Quote (jarabekg @ 19 Oct 2012 23:00)
azert jo a settenkedes, odasettenkedsz, és megöldöd, mielőtt egyet autoattackolna, vagy akarmit csinalna
nem veletlen pickelik/bannoljak annyit, meg az is, hogy gecinehéz kihozni egy adval a full buildet, mivel eve szétgankeli a botot, mivel ki lehet vele kerülni a wardokat, akkor van gond, ha nem sikerül snowballozni, mint pl most, volt egy szar adnk aki elfeedelte másik adt, hiába vettem ki ashet a teamfightbol ha volt gaja, ujraeledt es megolt mindenkit
a qspam egyébként fontosabb mint az e imo
morde is pl azért rossz eve ellen, mert eve szétcseszi az összes lanet, míg morde afk farmol, mivel 0 ccjevel nem tud gankelni, a team elkezd ragelni meg minden, es akkor hiaba van egy jo morded, ha mindneki ordit meg karomkodik
xD
Mostanában megszaporodtak a mid eve-k, az fix! Annie-val, és cassioval is mentem már ellene, egyikkel sem volt gond lane-n. Ellenben mindkét gasmne elején megmondtam, h eve mid=mid all day ss, ennek ellenére mindig rinyáltak ha eve máshol volt. Erre mindig elkezdtem írni ha épp nem látszódik szegényke... Meg is unták a sok ss spamot.
Szóval, eve kikúrtjó, dfg-q odabasz, képtelenség utolérni, legjobb roamer miden (szerintem még tf-nél is erőteljesebb más lane-eken!) - hamár ezeral nerfet kapott (kurva annyukat), rá is ráférne.
Nekem amúgy kod'maw mid tetszik most nagyon - passzol a stílusomhoz is, de sajnos mindenki trollpick-nek gondolja.