d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Discuss > Rasszizmus
Prev1141516171824Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 3,747.73
Jul 18 2012 11:23pm
Nincsenek előítéleteim, csak tapasztalataim. Az pont elég.
Member
Gold: 6,440.13
Jul 19 2012 03:17am
Quote (TassassinHc @ Jul 18 2012 07:22pm)
nem éppen ezt mondtam.

ha valaki mondjuk egy pszichopata pedofil sorozatgyilkos, akkor nem biztos hogy az a legjobb megoldás, ha ugyan azt csinálod vele, amit ő tett másokkal.
ha halálra ítéled akkor is felette kell/ene állni annyival, hogy mondjuk eldöntheti, hogy hogyan akarja végigvinni. (leüli, villamosszék, kötél, fecskendő... és erre raktam még rá félig viccből azt, hogy 1v1-ezhetnek is)

nem azt mondtam, hogy nem kell megbüntetni. csak azt, hogy nem szabad lesüllyedni az ő szintjükre.
ez nem hippi szöveg. csak nem vagyok moral insanity.

Tök értelmetlen számomra amit mondasz. Halálraítéltem, de kurva jófej vagyok és nem süllyedek le az ő szintjére, mert eldöntheti, hogy kötél vagy fecskendő...
Member
Gold: 3.03
Jul 19 2012 03:23am
Quote (beni @ 19 Jul 2012 11:17)
Tök értelmetlen számomra amit mondasz. Halálraítéltem, de kurva jófej vagyok és nem süllyedek le az ő szintjére, mert eldöntheti, hogy kötél vagy fecskendő...

pedig azt hittem, tudsz olvasni a sorok között.
lehet, túl szorosan írok és ezért nem lehet átlátni... :( az én hibám. sry.

szóval, a lényeg nem a kötél és a fecskendő között van. sokkal inkább, hogy leülné (a börtönben fog meghalni), vagy azt mondja, hogy "ok, én voltam ez voltam ide a rozsdás bökőt"
jahh, és ha ez utóbbit választja, akkor eldönthesse, hogy növeli a villanyszámlát, vagy csak kötél.

és azt hiszem sejthető, de ezt nem egy általános igazságként mondtam, hanem ez az én véleményem.
nem kell egyértelműen ölni, még akkor sem, ha megérdemli. de meg kell büntetni.
és sokkal szigorúbban be kellene tartani / tartatni a törvényeket.

különben, meglepődnél, hogy milyen széles azoknak a listája, akiktől megkérdezném, hogy milyen bánásmódot választ a fentiek közül.
Member
Jul 19 2012 03:32am
Quote (TassassinHc @ Jul 19 2012 10:23am)
pedig azt hittem, tudsz olvasni a sorok között.
lehet, túl szorosan írok és ezért nem lehet átlátni... :( az én hibám. sry.

szóval, a lényeg nem a kötél és a fecskendő között van. sokkal inkább, hogy leülné (a börtönben fog meghalni), vagy azt mondja, hogy "ok, én voltam ez voltam ide a rozsdás bökőt"
jahh, és ha ez utóbbit választja, akkor eldönthesse, hogy növeli a villanyszámlát, vagy csak kötél.

és azt hiszem sejthető, de ezt nem egy általános igazságként mondtam, hanem ez az én véleményem.
nem kell egyértelműen ölni, még akkor sem, ha megérdemli. de meg kell büntetni.
és sokkal szigorúbban be kellene tartani / tartatni a törvényeket.

különben, meglepődnél, hogy milyen széles azoknak a listája, akiktől megkérdezném, hogy milyen bánásmódot választ a fentiek közül.

Szerintem meg te lepődnél meg. Kurvára kevesen vannak, akik őszintén a halált választanák, mintsem a börtönben élést.

De ha túllépünk ezen akkor is furcsa, hogy jössz a hippidumával, mintha óriási kegy lenne azt mondani, hogy oké haver, bármikor kinyírunk ha már unod a börtönt... Elvégre legyen már jogod dönteni ebben a kérdésben.
Member
Jul 19 2012 03:40am
Quote (beni @ 19 Jul 2012 11:32)
Szerintem meg te lepődnél meg. Kurvára kevesen vannak, akik őszintén a halált választanák, mintsem a börtönben élést.

De ha túllépünk ezen akkor is furcsa, hogy jössz a hippidumával, mintha óriási kegy lenne azt mondani, hogy oké haver, bármikor kinyírunk ha már unod a börtönt... Elvégre legyen már jogod dönteni ebben a kérdésben.

az utolsó sort tekintve félreértettél.
meglepődnél, hogy mennyi emberre gondolom azt, hogy vagy életfogytig börtön, hagy halál.

különben azt hiszem csak egyszer lehetne választania.
tehát, ha a börtönt választja, akkor már nem kérheti inkább a kötelet. (fordítva sem megy, ugyebár)
de látható, hogy ez a téma rohadtul nem a kegyességről szól, hanem egy próbálkozás, hogy valamivel intellektuálisabban kezeljük a "megölöm a gecit mert megérdemli" kérdést, mint ahogyan a bűnösök kezelik.
Member
Jul 19 2012 03:41am
Quote (TassassinHc @ Jul 19 2012 10:40am)
az utolsó sort tekintve félreértettél.
meglepődnél, hogy mennyi emberre gondolom azt, hogy vagy életfogytig börtön, hagy halál.

különben azt hiszem csak egyszer lehetne választania.
tehát, ha a börtönt választja, akkor már nem kérheti inkább a kötelet. (fordítva sem megy, ugyebár)
de látható, hogy ez a téma rohadtul nem a kegyességről szól, hanem egy próbálkozás, hogy valamivel intellektuálisabban kezeljük a "megölöm a gecit mert megérdemli" kérdést, mint ahogyan a bűnösök kezelik.

Most komolyan, csak én gondolom, hogy ez kurva nagy faszság?

"Intellektuálisabban" kezelünk egy helyzetet, ha felajánljuk egy gyilkosnak, hogy megöljük vagy a börtönben fog megrohadni?
Member
Jul 19 2012 03:43am
Quote (beni @ 19 Jul 2012 11:41)

"Intellektuálisabban" kezelünk egy helyzetet, ha felajánljuk egy gyilkosnak, hogy megöljük vagy a börtönben fog megrohadni?

ez közel sem a legjobb módszer, ezzel egyetértek. de a gyilkolt/meggyilkolom-nál egy picivel jobb. szerintem. szerintem.
szólj, ha tudsz jobbat.
Member
Gold: 1.00

Mindenki szerint faszsag.
Member
Gold: 0.00

nem
Member
Jul 19 2012 03:57am
Quote (TassassinHc @ Jul 19 2012 10:43am)
ez közel sem a legjobb módszer, ezzel egyetértek. de a gyilkolt/meggyilkolom-nál egy picivel jobb. szerintem. szerintem.
szólj, ha tudsz jobbat.

Jólvan hagyjuk, mert ez meddő vita.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1141516171824Next
Add Reply New Topic New Poll