Ma volt az első napom.
Leírom mert itt tudom hogy mindenkit érdekel a sztori.
Szóval nekem a gyomrom az kőből van, esetek 99%ban nincs gondom a szarással, nem fáj a gyomrom. Ma viszont. Felkeltem, és éreztem, hogy valami nyom. Reggel nem nagyon szoktam szarni, de ma mintha kellett volna. okj mondom, nem lesz para. Csináltam magamnak szendvicset, felöltöztem, elindultam. Mikor odaértünk, és leszálltunk a villamosról már fene mód csikart a gyomrom. Omg ezt nem hiszem el, sose szokott bajom lenne. Család raklap számra eszi a dipankrint én meg egyszer se veszek be. Na most jól jött volna. Megérkezünk 8 előtt, nincs bent senki. Jesszus. Kint ülünk, próbálom elviselni a fájdalmat, de nem megy. Fel kellett állnom és járkálnom. Gondolom haver be tudta az ,,első nap vizsgadrukkjának". Megjön két tag, kinyitja az irodát, ,,főnök még nincs bent, üljetek le." Okj. Végig azon gondolkodtam, hogy most kéne még elmenni, mert ha bele kezd az iroda körbe mutogatásába, én azt nem bírom ki végig, de azt se tudtam hol a WC. Mondtam magamnak, hogy ezt nem fogom kibírni, megkérdeztem az egyik ott dolgozót, hogy hol a budi.
Szép kulturált, mozgás érzékelős lámpák, no touch csap etc. Leülök, nyomok. Nagy nehezen kijön egy adag. De ez egy mindennapos fajta volt, és a csikarás kurvára nem múlt el. Na mondom maradj még ember és nyomj. Vártam még egy 1 percet, és akkor. Na akkor, kijött aminek ki kellett jönnie. Szép világos barna, folyékony dolog. Oh gawd mekkora megkönnyebbülés. Szépen összeszedtem magam és kijöttem.
Aztán még jó hogy gyorsan végeztem, mert a főnök addigra meg is érkezett.
TL;DR: előbb fostam teli a WC-t, mint hogy tudtam volna, hogy hol és mit fogok dolgozni.
Amúgy jó a hely, az asztalom és környezetem szegényes, de nem rossz a feladat és jó fejek a munkatársak is. Asszem jó lesz a hat hét. Bár nem nagyon vagyok hozzászokva a munka morálhoz, hogy mi a jó sebesség, vagy hogy hogy tarthatok szünetet etc. Ez az első munkahelyem, de majd bele jövök.
és persze napi félmilliót keresek, szóval az se rossz.
e: pedig tegnap este csak vajkrémes kenyeret ettem, meg nagyon fasza salátát amit frissen készítettem Fetából (azt is frissen vettem). Most nem tudom hogy megmerjem-e enni a salátát, pedig annyira finom lett.
e2: ja és fel kellett tennem egy programot, na mondom akkor le kell töröljek cuccokat a gépemről. mondom letörlöm a House of Cards-ból azokat a részeket amiket láttam. Erre valamiért Total Commander össze vissza ugrált, és letörölte az egészet, és nem csupán a lomtárba helyezte...
Kösz Orbán
This post was edited by HunIndex on Jun 23 2014 10:11am