d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Kínos Pillanatok Topicja
Prev1141516171820Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.08
Feb 21 2011 01:14pm
Quote (Csuklyas @ Feb 21 2011 09:11pm)
Nekem is eszembe jutott egy.
Valami kirándulás volt áltsuliban, lehettem vagy 9 éves. Egy erdő közepén voltunk, és naná hogy belém mászott egy kullancs.
Természetesen hova máshova, a farkam tövébe.
Szépen besétáltam a tanári szobába, mondom az ofőnek ki kéne venni egy kullancsot. Azt a fejet amit vágott, amikor kiderült, hogy honnan!!! (persze nekem is égett a búrám)
Meg kívülről is vicces lehetett, amikor elém térdelt miután letoltam a gatyeszt...

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Member
Gold: 6,440.13
Feb 21 2011 01:22pm
Quote (Csuklyas @ Feb 21 2011 08:11pm)
Valami kirándulás volt áltsuliban, lehettem vagy 9 éves. Egy erdő közepén voltunk, és naná hogy belém mászott egy kullancs.
Szépen besétáltam a tanári szobába, mondom az ofőnek ki kéne venni egy kullancsot. Azt a fejet amit vágott, amikor kiderült, hogy honnan!!! (persze nekem is égett a búrám)
Meg kívülről is vicces lehetett, amikor elém térdelt miután letoltam a gatyeszt...

e: ja igen egy 20-30 közti tanárnő volt az ofő... (csávóval még gázabb lett vna) :D

egy táborban egyszer én is láttam egy gyereket akinek a heréjébe mászott és a táborvezető az udvaron (kvázi mindenki szeme láttára) szedte ki
Member
Gold: 16,035.00
Feb 21 2011 01:24pm
Nyáriszünet, szép napos idő, egyedül sétálok a városban fagyival a kezemben, meglátom havert és az anyját, odamegyek kezet fogok vele és csókólomot köszöntem az anyjának...
Kiderült h. a barátnője :unsure:
Mondjuk annyira nem volt ciki mert azt mondták h. aznap 4 szer csókólomozták le...Pathetic...

más:

Bnőm teszkóban a ruha részlegen töltötte azokat az ékszeres állványokat, én meg munkaidejében becsábítottam a próbafülkébe,
vittünk egy fehér kötött sálat is eltüntetni a bizonyítékot...A gyors de izgalmas numera után feltöröltünk a sállal, majd otthagytuk...
Nem is kell mondanom mikor bement utánnunk egy öregasszony a két kislány unokájával és kijött milyen rosszallóan nézett ránk. ^^

This post was edited by diablo2m on Feb 21 2011 01:25pm
Member
Gold: 59.00
Feb 21 2011 01:34pm
mesh üzeni:

Nem nekem volt kínos, hanem inkább Lantos Erebos drogfüggő jóbarátunknak (akit hívjunk csak Pistinek, ismerik innen páran irl), habár lehet nem is emlékszik semmire, meg fel se fogta.
Ő paradicsomzoltán haverja, newfagek nem ismerik ofc. Jött hozzánk az albiba niggerkedni, Zolival laktam együtt, de már az elején panaszkodott rá hogy neki valami a végbeléből nem akar kijönni, pedig érzi hogy ottvan.
Később aztán elkezdődött a niggerkedés, ilyen másfél-2 óra múlva már nemis emlékszek pontosan mi minden volt benne, asszem mefedron, jól be is szívott, Zolival ópiumteát ittak, meg még valami más is volt (rl hard, jaja).
Ekkor ő kitalálta, hogy szorulása van, és ez így nem állapot, bevonult a WC-be olyan hajnali 1 körül. Fél óra múlva kérdeztük, hogy minden oké-e, mondta hogy ja, mindjárt jön. Aztán fél óra múlva megkérdezte, hogy nincs-e fogpiszkálónk, ekkor már kezdett gyanússá válni a dolog.
Zoli mondta, hogy nincs, csak gyufa, mondta hogy jó az is, Zoli be is adta neki. Nem nagyon foglalkoztunk vele, flesselgettünk mindenfélére mi is.
Fél óra múlva már eléggé kellett pisálnom, mondtam hogy jöjjön már ki, ő mondta hogy jó mindjárt mindjárt. Aztán végülis az udvaron pisáltam, mert nem akart kimászni a wcből, túl jót flesselgetett ott valamire biztos.
Végülis aztán 3 és fél óra múlva sikerült kijönnie, hajnali fél 5kor.
Amit hagyott maga után, az eléggé nemvolt vicces, főleg hogy nekem kellett feltakarítani. A földön az egész fürdőszobában mindenfele eldobált szarfoltos budipapírok, vagy 10 gyufaszál, némelyiknek barna volt a vége, persze mind a földön, aztán valami mágikus módon a fürdőszoba fala is levolt szarva a wc mögött. :thumbsup:
Nagyon nemtom elképzelni micsinálhatott bent 3ésfél órát (najó közben kijött 2-3x 1-2 percre feltolni még1 csíkot, meg ilyenek), de elég brutál lehetett.
Többet Pistinek nem adtunk gyufát.
Member
Gold: 279.00
Feb 21 2011 01:37pm
Quote (Csuklyas @ 21 Feb 2011 21:11)

