Quote (Vismajor @ 24 Dec 2009 20:19)
Akkor viszont neked van igazad és Sönci sigjében náci horogkereszt van. Úgy kell neki!
Kélrdezzük meg Lajot ezt miért szabad
Erősen határeset, de csak a kép, aláírásként még belefér a szólásszabadság kereteibe (nem mintha egyetértenék vele),
De pl. az a förtelem, amit a kedvenc dalszövegek topikba írt, már nem, meg is kapta érte a warnt.
Quote (kemiii1338 @ 24 Dec 2009 20:22)
meg a tiltott önkényuralmi jelképek miatt
persze ez nem az, de a pedobear sem a pedifília jelképe, az mégis warnos ez meg nem
na most ha én azt mondom, h zsidó vallású vagyok és ez a kép engem felkavar az warnos?
Igen, ebben valóban van némi ellentmondás, de a pedofília az admin kívánságára van kiemelten kezelve. Egyébként meg a pedofília a világ minden részén illegális (esetleg más lorhatárokkal), míg az önkényuralmi jelképek / szélsőséges eszmék kezelésében elég nagy különbségek vannak.
Quote (Soliteint @ 24 Dec 2009 21:22)
pár napja kaptam 1 nap suspit, de warnt nem
és akkor úgy emlékszem, hogy még csak nem is flameltem, meg alig postoltam valamit.
miért kaptam akkor a suspit, és warnt miért nem kaptam?
Ha warn nélkül kapsz suspensiont, akkor valószínűleg PM-ben küldtél valami illegálisat. A PM-jeidben is be kell tartsad a szabályokat.
Quote (-joey- @ 25 Dec 2009 07:37)
Na megragadom a lehetőséget, és válaszolok.
Ha az, hogy valakire azt mondom, hogy láma szerinted excessive flame, akkor nyugodtan zárd be az összes topicot, mert olyan topic nincs, ahol valakire ne mondanának valamit (legalább annyit, hogy "te buta").
És akkor még nem említettem a mai napig meg nem válaszolt scammer/multi témát.
A náci propagandáról, ami egyes usereknél megnyilvánul meg ne is beszéljünk.
Való igaz, neked egy lámás topic bezárása volt a legsietősebb, fontossági sorrend megvan, látom. .:dobpergés, tűzijáték:.
Nem mondtam, hogy
excessive, csak hogy flame, márpedig egyértelmű, hogy az: "2. A hozzászólás nem lehet szidalmazás. Szidalmazásnak tekintünk mindent, ami tetszőleges okból más felhasználót sérteget vagy lealacsonyít. Akkor is szidalmazásnak tekinthetjük a hozzászólást, ha nem kapcsolódik a témához és más felhasználók ellen irányul. Szóbeli figyelmeztetésben részesülhetsz, amelyet hivatalos figyelmeztetés követhet, és ha nem változtatsz a viselkedéseden, további büntetésre számíthatsz." Az pedig sokéves moderátori tapasztalattal a hátad mögött talán nem lep meg, hogy nem feltétlen ugyanúgy kezelem, ha egy normális topikba hánynak bele, vagy ha eleve flame topikról van szó, ami csak spamhez és anyázáshoz vezethet.
Scammer/multi téma alatt nem tudom mit értesz, a náci dologról meg írtam fent.