Quote (ecneB @ 31 May 2015 20:44)
Volt ma egy csavo gyereknapon, ~40 eves, gyerekes apuka, felesege is van.
~14 eves tancoslanyok vartak a szinpad mellett (feszulos ruhaban, atlatszo tanga etc ~ [ezzel sem ertek egyet, de ez egy masik tortenet]). Bnom hivta fel ra a figyelmem, hogy mar maskor is latta, hogy fiatalabb lanyokat fenykepez mobillal.
Gyerek a kezeben, a faszi meg kamerazza a csajok segget, mellet, etc.. Odaallok a faszi ele, hogy ne tudjon kamerazni, erre arrebb megy, es nyomja tovabb.. kb egy oran keresztul vette az egeszet.
Gecire felfordult a gyomrom az egesztol, legszivesebben ott helyben agyonvertem volna. Raadasul hithu kereszteny kozosseg tagja. Azt is tudom, hogy hol lakik, mit lehet szerintetek tenni? Azzal, hogy megverem, max meg engem is lesittelnek.. Pedig rohadtul megerdemelne, hogy egy-par szulo kiverje az osszes fogat es minimum satuba rakja a golyoit.. Szerintem ez cso pedofilianak szamit, undorito az egesz. Utolag persze rajottem, hogy a rendezvenyen resztvevo rendoroknek kellett volna szolnom. Igazabol az arckifejezesen is lehetett latni, hogy szinte megcsinalja ezeket a fiatal csajokat, kibaszottul felhuztam magam ezen a nyomorult gecin.
orbán miséjére kellett volna beülnöd és nem lennél ideges