Quote (Vismajor @ Aug 20 2013 11:17am)
De muszáj genetikainak lenni e a dolognak, hiszen egyre több a buzi.
Ha fognánk az ÖSSZES buzit, még a látenseket is, és kijelölnénk nekik egy országot, puf, egy generáció után kihal az összes buzi
Akkor is lennének új buzik, nem? Attól függetlenül, hogy az emberek látják az utcán, hallanak róla, tudják mi az. Egy 17 éves kamasz azt veszi észre magán, hogy a fiúkat és nem pedig a lányokat nézi a strandon. És elvileg minden társadalmi és szociális behatás nélkül. Vagy nem, és nem lennének buzik?
de lennének
csak a mostani kurva nagy tolerancia velük szemben az ami hozzájárul a "terjedéséhez", mert már nem gáz melegnek lenni. nem kell a pincében bujkálni, nem fogják megégetni őket, meg megkötözve a tóba dobni őket
csak ezzel párhuzamban meg tényleg van egy réteg, akik meg azért csinálják, mert tök menő. de ezt inkább csak csajoknál tapasztaltam, hogy milyen jó, hogy két csaj együtt és a köcsög pasik és leszbik vagyunk ujujuj
jó, mondjuk BARÁTNŐM mesélt 2 srác ismerőséről, akik szintén "melegek", de még nem szexeltek, szopták le egymást etc, csak együtt vannak, de azért mindig hangoztatják, hogy ők melegek és juj de jó nekik
nem tudom miért szálltam be a beszélgetésbe, mert nem akarok erről beszélgetni
afk