d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Jsps Sorozes Tali Etc > Pentek, Oktober 4-e
Prev1141516171832Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 206.00
Oct 2 2013 08:57am
Quote (bajcli @ Oct 2 2013 04:44pm)
de ez azota mindig igy ment, miota elkezdtunk ilyen talikat szervezni kb

valaki mindig ruhelli annyira, hogy felveti, hogy ne hivjuk/hivjak, de az emberek 90%-a meg sajnalja es nincs pofaja beirni, h maradjon otthon a gecibe

aztan jon 1-2 ilyen white knight, hogy DEHAT NEKEM NINCS BAJOM VELE, esakkor vegul "az altalanos velemeny az, hogy johet"

igazából, ha belegondoltok, senki nem fogja adni azt a stílust élőben, mint amit itt leművel, gondolok itt meshre vagy ricire leginkább (kriszti21-et most szándékosan nem vettem ezek közé, mert el se megy élből) , ricivel az a legfőbb gond, hogy míg más elviselhető részeg(ebb)en, addig rá vigyázni kell, hogy ne csináljon faszságot
mondom ezt ofc pár év távlatából, de mindenesetre nem is jó szerintem 6-8-nál több ember, mert akkor két fele lesz a társaságnak és akkor mindenki csak a mellette lévő 4-6 emberrel beszélget, legalábbis ez a tapasztalatom a csillió jsp taliból :D

jól megszakértem, aztán nem is megyek

This post was edited by Jancsipapa on Oct 2 2013 08:58am
Member
Gold: 834.97
Oct 2 2013 08:58am
Quote (Flutter @ Oct 2 2013 01:08pm)
ITT:
mesh vergodik hogy o bizony nem megy es akkor milyen szar is lesz a tali!
meg akkor sem ha fenyevekkel emelhetne a szinvonalat!

nincs kedved leszallni a pelomrol lacika? eleg uncsi vagy
Member
Gold: 2,496.00
Oct 2 2013 08:59am
Quote (Jancsipapa @ Oct 2 2013 03:57pm)
igazából, ha belegondoltok, senki nem fogja adni azt a stílust élőben, mint amit itt leművel, gondolok itt meshre vagy ricire leginkább, ricivel az a legfőbb gond, hogy míg más elviselhető részeg(ebb)en, addig rá vigyázni kell, hogy ne csináljon faszságot
mondom ezt ofc pár év távlatából, de mindenesetre nem is jó szerintem 6-8-nál több ember, mert akkor két fele lesz a társaságnak és akkor mindenki csak a mellette lévő 4-6 emberrel beszélget, legalábbis ez a tapasztalatom a csillió jsp taliból :D

igyis ugyis x polusu a dolog mindig, mert vannak akik a jatekokrol ebszelgetnek, es vannak akik nem
Member
Gold: 834.97
Oct 2 2013 09:00am
Quote (SnoopDogg @ Oct 2 2013 03:55pm)
hát én amennyit tudok róla az alapján nem kedvelem egyáltalán
de most azért miért ne jöhetne el, ha idegesítő lesz vagy nyomorékul viselkedik úgyis elmegy önszántából

nem fog megszolalni vegig semmit kb, max ha bebaszott elkezd buzisan viselkedni meg nyavogni
Member
Oct 2 2013 09:02am
Quote (TresholdOfUniverse @ Oct 2 2013 04:59pm)
igyis ugyis x polusu a dolog mindig, mert vannak akik a jatekokrol ebszelgetnek, es vannak akik nem

Member
Gold: 27,943.00
Oct 2 2013 09:03am
Quote (Jancsipapa @ 2 Oct 2013 16:57)
igazából, ha belegondoltok, senki nem fogja adni azt a stílust élőben, mint amit itt leművel, gondolok itt meshre vagy ricire leginkább (kriszti21-et most szándékosan nem vettem ezek közé, mert el se megy élből) , ricivel az a legfőbb gond, hogy míg más elviselhető részeg(ebb)en, addig rá vigyázni kell, hogy ne csináljon faszságot

nemtudom, en azt a stilust adom.

meg nemtom, mennyire helytallo ez az erveles, en pl elbol kurvara nem vagyok kivancsi olyan idiotakra, akik (nekem) elfogadhatatlanul nyomorekok egy forumon

mondjuk en se megyek, szoval leszarom, EZ CSAK AZ EN KET CENTEM
Member
Oct 2 2013 09:04am
Quote (bajcli @ Oct 2 2013 05:03pm)
nemtudom, en azt a stilust adom.

