Quote (Simurg @ 30 Apr 2013 09:20)
Ez egy teljesen elavult nézet. Főleg olyan pszichológusok támogatják ,akik nem értik hogy a gyerekeik mit élveznek az FPS-ekben.
Erőszakosabb az lesz aki amúgy is hajlamos az erőszakosságra, és csak akkor ha nagyon sokat tölt ilyen játékokkal.
Illetve aki videójáték függő és nem játszhatja le a napi adagját abban okozhat frusztrációt ha nem játszik, vagy ha nagyon szarul megy a játék. De ez igaz a szerencsejátékosokra, meg az alkeszokra, munkaalkoholistákra is, vagyis minden függőre.
Azt tudom, hogy egy oltári nagy faszság, csak hoztam egy példát, hogy szerintem max ugyan ennyire lehet következtetéseket levonni abból, hogy most ki milyen karakterrel játszik.
Quote (bajcli @ 30 Apr 2013 09:22)
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
világéletemben warrior volt a mainem,altnak meg azzal játszottam, amivel kedvem voltfőleg hogy a pvp kimerül ilyen heti capekben, ha egyáltalán annyit pvpzek, pveben meg nemigen van fotm
határozottan emlékszem mondjuk olyan mondatodra, hogy felkéne húzni xy-t is mert az most fotm, az mindegy, hogy most csak pvpre mert lulz, de akkor nvm, ha nem volt ilyen, emlékezhetek rosszul, csak azt akartam ezzel még mindig kihozni, hogy annyira nem lehet azért levonni ebből ilyeneket, mert tök sok (a személyiségétől független) minden befolyásolhatja, hogy az adott ember, most miért játszik xy karakterrel.
This post was edited by Cpt_Ghost on Apr 30 2013 02:32am