Quote (ExTazzZy @ Wed, 27 Aug 2008, 15:44)
figy.
engem az nemerdekel, hogy rolam talaltak egy szar kepet es postoltak, de hogy anyam is bennevan, az turhetetlen, aljas mocskos fasszopo dolog. ok sem orulnenek, hogyha szar kepet postolnek roluk, de ha mondjuk anyja is bennelenne az illetonek, meg megis keresne.
es oke hogy flamelgetek meg ilyenek, oke. tegyuk fel hogy mindenkit beoltok stb, rendben. de ha figyeltel, mindigis hangsulyoztam hogy skill alapjan gz valaki neten, nem kinezet vagy az alapjan hogy hany csajt huz meg, vagy eppen milyen gz baratnoje van, mert igazolni ezeket nehez.
es megszokasbol. nemtudom miert, de ugyerzem ha most itthagynam, akkor jonne hogy owned meg minden, hogy megfutamodok.
es akkor mindenki happy lenne
de kozbe nem venne eszre senki, hogy olyanok lettek, akit ki akartak utalni.
Totálisan rosszul látod ezt a dolgot.
Internet nem arra való, hogy mindenkinek megmutasd hogy te egy virtuális életben mekkora nagy ász vagy.
Pl én tök hülye vagyok pvphez ( itt kb ez a mérvadó ) és mégse olt le mindenki, hogy jajj akkor mekkora egy
szar vagyok. ( Ok, erre most Sondor azt mondaná, hogy jajj mekkora szar vagyok.

De np. )
És igenis számít az, hogy milyen ember vagy. És már megint meg akarod magyarázni azt, hogy mivel
ez csak internet, így nem adod saját magadat. Ugyanmár.
Ezt csak azért gondolod így, mert rlben mondjuk nem lenne bátorságod ugyanezt megtenni, ugyanígy beszólni etc.
De itt mivel egy monitor mögött ülsz, és esetleg több száz km választ el attól akinek beszólsz így megteszed.
Ettől még nem jelenti azt hogy ez nem te vagy. Csak itt nagyobb az arcod.
Szal ezzel a neten mindenki más dumával ne fárassz plz.