d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Takarodjon-e > A Vanekgeci
Prev1141516171830Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 343.00
Jun 6 2014 05:42am
amúgy azt bírom bennük, hogy észre se veszik, hogy ugyanolyan rákká válnak mint mi ahogy itt már több mint fél órája sipákolnak a faszságon
Member
Gold: 0.00
Jun 6 2014 05:43am
Quote (Senee @ Jun 6 2014 01:42pm)
amúgy azt bírom bennük, hogy észre se veszik, hogy ugyanolyan rákká válnak mint mi ahogy itt már több mint fél órája sipákolnak a faszságon

hell no
Member
Jun 6 2014 05:43am
Quote (TuskesVanek @ 6 Jun 2014 12:30)
blank page

egy multi, egy beképzelt majom meg egy 30 éves gyerek vergődik már 3 hónapja, és még mindig azt hiszik, hogy ettől különbek :D

nem teljesen ertem, most nekem kene szegyelnem, hogy 29 evesen forumozok olyan emberekkel akiket tobb mint 10 eve ismerek?

vagy lehet inkabb neked, hogy 3 honap alatt meg mindig nem jutott el az agyadig, ha mindenki a utal, lehet nem kene minden nap visszajarni "vergodni", vagy lehet egy kicsit vissza kene venni, de NEM, MERT MINDENKI MAS VERGODIK, NEM PEDIG EN!!44+!! XD
Member
Jun 6 2014 05:45am
kezdem úgy érezni, hogy néha érdemes kikapcsolni a post blockert
túl ingerszegény így a sub
de ez a vanek mindenen túltesz :DDDD
atya úr isten, kicsit ilyen óvoda szint ugrott be hirtelen, mint a tükör tükör visszavág, meg a befogom a fülemet és nem hallok semmiiit
lel
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Jun 6 2014 05:46am
Quote (xGurke @ 6 Jun 2014 12:45)
kezdem úgy érezni, hogy néha érdemes kikapcsolni a post blockert
túl ingerszegény így a sub

de ez a vanek mindenen túltesz :DDDD
atya úr isten, kicsit ilyen óvoda szint ugrott be hirtelen, mint a tükör tükör visszavág, meg a befogom a fülemet és nem hallok semmiiit
lel

erről beszélek első naptól kezdve
Member
Gold: 3,747.73
Jun 6 2014 05:47am
Quote (GordonBajnai @ Jun 6 2014 12:43pm)
hell no

Azert de
Lehet vanekra sok mindent mondani de amennyire en latom es elolvasom a posztjait nem keres konfliktusokat legalabbis belem pl sosem kotott
Aztan posztol valamit valahova es valamelyikotok (tisztelet a kivetelnek) egybol raugrik hogy nyomoreg geci es tarsai lsd ebben a topikban
Member
Gold: 343.00
Jun 6 2014 05:48am
Quote (Fej @ Jun 6 2014 11:43am)
nem teljesen ertem, most nekem kene szegyelnem, hogy 29 evesen forumozok olyan emberekkel akiket tobb mint 10 eve ismerek?

vagy lehet inkabb neked, hogy 3 honap alatt meg mindig nem jutott el az agyadig, ha mindenki a utal, lehet nem kene minden nap visszajarni "vergodni", vagy lehet egy kicsit vissza kene venni, de NEM, MERT MINDENKI MAS VERGODIK, NEM PEDIG EN!!44+!! XD

igen

57.97% (40 Votes)
ne

42.03% (29 Votes)

inb4 azt a gonosz démonmanok csinálják direkt, hogy neked meg a professzor haverjaidnak (akiknek egyébként mindig 10/10 postjaik és poénjaitok vannak); rossz legyen

de most srsly, ha neked erre nincs szükséged (hogy pofázzál alázzál másokat) akkor mi a faszomnak vergödsz rajta nap mint nap többször fél órákat
genthor bezzeg tudja ignorálni
te meg vered a klaviaturát neki 24/7, hogy; DE NEM ÉRTED MEG HOGY ETERGKJSETEFEF