e: ja igen egy 20-30 közti tanárnő volt az ofő... (csávóval még gázabb lett vna) :D

mégha hétnapos túrós fasz lett volna, akkor lett volna csak az igazi story.
Member
Gold: 6,440.13
Feb 21 2011 01:43pm
Quote (Nerz8 @ Feb 21 2011 08:34pm)
mesh üzeni:

Nem nekem volt kínos, hanem inkább Lantos Erebos drogfüggő jóbarátunknak (akit hívjunk csak Pistinek, ismerik innen páran irl), habár lehet nem is emlékszik semmire, meg fel se fogta.
Ő paradicsomzoltán haverja, newfagek nem ismerik ofc. Jött hozzánk az albiba niggerkedni, Zolival laktam együtt, de már az elején panaszkodott rá hogy neki valami a végbeléből nem akar kijönni, pedig érzi hogy ottvan.
Később aztán elkezdődött a niggerkedés, ilyen másfél-2 óra múlva már nemis emlékszek pontosan mi minden volt benne, asszem mefedron, jól be is szívott, Zolival ópiumteát ittak, meg még valami más is volt (rl hard, jaja).
Ekkor ő kitalálta, hogy szorulása van, és ez így nem állapot, bevonult a WC-be olyan hajnali 1 körül. Fél óra múlva kérdeztük, hogy minden oké-e, mondta hogy ja, mindjárt jön. Aztán fél óra múlva megkérdezte, hogy nincs-e fogpiszkálónk, ekkor már kezdett gyanússá válni a dolog.
Zoli mondta, hogy nincs, csak gyufa, mondta hogy jó az is, Zoli be is adta neki. Nem nagyon foglalkoztunk vele, flesselgettünk mindenfélére mi is.
Fél óra múlva már eléggé kellett pisálnom, mondtam hogy jöjjön már ki, ő mondta hogy jó mindjárt mindjárt. Aztán végülis az udvaron pisáltam, mert nem akart kimászni a wcből, túl jót flesselgetett ott valamire biztos.
Amit hagyott maga után, az eléggé nemvolt vicces, főleg hogy nekem kellett feltakarítani. A földön az egész fürdőszobában mindenfele eldobált szarfoltos budipapírok, vagy 10 gyufaszál, némelyiknek barna volt a vége, persze mind a földön, aztán valami mágikus módon a fürdőszoba fala is levolt szarva a wc mögött. :thumbsup:
Nagyon nemtom elképzelni micsinálhatott bent 3ésfél órát (najó közben kijött 2-3x 1-2 percre feltolni még1 csíkot, meg ilyenek), de elég brutál lehetett.

:D
Member
Gold: 3,000.69
Feb 21 2011 01:58pm
barátoméknak épp volt egy üres kiadatlan lakásuk, ott volt buli, tequila sör vörösbor kombóval kiütöttem magam --> összehánytam egy kicsit az asztalt, majd hajnalban lehugyoztam a falat. reggel kurvára szégyelltem magam, de szerencsére semmi nyoma nem maradt.

ofőnél volt szerenád, geci unalmas volt, megittam egy liter sangriát, arra még otthon 5-8+ sört (én 4-5re emlékszem többit mások mesélték). bealudtam, majd felkeltem és üvöltözve kirohantam a kocsihoz, hogy nyissák ki, mert haza akarok menni, tesómat jól lebasztam majd elrohantam aludni.

bestest: egyik barátom bekúrt kocsmai 70ft-os (gondolom ~kannás) bortól, egy parkban folytattuk a piálást, kidőlt, kérdeztük kell-e hánynia, erre ennyit nyöszörgött: "szarnom kell". tudjátok milyen az a "rákjárás"? mint tesin anno. na, olyan pózban szart, de még bokor mögé se ment meg semmi, mi meg ott voltunk 20 méterre tőle (csomó lány is). ezek után megpróbáltuk hazavonszolni, de nem bírtuk el, szülei vitték haza (jános kórház után). legviccesebb az, hogy akkoriban nagyon visszahúzódó gyerek volt, meg nem is egy nagy piás.

