Quote (cowding @ Oct 12 2021 09:26am)
y, volt 2 cikk 10 év alatt hogy talán valami német devet el tudtak kapni (ahol amugy a torrentezésért is seggberaknak)
gondolom ha kriptoért eladja a botot és van 1 eldobhato _gonoszforum_ profil össz vissz akivel kommunikálsz majd az nsa meg az fbi utánadmegy
d3 meg wow haverokbol többet tudsz letölteni mint amennyi helyet a játékok maguk foglalnak, még nekem is vagy 5+ giga a blizzardos barát mappám stop joke pls
az meg h te nem adod el valami nagyobb shopnak ha van egy (ennél a pindle botnál minimum jobban müködő) haverod xx ezer $ ért és inkább nyomorogsz fg tradevel arra vegkepp nem latok esszerü magyarázatot
attol meg hogy 2 cikk volt az nem azt jelenti hogy 2 lawsuit is volt osszesen. ez mar egyaltalan nem ugyanaz a blizzard ami 10 eve vagy 20 eve volt. elegge elvagy tajolva lol
annyit kell csinalniuk hogy az isptol/elitepvp forum uzemeltetotol vegzessel elkerik az ip logokat es mar tudjak is hogy ki all a dolog mogott + kiadjak vmi privat cyberseces nyomozoirodanak az ugyet. ha toron keresztul csinalja fullos opseccel, csak anonim tumbled btcvel fizetve mindenhol, a hostingert a vpsert mindenert akkor lehet nem tudjak elkapni, de ehhez teljesen mas tudas kell mint ahhoz hogy osszerakj 1 licenszes pindle havert es kicsi az esely hogy ne bassza el ez a gyerek valahol
az esszeru magyarazat pedig az hogy van munkam nemkell a penz az fg trade pedig fun
+ megcsinalni ugy hogy minden konfigon flottul mukodjon kozelse olyan egyszeru mint a sajat konfigodra. tobbtiz-szaz orat kene vele baszakodni ami nekem mar not worth, de egyebkent shopnak eladni privatba az még belefér szerintem. ez a publik raadasul fizetos release ez viszont full retard ilyen early blizz cashcow releasenel. easiest lawsuit
This post was edited by netket on Oct 12 2021 01:47am