Quote (CyberPunk666 @ 21 Aug 2013 21:25)
az baszta fel az agyam, hogy lyukas a gearelődési rendszer, és ha el akarom kezdeni az aktuális tartalmat, ahhoz 480 ilvl kell. De akkor meg repuzni kéne, ami meg daily farm. Pont emiatt mondtam le az előfizetést anno.
Most ilvl 476 vagyok és vagy veszek millió aranyért craftedet, vagy farmolok. Nem a bis itemeket, hanem azt a cuccot, amivel egyáltalán elkezdhetem a farmolást...
Mondjuk a story az fasza. Meg ez a brawler guild vagy mi tetszene, csak kéne gear.
pont azon valtoztattak csomot, hogy reput meg valort kelljen grindolni
letolsz egy solo scenariot isle of thunderen, bejon belole 15+ elder charm of good fortune
t14 LFR-ek dropratejet kb a ketszeresere emeltek + gyakorlatilag scenario miatt kb minden bossra tudsz coinozni, ami dob lootot (+ a world bossok, faceroll az osszes)
raadasul ha tobbszor tolod egy heten, akarhanyszor coinozhatsz extra lootert
valort kb csak a legfrissebb cuccokra erdemes kolteni, de azokhoz meg nemigen kell repu (ami amugy az uj raidbol jon csak, magyarul lfr utan automatikusan kapod)
ezert nem ertem, hogy "egy nap alatt rajottem, hogy szar", kozben meg fogalmad nincs a valtoztatasokrol, kb semmi nincs mar ugy, mint releasekor...