de szar, ha ilyen topicot egy közelebbi ismerőstől olvassa az ember..
tudom, hogy cliché, de valamikor túl kell esni az ilyen szar helyzeteken, akkor tudod csak igazán értékelni majd a szép dolgokat
hülyén veszi ki magát, hogy ilyen fiatal fejjel mondom, de tapasztalatból beszélek
maradj optimista

Quote (Jancsipapa @ 19 Oct 2012 05:49)
Az ilyen nagy szavakon viszont, hogy ő az igazi, stb, sajnos csak keserűen, de mosolyogni tudok, ennyiből egyet tudok érteni a csajjal, hogy ez csak azért van, mert mással nem találkoztál még, mással nem voltál még, jóhogy az a pörfikt...
Quote (josheide @ 19 Oct 2012 05:29)
Egyreszt az ilyen hordereju erzelmi kapcsolatoknal szerintem erdemes tavolsagot tartani ha le akarod epiteni. Ha viszont van batorsagod, akkor vagjal bele Angliaba. Munkat lehet talalni ha jol beszelsz angolul, es a minimalberbol is el lehet eldegelni. A szex meg gyakorlas kerdese.
Quote (-joey- @ 19 Oct 2012 08:20)
Átérzem a fájdalmadat, de csatlakoznék János úrhoz: ezek az érzelmek az első szerelemből fakadnak, és az tud a legjobban fájni.
Ami meg a szexet illeti, ha neki nem volt hozzád türelme, akkor sztem részéről nem beszélhetünk szerelemről.
Quote (Saenchai @ 19 Oct 2012 12:57)
ha a csaj szeretett volna téged, akkor lett volna türelme kivárni, amíg belelendülsz a dugásba, meg akkor nem csak így "nemhivatalosan" jártatok volna össze
kiszemezgettem a topicból, amiket leírtam volna, vouch erre a 4 quotera
Quote (Ghostmasterq @ 19 Oct 2012 17:10)
mikor felvetődött az ötlet, meg ez a kis valami még képben sem volt.
egyébként mit tehetnék? rohadhatok ebben a szar helyzetben amiben vagyok, vagy próbálok a lehető legjobb dolgon változtatni. Mivel kis angol tudásom van, ez tűnt a leglogikusabbnak is. Plusz volt kint egy haverom,sőt rokonom is, aki talán még az elhelyezkedésben is tud segíteni.
szerintem megérhet egy próbát, vágj bele, ha nincs igazán jobb választásod, pláne, ha van kinn ismerősöd is
ha beszélgetni szeretnél a dolgokról valakivel bővebben, akkor írj rám msnen, vagy pm, vagy valahogy keríts elő, ha más nem, legalább jobb kedved lesz ofc