31 2015 07:44pm)

trollboss volt az?
Go Back To Magyar Topic List
Prev114151617184765Next
Add Reply New Topic New Poll