Quote (Fej @ Jun 6 2014 12:43pm)
nem teljesen ertem, most nekem kene szegyelnem, hogy 29 evesen forumozok olyan emberekkel akiket tobb mint 10 eve ismerek?
vagy lehet inkabb neked, hogy 3 honap alatt meg mindig nem jutott el az agyadig, ha mindenki a utal, lehet nem kene minden nap visszajarni "vergodni", vagy lehet egy kicsit vissza kene venni, de NEM, MERT MINDENKI MAS VERGODIK, NEM PEDIG EN!!44+!! XD
az a baj, hogy te 30 évesen nem vagy tisztában a vergődés szó fogalmával
igen, feljárok ide, és postolgatok ide-oda, amíg valamelyik hozzád hasonló csökkent értelmi szintű kockagyerek belém nem köt, aztán visszaírok a hozzád hasonló csökkent értelmi szintű kockagyereknek, hogy foglalkozzon a saját dolgával, és innentől a hozzád hasonló csökkent értelmi szintű kockagyerekek szerint én vergődök
nem is az uborka meg a multi, aki egész nap ide okádik, hogy "takadord, miért nem mész már el dsfndofjndfdf"
nem, barátom, nyilván ez a vergődés, amit én csinálok

komolyan mondom, csoda hogy életben vagy, ennyi ésszel
és ezt nekem kell elmagyaráznom elvileg felnőtt embereknek, hogy tolerálják már a másikat, vagy legalábbis ne szóljanak be neki minden egyes alkalommal, vagy ha nem megy, akkor húzzon el privát chatelni, mert ez itt nem a te fórumod, nem az uborka fóruma, és ugyanannyi jogom van itt lenni, mint neked kispofa.
igen, nyilván ez a vergődés, amit én csinálok