Quote (Soulles @ 6 Jul 2010 05:44)
eddig /care...
innen:
Az nem emo volt, hanem metroszexuális. Olyan, mintha csaj lenne, festi magát, meg gyantáz / borotvál mindenhol, a teste olyan csupasz, hogy az éti csiga szépségszalonba megy, ha meglátja csillogni rajta a déli napfényt. Viszont elviekben a lányokat preferálják és nekik is a nunira áll fel.
Egyébiránt az emo-k szerintem kis buzzancsok, akik súlyos önértékelési problémával küzdenek, valamint figyelem és szeretethiány is közrejátszik. Kezelési javaslatom fejbelövés, vagy mondjuk beszélgetés arról, hogy mindegyik kis hülye annak örüljön, hogy lyuk van a seggén és nem esik bele

.
Hat ezzel igen nagyon nem ertek egyet.
En is az emok koze sorolnam magam, ha nem is kulsoleg, de belso dolgok szerint nagyon is. Tenyleg gecire azzal van mindig tele a fejem, hogy ennek az eletnek nincs ertelme, nem tudom miert vagyunk itt, es nekem ez nagyon nn, barcsak ne lennek itt. A kulonbseg az, hogy en nem vagyok szuicid, habar mar megfordult az ongyilok a fejemben, nem mernem megtenni.
Igenis depresszios vagyok nagyon sokszor, es mar medikalva is voltam miatta, ezert emonak sorolnam be magam.
Amirol te beszelsz az a divatemo, aki ugy oltozik, minden miatt hisztizik ami nem tetszik neki, stb, minden ok nelkul, mert kell neki a figyelem..