Quote (bbaallaaggee @ Feb 9 2013 02:46pm)
wat
az ikeát még én is szeretem pedig én amúgy mindent utálok
persze hogy furnérból van, ugyan ez tömör fából manapság pont kettőször ennyibe kerülne
detto
nálunk minden ikeás, mi is otthagytunk 1.5 milliót anno
el kellett olvasni, hogy kell összerakni, és bum, összeraktuk, még a konyhabútort is, pedig ilyen 0 tapasztalattal álltunk neki
a rendhagyóan becsületes üzletpolitikát már nem is említem, anno elhagytunk két kocsit, egyet bent, még fizetés előtt, egyet meg kint, fizetés után(200e ft~~), és mivel az volt a metódus, hogy kiszállíttoták nekünk házhoz, mi bebasztuk a nagyszobába az összes dobozt, mert akkor még folyt a házfelújítás, és amikor az kséz volt, ugye akkor kezdtük összeszerelni a bútorokat
Na és akkor tünt fel, hogy csomó minden hiányzik, előkaptuk a 3 méteres számlát, és akkor kalkuláltuk ki, hogy 1 kocsit ki sem fizettünk, egyet meg elhagytunk. Anyám bement az ikeába hogy emgvegye újra őket, de azért rákérdezett, hátha megvannak e, erre a csaj iylet szól, hogy hát ami bent lett otthagyva azt már tuti visszatették a helyére, de amit kifizetve hagytunk el, megnézi... hopp, igen, itt van a raktárban, ellehet vinni. okj, fél év után...
inb4 hogy lehet egy kocsit elhagyni
hát úg,y hogy volt kb 15, én meg csak a felét toltam kia kocsihoz, mert rohannom kellett jsp talira(srsly) a másik felét anyám tologatta ki aztán gondolom elkavarodott.
This post was edited by Vismajor on Feb 9 2013 08:59am