Quote (xGurke @ 4 Oct 2013 19:47)
hát mi inkább csak elméletezünk, de azt kibaszott durván
volt már egy félév mérésünk, meg most megint van, de annak semmi értelme, mert azt se tudom mit csinálok
ezen a héten volt először olyan hogy forrasztópáka volt a kezemben, amikor a mikrokontrollerhez csináltam egy kábelt és én ezt hiányolom
mondom, ezért tetszik kibaszottul a robotika, mert végre az van, hogy megtervezek valamit és azt látom a két szememmel, hogy jé bazdmeg ez a robot úgy követi a vonalat, ahogy beprogramoztam és megépítettem
de gondolom te nem harmadéves vagy
De az vagyok.
Miért, hanyadévesnek gondoltál?
Itt második félévtőlé kezdve vannak laborok. A harmadiktól kezdve (addigra megfeleződik a létszám), meg laborozni kell ezerrel. (3. félévben méréstechnika 2 labor, automatika 1 labor, híradástechnika 1 labor, prog2 labor (ez az mikrokontroller assemblyt takarja), digitális technika2 labor van és ezek mind 3 órásak és van aminek a felét otthon kell megcsinálni.
Quote (Anarkin @ 4 Oct 2013 19:55)
agyfaszt kaptam az ilyen jegyzőkönyvezéstől
agyfaszt kaptam előző félévben automatizálásból, 10 mérés volt és ilyen 30-50 oldalas jegyzőkönyvek lettek a végére.
A tanár becsületére legyen mondva (hogy rohadjon meg), a jegyzőkönyvem közepén ki voltak javítva pirossal a vessző hibák, meg egy helyen azt írtam, hogy szabályzás szabályozás helyett, egy tldr közepén és még azt is kijavította.
Ez a gyakorlatorientált képzés hátránya. Jegyzőkönyv hányásig.
This post was edited by CyberPunk666 on Oct 4 2013 12:06pm