Quote (Baleee @ Aug 29 2014 01:50pm)
Igen, te ezt gondolod, mert olyan korben nottel fel, ahol ez nem volt meno, pedig neki is van munkahelye, jo fizetese, semmit nem jelent, hogy neckbeard es gamer.
17 evesen tobbet eltel, mint amennyit o fog. Errol beszeltem, ez relativ, valakinek semmi pozitiv nincs abban, hogy szetissza az agyat, fetreng, par hulyegyerekkel. Igen ilyen alapon en is tobbet eltem, mert nekem is megvolt ez, DE ROHADTUL NEM HIANYZIK es gyorsan ki is nottem, sokkal jobb inkabb akar sci, akar game temaban egy tl;dr postot olvasnom egy aktualis theoryrol vagy annak megvitatasarol (Hi, Anarkin yyyyyyy).
Valoszinuleg feletted all, mivel neki mar van munkahelye es sajat magat tartja el, majd ha ezt te is elmondhatod magadrol, akkor egy szinten beszelhettek ilyen teren. Az, hogy o felsobbrendunek erzi magat.. Nem tudok mit mondani ra, de csak azokbol a postokbol, amire en most reagaltam, es ahogyn te azokra reagaltal latszik, hogy bizony neked se kell a szomszedba menni fellengzos viselkedesert.
nem kérlek, én olyan körben nőttem fel, ahol mosolyognak az emberre, és elfogadják, nem pedig azzal kezdik, ha már egy kicsit is másképpen viselkedik, hogy "nyomorék" meg "takarodj"
még mindig nem érted, hogy engem nem érdekel, hogyan él ez az ember, csak azért minősítem le, mert ő is kapásból leminősít.
ami meg a munkahelyet illeti... szerintem 17 évesen te sem éltél saját lakásban, ne aggódj, ha eljön az ideje nem fogok anyámékon lógni ...
Quote (Fej @ Aug 29 2014 01:50pm)
ez a mennyit eltel es hany eves vagy, tenyleg hagyd mar abba te szerencsetlen, mindenki tudja, hogy multi vagy, amit magadrol irsz kb el sem olvasom mert ugysem tudom elhinni
azok utan, hogy konretan beirtad "sosem tudjatok meg, hogy ki vagyok", meg ilyen 5 eves tortenetet hozol fel jaraval kapcsolatban, majd mikor rakerdez hogy a 2014-es regeddel te errol megis honnan tudsz, kozlod hogy emlitettek a storyt egy postban es te utana kigulgiztad a topicot, ugyanmar
erről beszélek... az agyatlan acsarkodás mintapéldája ez az istenbarma
sose tudjátok meg ki vagyok... ez nem azt jelenti hogy multi vagyok, hanem azt, hogy nem akarom elárulni ki vagyok (név cím stb)
a jarabekes sztori meg ilyen google első találat volt, amikor régebbi postokat kerestem
menj el orvoshoz te szerencsétlen, komoly agyi gondok vannak nálad lehet, hogy már meszesedik xD
Quote (Cpt_Ghost @ Aug 29 2014 01:53pm)
Egyebkent tuskesvanek fejeben nemtom, mi jatszodik le amugy. Eloszor idejon, semmi mast nem produkal xdken meg nem vicces kepeken kivul, eloszir mondjak neki tobben finoman, hogy hqgyja abba, es leszarja, majd csodalkozik ha elkuldik az anyjaba. Egy kocsmaba sem allsz oda valami kocsmabutorokba, es ugralsz a cipojuken meg visitozol a fulukbe es lepodsz meg ha pofanvernek.l. Egy evolúciós kudarc az ember nulla alkalmazkodási készséggel. Emellé párosul ez a hamis felsőbbrendűségérzete, meg a bizonyítási vágya, mellé meg buta mint a cipőtalp.
an hero pls
a kocsmás hasonlatod még mindig szar, és még mindig buta vagy
This post was edited by TuskesVanek on Aug 29 2014 06:59am