Quote (Inakwo @ 3 Oct 2013 10:47)
persze
de szerintem a seahawks kipukkan, nem lesz SB csapat
bár ez csak az én véleményem :DD
ott van a Pats, Brady fiezetése miatt sosem volt kimagaslo védelmük még is kb az elmult 10 évben mindig rájátszásban vannak, mert Brady a legnyomorultabb elkapoból is sztárt farag. Welkert most is eladták még is 4/4 el állnak

jah és tele vannak sérülttel is, amugy kíváncsian várom meddig tart a csoda a Broncosnál, pont most néztem a Phili ellen őket és kb minden bejött nekik, de szó szerint
amugy ma lesz a Clevlend- Buffalo meccs ami szintén nem lesz sima hazai

imo
Brady egy más kategória a fizetése közel sem olyan szitu mint Manningé,tavalyi évben lemondott a fizetése 1/3adárol azert hogy meg tudjanak tartani több kulcsembert es a fizetési sapkát figyelembe véve is a liga alján vannak,csak a patsnél az egész coachig staff a legprofibb az egész ligát figyelembe véve+Brady aki a liga történetét figyelembe véve az 1ik,ha nem a legjobb játékos. A defenseről meg annyit hogy miattuk állnak 4-0al. Belichick mindig jól draftol és az elmúlt évek erről szóltak hogy a pats defensbe draftol. Idénre már beérett az összes fiatal jatekos.Az egyik legjobb front 7el rendelkeznek. Sztem a seahawks ott lesz az nfc döntőben. A Broncos meg idén még nem játszott egy kiemelkedő védelem ellen se..ezért is parádéznak.
A mai meccset meg szerint behúzza a bills,túl nagy falat az a defense a brownsnak,de 1biztos hogy jo meccs lesz