meg nemtom, mennyire helytallo ez az erveles, en pl elbol kurvara nem vagyok kivancsi olyan idiotakra, akik (nekem) elfogadhatatlanul nyomorekok egy forumon

mondjuk en se megyek, szoval leszarom, EZ CSAK AZ EN KET CENTEM

akkor úgy értem, hogy aki ilyen kirívóan faszul tud viselkedni, nyilván ebbe a csoportba nem tartozol
Member
Gold: 5,390.00
Oct 2 2013 09:31am
Quote (putincykavodka @ Oct 2 2013 03:33pm)
beirhatod biztosra, azert mert a kamposorru itt failkodik, meg magarol is nagyon jol tudja, hogy ot kb kevesebben akarjak latni, mint riciket

te tenyleg alomvilagban elsz, megkerdeztem, hogy ki szeretne, hogy gyere, es senki nem irta be, hogy ő igen, egy ember írta, hogy nem zavarja

szoval iagazabol az van amit bajcli irt, de nem baj, ha kurvara idegesitesz, akkor felreped a szemoldokod

mondjuk meg mindig nem tudom, hogy tudsz ennyire alom vilagbanelni, 1000+1 szer elkuldtek mar, ki is lettel bannoltatva a picsaba, tobbszor nyilvanosan megalaztak subtalikon, es az egyetlen ember aki szoba allt veled az meg meg is vert. Ha ennyire nem latod, hogy nem szivesen tolti senkise veled a szabadidejet, es az egyik szervezo le is irja, hogy legyel kedves nem jonni, tok normalisan, akkor gyere csak nyugodtan.

Ha valaki meg nem szeretne latni engem, az meg nem jon el arra a sorozesre, amit azert vetettem fel, mert van itt par ember akivel joba vagyok es reg lattam, es most meg van ra idom meg lehetosegem, hogy talalkozzak veluk, no meg persze egy csomo mindenki akit meg nem lattam es tokre kivancsi vagyok.

Ha ugy gondolod hogy teged mindenki szeret, akkor szervezz egy rici talalkozot, es ne erre gyere el.
Member
Oct 2 2013 09:33am
Quote (jarabekg @ Oct 2 2013 05:31pm)
te tenyleg alomvilagban elsz, megkerdeztem, hogy ki szeretne, hogy gyere, es senki nem irta be, hogy ő igen, egy ember írta, hogy nem zavarja

szoval iagazabol az van amit bajcli irt, de nem baj, ha kurvara idegesitesz, akkor felreped a szemoldokod

mondjuk meg mindig nem tudom, hogy tudsz ennyire alom vilagbanelni, 1000+1 szer elkuldtek mar, ki is lettel bannoltatva a picsaba, tobbszor nyilvanosan megalaztak subtalikon, es az egyetlen ember aki szoba allt veled az meg meg is vert. Ha ennyire nem latod, hogy nem szivesen tolti senkise veled a szabadidejet, es az egyik szervezo le is irja, hogy legyel kedves nem jonni, tok normalisan, akkor gyere csak nyugodtan.

Ha valaki meg nem szeretne latni engem, az meg nem jon el arra a sorozesre, amit azert vetettem fel, mert van itt par ember akivel joba vagyok es reg lattam, es most meg van ra idom meg lehetosegem, hogy talalkozzak veluk, no meg persze egy csomo mindenki akit meg nem lattam es tokre kivancsi vagyok.

Ha ugy gondolod hogy teged mindenki szeret, akkor szervezz egy rici talalkozot, es ne erre gyere el.

dat izomszag
Member
Gold: 343.00
Oct 2 2013 09:36am
Quote (jarabekg @ Oct 2 2013 03:31pm)

de ha azt kérdezted volna meg, hogy ki nem szeretné hogy jöjjön akkor is mindenki leszarta volna
és te ezt pontosan tudod, direkt azért tetted fel igy a kérdést
és most itt vered rá magad, hogy senki se akarja, hogy ott legyen rici

közben csak mindenki leszarja hogy itt nyomorogsz azon hogy jaj ez kolerás az meg fuj meg pleb meg etc mr felsöbbrend
Go Back To Magyar Topic List
Prev1141516171832Next
Add Reply New Topic New Poll