Quote (TresholdOfUniverse @ 24 Jun 2014 08:44)
Igen, es aztan hogyan tovabb?
Hiaba van par millad, ha utana ugyanugy csak segedmunkat tudsz vallalni, esetleg elmehetsz pincernek. Hacsaknem vallalkozni akarsz, de ezt valahogy nem tartom tul valoszinunek.
Egy akarmilyen informatikai/mernoki/kozgazos BSCvel es minimalis kapcsolattal eleg jo melokat meglehet fogni, miert nem tanulsz?
Miért ne akarnék vállalkozni?
Továbbá ha lenne pár milla a zsebemben tuti hogy mezőgazdasági oldalon mennék tovább. Mivel családomnak van földje későbbiekben azzal akarok foglalkozni.
Ez a hajopicérkedés csak egy amolyan hirtelen támadt 5let amúgy.
A legvalószínűbb az lesz, hogy felmondok, újra érettségizek és megyek valami egyetemre/főiskolára mezőgazdasági szakirányban és le fogom szarni hogy a szüleim finanszírozzák 25 éves létemre. Max ha nagyon úgy van, akkor keresek valami alkalmi munkát amit suli mellett tudok végezni.
Mert ez mellett a meló mellett még a levelezős se megoldás, meg azt igazság szerint nem is csinálnám.
Quote (fahrii @ 24 Jun 2014 09:07)
Könnyebb a szüleit lehúzni gondolom.
Őstermelő vagyok + kft tag ami évi mit tudom hány milla bevételt jelent.
Szóval jah, valóban lehúzom a szüleimet azzal ha apámtól kérek pénzt ha kifutok a fizetésemből hónap végére vagy mondjuk évente egyszer kérek valamit ami 100k felett van. Ilyen pl a szemüveg most.
Ja meg itthon élek. Gec ez falu mi a faszomnak költöznék el?

Itt nem gáz ha együtt élsz a szüleiddel. Kajámat egy az egyben én állom pl, főleg mióta diétázom.
This post was edited by Psyclon on Jun 24 2014 02:39am