Quote (putincykavodka @ Oct 2 2013 03:33pm)
beirhatod biztosra, azert mert a kamposorru itt failkodik, meg magarol is nagyon jol tudja, hogy ot kb kevesebben akarjak latni, mint riciket
te tenyleg alomvilagban elsz, megkerdeztem, hogy ki szeretne, hogy gyere, es senki nem irta be, hogy ő igen, egy ember írta, hogy nem zavarja
szoval iagazabol az van amit bajcli irt, de nem baj, ha kurvara idegesitesz, akkor felreped a szemoldokod
mondjuk meg mindig nem tudom, hogy tudsz ennyire alom vilagbanelni, 1000+1 szer elkuldtek mar, ki is lettel bannoltatva a picsaba, tobbszor nyilvanosan megalaztak subtalikon, es az egyetlen ember aki szoba allt veled az meg meg is vert. Ha ennyire nem latod, hogy nem szivesen tolti senkise veled a szabadidejet, es az egyik szervezo le is irja, hogy legyel kedves nem jonni, tok normalisan, akkor gyere csak nyugodtan.
Ha valaki meg nem szeretne latni engem, az meg nem jon el arra a sorozesre, amit azert vetettem fel, mert van itt par ember akivel joba vagyok es reg lattam, es most meg van ra idom meg lehetosegem, hogy talalkozzak veluk, no meg persze egy csomo mindenki akit meg nem lattam es tokre kivancsi vagyok.
Ha ugy gondolod hogy teged mindenki szeret, akkor szervezz egy rici talalkozot, es ne erre gyere el.