minek
srsly
neked kajak igényed van erre
mint az összes többi nyominak aki folyamat pofázik
Member
Gold: 0.05
Jun 6 2014 05:49am
Quote (Fej @ Jun 6 2014 12:43pm)

az a baj, hogy te 30 évesen nem vagy tisztában a vergődés szó fogalmával

igen, feljárok ide, és postolgatok ide-oda, amíg valamelyik hozzád hasonló csökkent értelmi szintű kockagyerek belém nem köt, aztán visszaírok a hozzád hasonló csökkent értelmi szintű kockagyereknek, hogy foglalkozzon a saját dolgával, és innentől a hozzád hasonló csökkent értelmi szintű kockagyerekek szerint én vergődök

nem is az uborka meg a multi, aki egész nap ide okádik, hogy "takadord, miért nem mész már el dsfndofjndfdf"

nem, barátom, nyilván ez a vergődés, amit én csinálok :D

komolyan mondom, csoda hogy életben vagy, ennyi ésszel

és ezt nekem kell elmagyaráznom elvileg felnőtt embereknek, hogy tolerálják már a másikat, vagy legalábbis ne szóljanak be neki minden egyes alkalommal, vagy ha nem megy, akkor húzzon el privát chatelni, mert ez itt nem a te fórumod, nem az uborka fóruma, és ugyanannyi jogom van itt lenni, mint neked kispofa.

igen, nyilván ez a vergődés, amit én csinálok :D
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Jun 6 2014 05:51am
Quote (TuskesVanek @ 6 Jun 2014 12:49)
az a baj, hogy te 30 évesen nem vagy tisztában a vergődés szó fogalmával

igen, feljárok ide, és postolgatok ide-oda, amíg valamelyik hozzád hasonló csökkent értelmi szintű kockagyerek belém nem köt, aztán visszaírok a hozzád hasonló csökkent értelmi szintű kockagyereknek, hogy foglalkozzon a saját dolgával, és innentől a hozzád hasonló csökkent értelmi szintű kockagyerekek szerint én vergődök

nem is az uborka meg a multi, aki egész nap ide okádik, hogy "takadord, miért nem mész már el dsfndofjndfdf"

nem, barátom, nyilván ez a vergődés, amit én csinálok :D

komolyan mondom, csoda hogy életben vagy, ennyi ésszel

és ezt nekem kell elmagyaráznom elvileg felnőtt embereknek, hogy tolerálják már a másikat, vagy legalábbis ne szóljanak be neki minden egyes alkalommal, vagy ha nem megy, akkor húzzon el privát chatelni, mert ez itt nem a te fórumod, nem az uborka fóruma, és ugyanannyi jogom van itt lenni, mint neked kispofa.

igen, nyilván ez a vergődés, amit én csinálok :D

fejnek elég sok esze van azért

de persze én nem állok senki oldalára, azt se tudom mi van a topic elején
Member
Jun 6 2014 05:53am
Quote (Senee @ 6 Jun 2014 12:48)
igen

57.97%  (40 Votes)
ne

42.03%  (29 Votes)

inb4 azt a gonosz démonmanok csinálják direkt, hogy neked meg a professzor haverjaidnak (akiknek egyébként mindig 10/10 postjaik és poénjaitok vannak); rossz legyen

de most srsly, ha neked erre nincs szükséged (hogy pofázzál alázzál másokat) akkor mi a faszomnak vergödsz rajta nap mint nap többször fél órákat
genthor bezzeg tudja ignorálni
te meg vered a klaviaturát neki 24/7, hogy; DE NEM ÉRTED MEG HOGY ETERGKJSETEFEF

minek
srsly
neked kajak igényed van erre
mint az összes többi nyominak aki folyamat pofázik

nem emlekszem, hogy allitottam volna valahol, hogy az ilyen retardokat, akik tenyleg kb csak azert jarnak ide, hogy minden nap elmondhassak "haha en csak rohogok rajtatok", nem szeretem elkuldeni az anyukba, az sem veletlen, hogy sose toltottem le a post blockert

Go Back To Magyar Topic List
Prev1141516171830Next
Add Reply New Topic New Poll