mesh üzeni:
Nem nekem volt kínos, hanem inkább Lantos Erebos drogfüggő jóbarátunknak (akit hívjunk csak Pistinek, ismerik innen páran irl), habár lehet nem is emlékszik semmire, meg fel se fogta.
Ő paradicsomzoltán haverja, newfagek nem ismerik ofc. Jött hozzánk az albiba niggerkedni, Zolival laktam együtt, de már az elején panaszkodott rá hogy neki valami a végbeléből nem akar kijönni, pedig érzi hogy ottvan.
Később aztán elkezdődött a niggerkedés, ilyen másfél-2 óra múlva már nemis emlékszek pontosan mi minden volt benne, asszem mefedron, jól be is szívott, Zolival ópiumteát ittak, meg még valami más is volt (rl hard, jaja).
Ekkor ő kitalálta, hogy szorulása van, és ez így nem állapot, bevonult a WC-be olyan hajnali 1 körül. Fél óra múlva kérdeztük, hogy minden oké-e, mondta hogy ja, mindjárt jön. Aztán fél óra múlva megkérdezte, hogy nincs-e fogpiszkálónk, ekkor már kezdett gyanússá válni a dolog.
Zoli mondta, hogy nincs, csak gyufa, mondta hogy jó az is, Zoli be is adta neki. Nem nagyon foglalkoztunk vele, flesselgettünk mindenfélére mi is.
Fél óra múlva már eléggé kellett pisálnom, mondtam hogy jöjjön már ki, ő mondta hogy jó mindjárt mindjárt. Aztán végülis az udvaron pisáltam, mert nem akart kimászni a wcből, túl jót flesselgetett ott valamire biztos.
Végülis aztán 3 és fél óra múlva sikerült kijönnie, hajnali fél 5kor.
Amit hagyott maga után, az eléggé nemvolt vicces, főleg hogy nekem kellett feltakarítani. A földön az egész fürdőszobában mindenfele eldobált szarfoltos budipapírok, vagy 10 gyufaszál, némelyiknek barna volt a vége, persze mind a földön, aztán valami mágikus módon a fürdőszoba fala is levolt szarva a wc mögött.
Nagyon nemtom elképzelni micsinálhatott bent 3ésfél órát (najó közben kijött 2-3x 1-2 percre feltolni még1 csíkot, meg ilyenek), de elég brutál lehetett.
Többet Pistinek nem adtunk gyufát.