d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Voltal Mar Szavazni?
Prev11415161718Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 343.00
Apr 6 2014 05:00pm
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ Apr 6 2014 10:52pm)
nem szavaztam az mszpre, de aki egy szinten kezeli az általuk végzett lopást azzal, ami most zajlik, az vagy elfogult, tájékozatlan, vagy fogyatékos.

ja ofc korrupció mindig van 300 millió meg 3000 milliárd etcetc
nekem a tolvaj tolvaj marad és nem érdemel bizalmat

emlekszem 4 éve mennyi fideszes volt itt benivel az elen mert akkor meg fuj mszp hazudik lop
most meg fuj fidesz többet hazudik többet lop, ÁHHH, AKKOR INKÁBB MÉGIS MSZP (inb4 összefosásra szavaztam vagy errre vagy arra... mintha nem tökmindegy lenne)
nem tudom ki a fogyaték....
Member
Gold: 3,000.69
Apr 6 2014 05:03pm
Quote (Senee @ 7 Apr 2014 00:00)
ja ofc korrupció mindig van 300 millió meg 3000 milliárd etcetc
nekem a tolvaj tolvaj marad és nem érdemel bizalmat

emlekszem 4 éve mennyi fideszes volt itt benivel az elen mert akkor meg fuj mszp hazudik lop
most meg fuj fidesz többet hazudik többet lop, ÁHHH, AKKOR INKÁBB MÉGIS MSZP (inb4 összefosásra szavaztam vagy errre vagy arra... mintha nem tökmindegy lenne)
nem tudom ki a fogyaték....

az a fogyatékos, aki abszolút korrupciómentes politikára számít (főleg itt és most). ezzel nem azt mondom, hogy elfogadható szintű volt a korrupció az mszp ideje alatt, de legalább az eus pénzek kiosztásáért nem a közgép elnöke, aztán meg egy lázár jani vezette...

és akkor leírom mégegyszer, hátha felfogod: nem szavaztam az mszpre
Member
Gold: 0.00
Apr 6 2014 05:05pm
Hivatalos bejelentés : A League Of Legends nevű játékban, Viktor nevű hőshöz lesz Orbán Viktor skin, ha meglesz a kétharmad!

még jó hogy a fideszre szavaztam! :hail:
Member
Gold: 27,943.00
Apr 6 2014 05:07pm
Quote (xGurke @ 7 Apr 2014 00:56)
smat most miért full mad? lemaradtam

nincs ra igazan ok, teljesen bipolaris a gyerek

random idokozonkent valtogat a tenyerbemaszoan undoritoan bratyizas/okoskodas meg az UBERPRO SMASH hoborges kozott

This post was edited by bajcli on Apr 6 2014 05:08pm
Member
Apr 6 2014 05:08pm
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ Apr 6 2014 11:03pm)
az a fogyatékos, aki abszolút korrupciómentes politikára számít (főleg itt és most). ezzel nem azt mondom, hogy elfogadható szintű volt a korrupció az mszp ideje alatt, de legalább az eus pénzek kiosztásáért nem a közgép elnöke, aztán meg egy lázár jani vezette...

és akkor leírom mégegyszer, hátha felfogod: nem szavaztam az mszpre

akkor az lmp-re
megérte befáradni szavazni, hogy koptassák ott a szájukat majd ketten a semmiért, mert kb annyira fog érdekelni bárkit is bármiféle építő dolog mint eddig
az a bajszos csávó is elmondta hogy azért lépett le mert már kifordult a gyomra

amúgy meg y
főleg itt és most kéne korrupciomentes politika baszki
ki nem szarná le ki mit lop felső körökben ha úgy élne a nép mint svájcban, senki nem szólna egy szót sem
de itt geci?! nincs semmi de még azt is ellopnák ami nincs is
Member
Apr 6 2014 05:10pm
Quote (Senee @ 7 Apr 2014 00:08)
akkor az lmp-re
megérte befáradni szavazni, hogy koptassák ott a szájukat majd ketten a semmiért, mert kb annyira fog érdekelni bárkit is bármiféle építő dolog mint eddig
az a bajszos csávó is elmondta hogy azért lépett le mert már kifordult a gyomra

amúgy meg y
főleg itt és most kéne korrupciomentes politika baszki
ki nem szarná le ki mit lop felső körökben ha úgy élne a nép mint svájcban, senki nem szólna egy szót sem
de itt geci?! nincs semmi de még azt is ellopnák ami nincs is

tehát minél fejletlenebb egy ország, annál kevesebb korrupcióra számítasz, akkor ennek most kicsit olvass utána.
Member
Apr 6 2014 05:13pm
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ Apr 6 2014 11:10pm)
tehát minél fejletlenebb egy ország, annál kevesebb korrupcióra számítasz, akkor ennek most kicsit olvass utána.

