Quote (CyberPunk666 @ Jan 17 2015 01:07pm)
egy pofon, agyonverés...
Azt nem értem, hogy szerintetek miért nem minősül bántásnak az, hogy valakinek kritizálod a kinézetét, amitől ő mondjuk még jobban szenvedhet, mint te a pofontól.
Ez miért nem bántás?
miért gondolod, hogy neked jogod van ilyenekkel csesztetni vismajort? Miért gondolod, hogy ez neki nem fáj, csak azért mert szavak?
Az egyik csak abban az esetben minosul bantasnak, ha te is rosszul erzed magad attol, ahogy kinezel. Ennyi erovel mindenkinek kioszthattam volna egy pofont, aki zsido/nagy/krupmli orrozott engem (eleg sok fules lenne itt a vegere). Engem ez nem bant, meg ugy sem, hogy ez valoban provokacio, gyalazkodas. Ez a bantas csak akkor racionalizalodik, ha a befogado fel is engedi, hogy racionalizálódjon, míg a fizikai bantalmazas egyertelmu cselekedet.
Ezert nem bantas.
Ha valaki egy nyilt forumon semmi masrol nem beszel, csak arrol, hogy mennyi noje van, akkor pedig turje kritikat, vagy fogalmazzon meg ellenkritikat, vagy ha irrelevansnak talalja, hagyja figyelmen kivul. Ha jogosnak erzi a kritikat, akkor lehetosege van a viselkedesenek megvaltoztatasara, de az, hogy jogosnak erzi a kritikat, es ettol annyira dühbe jon, hogy fizikai eroszakot alkalaz az szerintem nevetseges (meg a gondolat is).
Quote (ZaturekManfred @ Jan 17 2015 01:07pm)
Újfent megerősítetted, hogy ostoba vagy. Tudod fórumon lehet úgy kommentelni, hogy úgy tűnjön, mintha mindenben neked lenne igazad, de élőben már rég leszerepeltél volna. Ha máshogy nem, egy jogosan kiosztott pofonnal, persze csak a legvégső esetben, mert ellenzem az erőszakot, még akkor is, ha te itt úgy állítasz be, hogy nem.
Elkepzelhetonek tartom, hogyha eloben is egy vita kapcsan elkezdenel szeelyeskedessel kiterni a valaszadas elol, ki tudnalak annyira hozni a sodrodbol pillanatok alatt, hogy fel akarj pofozni, de ezzel is csak az en velemenyemet igazolnad.