Quote (Bendeguz @ 1 Jun 2012 02:56)
Ez hihetetlen, hogy te még mindig nem érted miről beszéltünk eddig? Leírom mégegyszer, hátha most talán felfogod, te aztmondtad dhra nemkell vita, KURVÁRA KELL RÁ, de persze úgy is meg lehet oldani hogy nem ilyen cuccokat veszel neki, te nem utaltál semmire csak azt szajkóztad hogy a dhra nem kell vitality.
Elugattam már párszor hogy kurvára nem postolt Rezs csak néhányat azzal a tetves accal mivel egyáltalán nem volt kedve feljönni jspre miután ilyen "te pöcs" sértésekért 20% warnt meg 1nap suspendet adtak neki, aztán rájött hogy jspfüggő és csak kéne egy saját acc neki.
Mindezek ellenére te csak jöttél ezzel a pityuka faszsággal, teljesen érthetetlen okokból számomra, nekem ez bőven elég volt arra hogy elküldjelek a faszba, mert miért írkálsz nekem ilyeneket? Sohasem bántottalak 1 rossz szóval sem.
(Gondolom a pár év alatt csak ismersz már annyira itt a fórumon hogy ilyen kis beszólogatások mellett nem fogok elmenni.)
:DDDD
jó, rezs, szerintem itt fejezzük be (bár mondjuk az egész postodat boldba rakhatnám)
amúgy csak én nem tudok belogolni, vagy senki sem?
This post was edited by TouchCow on May 31 2012 07:02pm