Quote (zsansaccount @ Jan 25 2010 10:33pm)
Nem igaz, de gondolom az anyucid azt mondta, h ők csúnya rossz fiúk utálni kell őket.

Én is rocker vagyok, de mind1

Sőt volt hosszú hajam és szakállam is és feketében jártam. Ennek ellenére normálisan néztem ki és ápoltan és kurva sok rockert ismerek (biztos, h többet, mint te, hidd el nekem ) és ők se olyanokat amiket te írtál. A sört és a piát még most is szeretem. E mellett egyetemre járok, jól tanulok és van életem (veled ellentétben). Sztem fölösleges velem kötekedned, mert nem tudsz olyat mondani, h az nekem szarul essen vagy igazad legyen vmi oltásban. Nem tudom amúgy, h 1 képből mi a faszt ítélkezel... rajta kívül van még 6 milliárd ember, abból sok rocker.... láttad mindet már, h ennyire biztos vagy abban amit mondasz? Idegesítő vagy és buta. De komolyan.
Amúgy nézd meg a napi szh-eimet, pár fg és megnézheted az összeset zizi tudja hol kell lekérdezni, pmelj neki, nyugodtan kirakhatod az összeset ahova akarod, a többségük normális, jól megfogalmazott és átgondolt, még az is, ahol téged oltalak (a tieiddel ellentétben). Látod ez a különbség köztünk, h te vagy a király, legalábbis ezt hiszed magadról, én meg egy csicska és mégis én vagyok a királyabb.

Különben se én oltalak, hanem mindenki, engem meg senki, csak te....
te látom másfajta rockerekről beszélsz.
az 1. fajta, mint pl te.
alapból normális, tanul rendesen, és majd felnőtt korára tud kezdeni valamit az életével.
a 2. fajta: szerintem máig láthatunk ilyen embereket buszokon, héveken, stb.
hosszú, zsíros koszos haj, fekete pulcsi és gatya, acélbetétes bakancs, láncok, és a fülében üvölt a zene.
én a 2. csoportról beszéltem
jól megfogalmazott oltások?

tudnék idézni párat
btw. te kikérted már a postjaim? vagy mi alapján ítélkezel

most hozta meg bátyám a diablo 2. cd-jét

végre installálhatok
az, hogy szerinted nincs életem, és királynak gondolom magam, azt már végképp nem értem.