az a baj ez egy ördögi kör ja akkor nem fájna ha jól menne de ha jól megy azér megy jól mert nincs akkora lopás
sehogy se jó, úgy szar az egész ahogy van
kurvára felesleges is gondolkodni rajta

legyél jó közgazdász vagy mi a faszomat tanulsz, szerezz jó állást, csinálj családot azt bassz az egészre
ígyis úgyis vért kell pisálj, hogy jól élj, hacsak nincs haverod egiyk vagy másik pártban akivel te is tudsz nyúlni pénzeket
teljesen felesleges máskülönben mégcsak gondolkodnod is rajta, mert úgyis a nullagyú birkatöbbség fogja eldönteni azt ami emiatt már el is van döntve..... inkabb forditsd ezt az idöt vmire ami szorakoztat is pl wow
Member
Apr 6 2014 05:16pm
Quote (Senee @ 7 Apr 2014 00:13)
az a baj ez egy ördögi kör ja akkor nem fájna ha jól menne de ha jól megy azér megy jól mert nincs akkora lopás
sehogy se jó, úgy szar az egész ahogy van
kurvára felesleges is gondolkodni rajta

legyél jó közgazdász vagy mi a faszomat tanulsz, szerezz jó állást, csinálj családot azt bassz az egészre
ígyis úgyis vért kell pisálj, hogy jól élj, hacsak nincs haverod egiyk vagy másik pártban akivel te is tudsz nyúlni pénzeket
teljesen felesleges máskülönben mégcsak gondolkodnod is rajta, mert úgyis a nullagyú birkatöbbség fogja eldönteni azt ami emiatt már el is van döntve..... inkabb forditsd ezt az idöt vmire ami szorakoztat is pl wow

gyakran szórakoztat a politika, és nem tudnék beletörődni, hogy így menjenek tovább a dolgok, akármennyire is tisztában vagyok vele, hogy semmilyen befolyásom az egészre. szerintem épp azzal lehetne javítani az országon, ha tudatosabbá válnának a választók, nem ha mindenki leszarná az egészet.
Member
Apr 6 2014 05:20pm
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ Apr 6 2014 11:16pm)
gyakran szórakoztat a politika, és nem tudnék beletörődni, hogy így menjenek tovább a dolgok, akármennyire is tisztában vagyok vele, hogy semmilyen befolyásom az egészre. szerintem épp azzal lehetne javítani az országon, ha tudatosabbá válnának a választók, nem ha mindenki leszarná az egészet.

tudatos
:XD
próbáltál már irl fogyatékos fideszes nyugdijassal beszélni arról, hogy elloptak 3000 milliárdot szétosztották egymást közt a trafikokat, földeket etc
akármilyen észérvet mondasz; te vagy a hülye, nem, az nem úgy van.. kb mint amikor engem akartok meggyőzni arról, hogy menjek innen

másrészt meg

még ha te vagy jodseshdheide bekerülne közéjük és tényleg tenni akarnátok; a 20 éve ott ülő maffia úgy lekezelne onnan titeket ahogy vagytok.. már jól megtanulták hogy kell a tenniakaró buzgómocsingokat eltüntetni a színről (vagy lopsz te is, benne vagy a buliban, vagy elintézik, hogy senki le se szarjon, tépheted a szádat mint a bajszos lmps gyerek)
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Apr 6 2014 05:27pm
Quote (Smat @ Apr 6 2014 10:34pm)
Isten óvja a királynőt.
Másfél év múlva megszerzem az állampolgárságot, utána meg el is fogom felejteni hogy honnan jöttem mert szégyen..

te miota is vagy kint?
Go Back To Magyar Topic List
Prev11415161718Next
Add Reply New Topic New Poll