inb4 syl alkesz postja

This post was edited by My_Acc_Is_Bazur on Feb 21 2011 01:58pm
Member
Gold: Locked
Feb 21 2011 02:05pm
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ Feb 21 2011 08:58pm)
barátoméknak épp volt egy üres kiadatlan lakásuk, ott volt buli, tequila sör vörösbor kombóval kiütöttem magam --> összehánytam egy kicsit az asztalt, majd hajnalban lehugyoztam a falat. reggel kurvára szégyelltem magam, de szerencsére semmi nyoma nem maradt.

ofőnél volt szerenád, geci unalmas volt, megittam egy liter sangriát, arra még otthon 5-8+ sört (én 4-5re emlékszem többit mások mesélték). bealudtam, majd felkeltem és üvöltözve kirohantam a kocsihoz, hogy nyissák ki, mert haza akarok menni, tesómat jól lebasztam majd elrohantam aludni.

bestest: egyik barátom bekúrt kocsmai 70ft-os (gondolom ~kannás) bortól, egy parkban folytattuk a piálást, kidőlt, kérdeztük kell-e hánynia, erre ennyit nyöszörgött: "szarnom kell". tudjátok milyen az a "rákjárás"? mint tesin anno. na, olyan pózban szart, de még bokor mögé se ment meg semmi, mi meg ott voltunk 20 méterre tőle (csomó lány is). ezek után megpróbáltuk hazavonszolni, de nem bírtuk el, szülei vitték haza (jános kórház után). legviccesebb az, hogy akkoriban nagyon visszahúzódó gyerek volt, meg nem is egy nagy piás.

inb4 syl alkesz postja

rákjárás^^
Member
Gold: 280.00
Feb 21 2011 02:12pm
Quote (Nerz8 @ Feb 21 2011 08:34pm)
mesh üzeni:

bazdmeg :D:D:D
Member
Gold: 6,418.00
Feb 21 2011 02:38pm
Quote (Moonflow @ Feb 21 2011 02:53pm)
Mikor bejottem a topicba, gondoltam nekem ugyse lesz sztorim, mert en altalaban nem kerulok kinos helyzetekbe
A legutolso mondat viszont a kovetkezot juttatta eszembe:

Tavaly Aprilisban a volt baratnommel husveti szunet alkalmabol Magyarorszagon voltunk egy hetet. Legutolso este elmentem inni Fezzyvel meg a haverokkal, a baratnom otthon maradt, mondvan, hogy nincs kedve, mert betegeskedett, es faradt volt mar. Na meg tudta, hogy pakolni kell, mert masnap mar jovunk vissza Angliaba. Mondom jo, elmegyek (este 6 volt) 1-2 oracskara, 1-2 sorre, vagy mittomen, aztan ha visszajottunk bepakolunk. 5 oraval es vagy fel tucat boros kolaval es palinka felessel kesobb hazatantorogtam. Hadd ne mondjam, hogy baratnom nem repesett az oromtol. Nem azert, mert tovabb maradtam, mint mondtam, hanem csupan mert gecireszeg voltam es neki kellett bepakolni.

Na de nem is ez volt a kinos. Szanaszet hanytam mindent, kb. Ki az abalkon a tizedik emeletrol, az alatutnk lakonak az erkelyere, meg a furdoszobaban a csapba + a wc-be.
Amikor a wc-be hanytam eppen, bejott a baratnom, hogy halkabban, mert felkelnek a tobbiek a lakasban es senki nem tudja kialudni majd magat. Ekkor tortent a baki. Hanytam, de gecigyenge voltam, marmint nem volt valami sok energiam. Ellazultam, faradt voltam. Egyszer csak eppen egy nagyon nagy sugár jott, es mikor kijott, annyira megmerevedtem, hogy szartam egyet. De ugy, hogy a wc fole voltam gornyedve, es a kakidarab a szonyegre esett. A baratnom szeme lattara. Tobbet nem is kell mondanom, szerintem. Most igy visszanezve itt rohogok a kepen, mert nagyon elenken emlekszem mindenre, de akkor nagyon kinos volt, meg nekem is, pedig nem voltunk egymas tarsasagaban valami konzervaltak.

Oli vallomás p2.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1141516171820Next
Add Reply New Topic New Poll