Quote (Baleee @ 12 Mar 2013 18:39)
Amugy nem ertem mi ez a kurvanagy siras a fidesz ellen, semmivel nem szarabb nekem/nekunk, mint regen, sot meg kicsit jobbna is erzem a dolgokat, egy olyan negativumot tudok felhozni, ami nekem az (masnak lehet ez pont jo), az a zmne-rtf-corvinus 1 karanak osszeszervezese/atalakulasa, az nekem totally keresztbe tett, de azzal, hogy tandijat behozzak, en orultem volna neki kivetelesen, nem minden hulye lett volna egyetemista, csak azert mert lusta elmenni dolgozni, az, hogy egyetem utan itthon kell x evet tolteni, amiatt is csak azok sirnak, akik kulfoldon se kellenenek sehova es nem tudnak visszafizetni onnan a tankoltseguket, amit az egyetem kiszabna, normalis szakot vegzett ember, aki raadasul komolyan is veszi, 2 honap alatt megkeresne kulfoldon azt a penzt (koltoi tulzas, de azert realis alapokon nyugszik a feltetelezes).
Konnyebb sirni, hogy hurr-durr szarfidesz, kapja be! Az, hogy Viktorka vinnyog kulfold fele, sztem jol teszi, nem mondom, hogy egyetertek minden huzasaval es, hogy fideszre szavaznek (sot), de ez, amit a bankokkal muvelt, vagy most energiaszolgaltatokkal, hat jol teszi, emasznak/elmunek azon ominozus levele utan meg majdnem sirva fakadtam es mar-mar sajnalni kezdtem oket, hogy ezutan nem lesz mit enniuk biztos, lolz.
En az elmult idoszakra, feco utan, sokkal pozitivabban tudok visszanezni.
/e: pedig mi is torlesztunk meg 2 hitelt, bar nekunk volt annyi eszunk, hogy forint alaput vettunk fel.
Én már le nem fogom írni még egyszer azt a rohadt sok dolgot amivel bajom van de ha kicsit is követnéd a politikát akkor tudnád mi miatt sírunk mivel minden ezzel valamennyire is foglalkozó média ezekkel van tele. Ha nem követed akkor meg nem tudom mire alapozol. Pont azért működnek ezek a rezsicsökkentő populista dolgok mert az átlag embert annyira érdekli a politika meg a gazdaság, hogy omg 300 ft-tal kevesebb lett a számlám, éljen a Viktor!