Quote (zsansaccount @ 28 Dec 2013 17:12)
én nem értem mi az isten van, mindenki kurva legendary kártyákkal rohangál casual play-ben. szart se tudok csinálni... pakolja le minden körben a kurva legendaryt mindegyik. eddig 3/3-ból ragnaros volt, ezen kívül tököm tudja mik voltak még, az összes olyan, ami ha meghal summonol vmi ugyan olyan fasza miniont. most az előbb meg kirakott egy golden legendary-t, divine shiled, taunt és ha véletlen megölöm, kap egy kurva jó fegyvert... komolyan mondom ez vicc. nekem meg van egy harrison jones-om
/lol 20k

beszarok, baron geddon vagy ki, még egy legendary
lord jaraxxus, hát beszarok, mai kb 7 casual-ból 5 embernek volt legendary, nem is egy, ráadásul ilyen barom nagy állatok, amikkel kb szart se tudok kezdeni. ez a jaraxxus is 6/6 miniont szarik 2 manáért... nevetséges komolyan. felbasz, h csak nekem nincsenek legendary kártyáim. ehelyett mi esik a paklikból? lófasz useless kártyák, meg olyan, amiből van már 2 és kemény 5 dustot keresek rajtuk
egyedül arena fun, komolyan, ott normális meccseket tudtam játszani
Quote (Rawen @ 28 Dec 2013 20:59)
egy paladin ellenem 2x is eltolta azt a kombót, h kirakta ezt a lapot, aztán nyomott egy olyan spell-t, h minden minion hp-ját 1-re csökkenti és kiürült a board
This post was edited by zsansaccount on Dec 28 2013 01:43pm