d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Official Uncle Dolan Topic
Prev1141516171844Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 47.25
Apr 4 2012 12:39pm
Quote (ElCapitano @ 4 Apr 2012 19:34)
bepostolom ide is, legyen content

http://i44.tinypic.com/30c90ko.jpg

jaj
Member
Gold: 27,943.00
Apr 4 2012 12:39pm
Quote (mikroman @ 4 Apr 2012 20:37)
Ha nem ez volt a célotok akkor nem kellett volna szavazást is mellékelni? Vagy legalábbis olyat amiben lehet ellenszavazatot is leadni :D
Ha már szavazni lehet akkor megy is a vélemények egyeztetése aztán meg a hisztiseknek az anyázás. ELböktétek. Nyissatok újat csak Dolanpártiaknak és akkor tán magatok lehettek a rajongásotok tárgyaival!

még mindig nem néztél be ide?
Member
Gold: 13,000.00
Apr 4 2012 12:40pm
Quote (tevetava @ Apr 4 2012 07:13pm)
istenem
menj már innen

umad

Quote (cowding @ Apr 4 2012 07:18pm)
elvette a sapkáját

nekünk ez vicces
nyomorékok vagyunk
életcélod beteljesítve, elmehetsz

u2
Member
Gold: 0.00
bazmeg balage, hogy raktál be pollt, most ezért idejön mindenki véleményt egyeztetni :angry:
Banned
Gold: 1,090.00
Warn: 10%
Quote (tevetava @ Apr 4 2012 08:40pm)
bazmeg balage, hogy raktál be pollt, most ezért idejön mindenki véleményt egyeztetni  :angry:

eleteben eloszor valamit jol csinalt
Member
Gold: 0.18
Apr 4 2012 12:43pm
Ha nem ez volt a célotok akkor nem kellett volna szavazást is mellékelni? Vagy legalábbis olyat amiben lehet ellenszavazatot is leadni :D
Ha már szavazni lehet akkor megy is a vélemények egyeztetése aztán meg a hisztiseknek az anyázás. ELböktétek. Nyissatok újat csak Dolanpártiaknak és akkor tán magatok lehettek a rajongásotok tárgyaival!

eretnem veled kozolni hogy, semmilyen formaban nem kivanok veled tovabbi kommunikaciot illetve konverziot folytatni, se semmilyen informacio illetve eszme cseret vegrehajtani illetve fenntartani ezen a szegeny kommunikacios csatornan, se sehol, mivel egyszeruen nem szeretnek primitiv emberekkel tarsalogni.
Ne haragudj, felre ertes ne essek, de a primitiv nem serto szo illetve nem sertesre letrehozott, illetve krealt karakterek osszesege, amely alkotja a primitiv karakterlancot, hanem mindossze egy kategorizalo jelzo amivel iletni kivanlak teged, tovabba egy nulla intellgienciaval rendelkezo agy definicioja, amivel teged illetve a szellemi szintedet definialni szandekozom.
Szeretnem veled ismertetni illetve kozolni, hogy az alacsony szintu informaciok, amelyeket felem kozvetitettel illetve sugaroztal, az serteni kivanta az elmemet, tovabba lehuzni az intelligencia szintemet, amit nem engedtem meg, mert mint tuzfalat a szamitogepen ugy vedoburkot alkalmaztam ellened az eletben annak erdekeben hogy elkeruljem a te elkorcsosult primitiv szellemi szintedre valo lesulyedest.
Hogy jossz te ahhoz, hogy irrealis eszkozokkel szemelyesits meg engem illetve szubjektiv szurrealis alternativ valosaggal implementálj es reprezentalj, illetve demonstralj engem masok fele, ami tulajdonkeppen egyszeruen serteni kivanja az en szemelyes kepemet masok szemeben.
Nem gondolkoztal el azon hogy ha valakit folyamatosan baszogatnak azzal, hogy a szemelyisegi valojanak az ellentetjet hiresztelik rola az fokozatosan kiboritja a masik idegrendszeret?
nincs jogod lehetoseget nyujtani masoknak viccbol arra, hogy eliteljenek engem.
esetleg te indukalod ezt a folyamatot illetve procedurat?
Velemenyem szerint a te hazadra sem a nap sut, hanem a primitivseg sotet, de megis fajdalmas vakito sugara...
Nem varok toled valaszt, illetve nem igenylem a viszont kommunikació fenntartasat, mivel a kozolni valad, ugy sem lenne valami magasszintu informacio, mindossze valami alacsony szintu megnyilvanulas, amelyet nem neveznek informacionak, a limitalt mentalis kepessegednek koszonhetoen.
Alkalmazz magyarertelmezo keziszotart ezekutan legyszives...
Teged kb. igy lesajnalak.
Goodbye.
Banned
Apr 4 2012 12:44pm
Nem gondolkoztal el azon hogy ha valakit folyamatosan baszogatnak azzal, hogy a szemelyisegi valojanak az ellentetjet hiresztelik rola az fokozatosan kiboritja a masik idegrendszeret?
Member
Gold: 0.00
Apr 4 2012 12:45pm

eretnem communicare tecum redire in alio communicet tibi non placet manere conversionem nec elit vel foveant nostris colloquia et hanc alveo communicare pauperibus nusquam, quod barbari penitus non libet loqui.
Ego paenitet, aequivocatione est non flipping, sed si in primitiva non infringere sol et non porcos latae et creavit characters osszesege, quod constituit primitiva filum, sed omnes simul a genere indicator quod iletni volo te tibi, et a nulla intellgienciaval Numquid Cerebrum Definition, quae te et intellectualis gradu vobis intendit definire.
Non te praesentari vel communicatur ad humilia-gradu notitia, quae sunt pars me kozvetitettel vel passim, esset laedas voluntate animo, ut bene trahendum intelligentia gradu meam potest non tibi, quia ut a Firewall vestri computer sic vedoburkot erant contra te in vita in ut vitare tua degeneres primitiva intellectualis gradu te lesulyedest Cibus.
Es ad me unrealistic et subiectiva instrumenta szemelyesits surreal alternative re peragendam et repraesentant me et aliis demonstrare quod in facto simpliciter volo offendere mea pictures a meis oculis de aliis.
Suus non esse si aliquis constanter irrumabo cum personalitatem ad Cibus ellentetjet fama de eum paulatim ad dumps in nervosi sicut?
non ius occasionem aliis digna ioco ad me in sententia.
Ut induci hoc processus vel cursus?
Puto domum aut sol est lucens, sed primitiveness tenebris, sed tamen molesta excaecatio radios ...
Non exspectare responsum a te non postulo tutela communicatio autem ut aliqua, non sit summus gradus indicat et humilitatem, plana verbo quod vocatur indicium certum mentis kepessegednek gratias.
Applicare magyarertelmezo keziszotart ergo placere ...
De vobis. lesajnalak ita.
Vale.
Member
Gold: 59.00
Apr 4 2012 12:47pm
mi már csak ilyen lelkisérült nyomorékok vagyunk, hogy ilyeneken nevetünk. egyéb kérdés?
Banned
Apr 4 2012 12:48pm
Quote (Nerz8 @ Apr 4 2012 08:47pm)
mi már csak ilyen lelkisérült nyomorékok vagyunk, hogy ilyeneken nevetünk. egyéb kérdés?

igen, nekem volna: mer van ilyen sok beloletek? :D
Go Back To Magyar Topic List
Prev1141516171844Next
Add Reply New Topic New Poll