Quote (beni @ 8 Aug 2012 10:12)
De van tapasztalásuk. Meghalt egy társuk, gyászolják, eltemetik. Ha te elefánt lennél te se tudnál sokkal több mindent csinálni, hiába lennél nagy koponya.
Az, hogy valaki le tudja rajzolni magát eléggé fejlett gondolkodást sejtet. Azt nem elég látni, hanem fel is kell fogni. Egy csecsemőnek is mittumén mikorra alakul ki az énképe, amikor felismeri magát a tükörben. Addig csak nézi a kezét, hogy mi a szar ez.
Igen, meghalt egy társuk és gyászolják, mert szerették. Mert a csorda részét képezte. Az életük részét képezte. De azzal nem higy mi lesz velük miután meghaltak. Eltemetik, mert meghalt és kész. Nem adják semmi jelét annak, hogy megpróbálnának bármilyen szinten is kapcsolatba lépni felsőbbrendű lénnyel, termtővel, Istennel, akármivel. Semmi jelét nem mutatják. Ha hinnének bármiben is, akkor valamilyen úton-módon az kifejezésre is kerülne.
Persze, hogy fejlett... én is ezt mondom hogy fejlett. De a KÜLSEJÉT látja. Meg hogy ő egy elefánt. De attól még "láthatatlan" dolgokban nem hisz.
Quote (iFeelAlone @ 8 Aug 2012 10:17)
Ez pedig nem tudományos tény.
Nagyon szeretem a csillagászoatot, rengeteg ezzel kapcsolatos műsort láttam Hawking világegyetemétől kezdve, a legújabb kutatásokig. Gyakorlatilag bizonyított. Mert hatásuk van a gravitációra például.
This post was edited by RiNGiSpiLeR on Aug 8 2012 02:20am