Quote (Bendeguz @ 1 Jun 2012 02:08)
Miért, mégis mi a faszomról beszéljek, kb ennyit tudni rólad, hogy megloptad a saját haverodat a saját házában. Ennyit érsz, egy patkány geci vagy.
Igen, volt egy időszak hogy nem jöttek össze a dolgok, de kinek az életében nincs ilyen?
Idegbeteg jellem...

Most te azthiszed hogy én olyan kurvára ideges vagyok? Teljesen pókerarccal írom ezeket neked és inkább facepalmozok hogy mekkora retardált fasz vagy.
Nevetséges vagy komolyan.
amikor minden apróságon elkezdesz fröcsögni és szidkolózni (szerintem ezt az egész sub tudja voucholni), mint pl. ez a mostani kijelentésem volt ( - a dh-nak nem kell vita - OMFG MEKKORA RETARDÁLT FASZ VAGY PASODFMAFLÉASF EZ JÓL ESETT), akkor az ember látja a jellemeden, hogy igen, egy idegbeteg vagy.
a nevetségesre meg annyit, hogy nem én játszottam a retardált idiótát több hónapon keresztül, igaz PUTYUKA XDXCXDXDXD?
subtalin emlékszem, hogy külön meg is lett említve, hogy mi a fasz üthetett beléd, hogy ilyen nyomorékká változtál (én mondjuk nem hittem el, hogy te vagy, de aztán meggyőztek)
bírtalak is (kb. máig), de már én is látom, hogy miért utálnak jó páran... nem adtam igazat nekik, meg mondtam is, hogy normális vagy, de ma én is beláttam, hogy egy menthetetlen idegbeteg fasz vagy
Quote (Floodban @ 1 Jun 2012 02:08)
mar hogyne tudna.
megse kerulik a vitat mint a pestist, es a dhnak se kene.
nem azt mondom, hogy kerülni kell a vitát, csak nem éri meg 3-4x annyit költeni vitás cuccra, mint nem vitásra.
(http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=19684632&f=129&p=419760579)
This post was edited by TouchCow on May 31 2012 06:21pm