Quote (Fej @ Dec 5 2014 01:59pm)
ha szeretek valakit, nem kezdek el azért hisztizni, mert fél évet kint szeretne külföldön tanulni, neki is csak egy élete van
gondolom ha te hasonló helyzetben lennél, szintén elvárnád, hogy ezt tolerálják, a balesetes storyddal meg nem teljesen értem a gondolatmeneted, tök gáz a csaj, amiért nem repült haza még aznap este, hogy téged ápolhasson?
en nem tennek a szamomra legfontosabb emberrel olyat, amirol tudom hogy nagyon bantja
es igen, en valoszinuleg repulnek haza, vagy ha nincs repulo akkor akar haza is futnek, ha egy szerettem korhazba kerul - vagy ha masnem bekuldeni a nevemben valakit, hoyg segitsen ha igazi valos akadalya van annak hogy en eljussak hozza.
de ez persze csak hozzaallas kerdese
Quote (beni @ Dec 5 2014 02:03pm)
de most arrol van szó, hogy kiment a csajod és neked ehhez jó képet kellett volna vágni
jo kepet semmi estre nem tudtam volna hozza vagni, es ezt elmondtam neki elore, meg mielott meghozta a dontest
teny, hogy semmivel nem kellett volna frusztralni amig kint van egy percig sem, ezt a felev elejen be kellett volna latnom, de szerintem nem birtam volna az erzelmi megterhelest, es ezesetben vege lett volna az egesznek az elso adodo alkalommal. Igy legalabb tudatosultak bennunk a dolgok, es innentol en is akarminek sokkal konnyebben vetem ala magam, hogy tudom, hogy o is hajlando ezert cserebe, Eddig gyakorlatilag semmilyen lemondast nem kovetelt a kapcsolatunk, nem volt meg ez az alapveto bizalom az egeszben.
This post was edited by jarabekg on Dec 5 2014 07:08am